7 града поемат на мълчалив поход на живота

Шествията в памет на Паоло ще се проведат в събота от 11 часа
19
7 града поемат на мълчалив поход на живота
Снимка: БТА

"Мълчалив поход на живота" ще се проведе в събота, 7 юни, в няколко от големите градове на страната, съобщиха организаторите от няколко родителски организации.

"Всички сме дълбоко потресени от нелепата загуба на 4-годишния Паоло, зверски прегазен в пешеходна зона в центъра на Стара Загора. По инициатива на Сдружение "Зачатие" и съвместно с Фондация "Искам бебе" ние, българските майки, решихме да изразим нашата съпричастност към семейството на Паоло и всички семейства, загубили децата си при нелепи инциденти на пътя", пишат в своя призив организаторите.

Още по темата
"Искаме сигурност за нашите деца, искаме справедливост, искаме промени! Какво ще направим ние като родители, за да защитим децата си? Редно ли е да стоим безучастни?", питат родителите.

Мълчаливият поход на животе ще се проведат на 7 юни от 11 часа в следните градове:

София - площад "Народно събрание"

Стара Загора - шествие, което започва от сградата на Общината до ъгъла на бул.Цар Симеон Велики и ул.Кольо Ганчев - лобното място, където беше убит 4-годишния Паоло

Варна - шествие, което започва от сградата на Общината до Съдебната палата

Пловдив - шествието започва от началото на малката главна ул. "Райко Даскалов" пред БНБ и свършва на площад "Централен"

Бургас - площада пред Общината

Разград - Общински културен център

Банско - площад Централен

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледайте док. филм "Духовен Апокалипсис" - автомобилните катастрофи са Световен Проблем и там ще видите какво е РЕШЕНИЕТО на проблема с убийствата по пътищата https://youtube/watch?v=H3E-a0ZPs9A&feature=youtu.be
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повече от 8 години ниско летящи самолети ви пръскат с биологично оръжие КЕМТРЕЙЛС - наночастици алуминий, мукоплазма, барий, диетилен бромид, гъбни испори, моргелонс, канцерогенни вируси. За този геноцид над вас кога ще се осъзнаете и събудите? Кога?
13
0
 
1
 
! Отговори
алкап преди 9 години
и за какво или срещу какво протестираме можеме ли да се обединиме и да има поне двама на едно и също мнениеспоред мене проблема са колите има ли друг на това мнение
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вместо протести по-добре е да е кой където види голям мръсен мутренски джип спрял неправилно да му пука някоя гума. Желателно е да се прави по тъмно и при липса на свидетели. Така ще се води партизанска война щото иначе не мисля че ще се постигне нещо.
11
0
 
3
 
! Отговори
jam преди 9 години
До ФИНАНСОВ ПЪНКАРтози протест се организира от група обикновени български майки с деца. Протестираме, именно за да не стават повече ТАКИВА нещастия.
10
0
 
3
 
! Отговори
Алабала преди 9 години
alkap,Именно с протести ще накараме властта да вземе мерки! Ако си траем, на кой му пука?!Не разбирате ли това?По цял свят хората протестират, когато са недоволни, ние тук пишем коментари в интернет...
9
0
 
1
 
! Отговори
alkap преди 9 години
Паоло нема стане от гроба ако ще не шествия ами агнета да пекат.Трябва да се вземат мерки против шумните и мръсни големи коли- джипове бусове, фадроми, камиони, комбайни, и други видове аграрни средства в центъра на градовете. Да се мисли за обширни пешеходни зони и велоалей, алей за ролери скейтове и квото искате ANTI FAT model. Няма да има инциденти и всички доволни. Дет се казва Изкарайте търбусите от колите им.
8
1
 
5
 
! Отговори
xxx преди 9 години
Мутрите и тия дето им подражават в Стара Загора и Казанлък са особенно нагли!!! Полицаите само им правят теманета и им се кефят! За тях законите са последното нещо, ккоето ги интересува и за това е виновна просташката ни държавица пък и всички ние!!! Тоя трябва да го тикнат доживот на топло, но сигурно вече е уредил невинноста си. Другите *** са бакшишите, за които също трябва да се вземат драконовски мерки!!!
7
1
 
0
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
До Соня 6АКО ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ЛИБЕРАСТИ ИСКАТ ДА ЗАСТАНЕМ ЗАД ТЯХ ДА ЗАПОЧНАТ РИТУАЛНО ДА СЕ САМОЗАПАЛВАТ ТАКА КАКТО ПАДНА БОЙКО СЛЕД СЪБИТИЯТА ВЪВ ВАРНА!
6
6
 
0
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
защо медиите и *** трябва да яхат всяко нещастие и да искат реформи !?
5
0
 
10
 
! Отговори
зарата преди 9 години
Нищо няма да се промени.Българина просто не спазва закона а никой не съблюдава за неговото спазване.само преди половин час пътувайки с колата на едно от големите кръстовища в града свети червено и джипа който беше пред мене си направи обратен завой като в същото време и пешеходците си пресичаха даже му и правеха път и в момента в който си извърши маневрата с *** газ се изнесе.ама така като няма здрави закони и най вече полиция(а те се срещет само когато стане някое ПТП).
4
0
 
5
 
! Отговори
jam преди 9 години
Там съм! Бъдете и вие!
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коли не трябва да се допускат в Морската градина в Варна, Борисовата градина в София, Морската градина в Бургас, пешеходните зони във всички градове. Местата където има нужда от доставки, би могло да се използва нощно зареждане от 22ч до 00ч.
2
2
 
7
 
! Отговори
Тончев преди 9 години
До Анонимен(2)Всичко се политизира... Аман от ***!
1
2
 
11
 
! Отговори
KOSTOV преди 9 години
ТАМ СЪМ. Пълна подкрепа