Премиерът следи ситуацията след труса, зове за спокойствие

Нямало завишени обаждания в спешните центрове
Обновена: 24 май 2014 14:24 | 24 май 2014 14:24,
66
Премиерът следи ситуацията след труса, зове за спокойствие

Премиерът Пламен Орешарски следи ситуацията във връзка с усетеното в България земетресение, съобщиха от правителствената информационна служба.

Премиерът държи постоянна връзка с вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев и с директора на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ Николай Николов и получава своевременно информация. Премиерът призовава гражданите да запазят спокойствие.

Още по темата
Днес около 12.25 часа беше регистрирано земетресение, усетено на територията на цялата страна. По данни на Националния институт по геофизика, геодезия и география към Българската академия на науките епицентърът е бил извън територията на страната - в Егейско море на около 310 км югоизточно от София.

Първоначалните данни за силата на земетресението в епицентъра са 6,5 по скалата на Рихтер. Към момента няма данни за пострадали и сериозни щети на територията на България.

По информация на дежурния в Министерството нa здравеопазването няма завишаване на обажданията в спешните центрове и болниците в района на Кърджали, Благоевград, Смолян, Сандански и Бургас.

Засега в резултат на стреса от труса две жени са припаднали в Смолян и Петрич, двама хронични хипертоници са потърсили помощ в Кърджали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: земетресение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
17
 
! Отговори
страх го е преди 10 години
Ами ше следи, че електората му е с високо кръвно, с бастунчета, трудно подвижен. Ше земат от страх да се гътнат и после да няма кой да гласува за биесиепието!
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Успех, разчитаме на него! Да се надяваме, че няма да допусне още трусове.
6
10
 
20
 
! Отговори
къш орех преди 10 години
Как може този скункс да ни е премиер, не искам да следи никого, включително ситуацията. Превърнаха България в полицейска държава, следял!Дори земята се потриса от него и ей ти на земетресение.Оставка, Разлюлярски!
5
11
 
9
 
! Отговори
:) преди 10 години
Стига драма с този трус. На първи етаж съм и не го усетих. По телефона ми казаха, че е имало земетресение. Празната пластмасова бутилка си стоеше на ръба на масата, стоеше си точно както я бях оставил.
4
7
 
25
 
! Отговори
тц преди 10 години
Премиера следи собственото си следене!
3
6
 
29
 
! Отговори
нещастно същество преди 10 години
Кво ме интересува тоя кво следи и кво не?Червените гадини умориха хората от глад и ги подложиха на геноцид вече толкова години ,тоя *** ми следял как се клатят на коча мъдете с извинение.
2
6
 
32
 
! Отговори
Любопитен преди 10 години
"Премиерът държи постоянна връзка с вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев ..."Какво ще направи министърът на вътрешните работи. Да не би да забрани на земята да се тресе ??
1
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво има да се следи?! Не я следи а търси опорна точка за да спре трусовете - абсолютни циркаджии!