Близнашки: Без ГЕРБ нямаше да съберем бързо подписите

"Злоупотребяват хора, които не смеят да си покажат носа от НС"
Обновена: 10 мар 2014 10:45 | 10 мар 2014 10:43, Камелия Цветанова
74
Близнашки: Без ГЕРБ нямаше да съберем бързо подписите
Проф. Георги Близнашки. Снимка: Булфото, архив

Около 560 хиляди подписа ще внесе в парламента Инициативният комитет за провеждане на референдум по въпроси, които са свързани с изборното законодателство заедно с вота за европарламент.  Това обяви председателят на инициативния комитет проф. Георги Близнашки по Нова телевизия.

Още по темата
"Очевидно е, че след като стана ясно, че ще се справим с кратките срокове, започна една истерия и предположения, че нямаме разрешение. Злоупотребява се от хора като Мая Манолова, които не смеят да си покажат носа отвъд загражденията на Народното събрание”, коментира той.
 
Той добави, че не би се захванал с подписката, ако не получил съгласие от страна на ГЕРБ за съдействие.

На упреците, че партийна подкрепа компрометира подписката, Близнашки припомни, че и тази за АЕЦ „Белене“ е бил по инициатива на БСП и в нея са се подписали много членове на левицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уважавайте си професорите , защото иначе ще трябва да се съобразявате с мнението на неграмотните и мързеливи ***. И по медиите трябва да се виждат по често такива хора и да се чува тяхното мнение , а не да ме занимават постоянно с някакви неграмотни и прости *** и техните истории
1
10
 
21
 
! Отговори
До ГЕРБ преди 10 години
Имахте почти 4 години време да направите всичко за което сега вдигате гарга, имахте цялата власт и мнозинство, защо не го направихте а се занимавахте с неща които бяха във вашите интереси!?Тогава бяхте забравили ,че съществува НАРОД ,който ви даде властта да управлявате, обиждахте го,пращахте го на майната си, матриал бил, като кучетата бил и т.н...Ами сега сърбайте попарата!