8.51 евро на час за работа в Макдоналдс в Германия

Търсят 600 души, интервютата ще са на немски
Обновена: 13 фев 2015 14:07 | 13 фев 2015 11:33,
95
8.51 евро на час за работа в Макдоналдс в Германия
Снимка: архив, Reuters

Агенцията по заетостта съвместно с МакДоналдс Юг – Германия, набира 600 сътрудници за работа в ресторантите на веригата в различни части на Германия – Мюнхен, Берлин, Хамбург, Франкфурт.

Кандидатите трябва да имат добри познания по немски език. Образованието в сферата на гастрономията е предимство, но не е задължително условие, притежаването на шофьорска книжка също е предимство.
 
Офертата включва заетост за 6-12 месеца с изпитателен срок от 3 месеца и възможност за продължаване на договора; настаняване в общежитие, осигурявано от работодателя срещу заплащане от кандидата; храна един път дневно по време на работа и работно облекло, осигурени от работодателя.

Работата е на смени в различни сфери – кухня, каса, лоби, склад, почистване, 39 часа седмично.

Заплащането е 8.51 евро на час. Допълнително се заплаща за работа през почивните дни и нощните смени.

През тази година се търсят и сътрудници в ресторантския мениджмънт, но от тях се изисква отлично владеене на немски език.

Кандидатите следва да изпратят по електронна поща автобиография в EUROPASS формат (задължително), мотивационно писмо, документи за образование по специалността, препоръка (при наличие) – всички преведени на немски език.

Документите се изпращат на следните имейл адреси:
За интервю в София: B.Tashenov@az.government.bg.
За интервю във Варна: A.Ninova@az.government.bg

Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервюта в началото на месец март. Те ще се проведат на немски език от представители на работодателя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
5
 
11
 
! Отговори
Дарвин преди 9 години
Предлагам-работа за българи 150 евро на час.Тип работа - да обяснават на останалия свят колко са нещастни и неоправдани и как не е честно така и повече няма да си играят с тях,а ще си построят Кремиковци пак.Месторабота- вкъщи пред компютъра до мама.Работно облекло - потник.Умения -да мрази всеки,който е дори и една стъпка пред него.
61
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И нас това какво ни интересува?
60
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази работа и *** не я работи.. Макдоналс ***..
59
3
 
7
 
! Отговори
Меркел преди 9 години
И турците ли вече не искат да работят , та сте тръгнали българи да събирате ? Май умряха баламите по света. Да живее ***.
58
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе в макдоналдс само кучета работят, не знам човек да се смее ли или да плаче? Едно е ясно, че мита за работливият българин отдавна е развенчан. Българина е ***, мързелив, ***, но с голямо самочувствие без покритие, затова е и на последно място в Европа по всички показатели, дори румънците ни минаха безвъзратно, да не говорим за чехи и поляци.
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимени какво смяташ да работиш за сериозната пара ?
56
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз ако ще ходя да работя зад граница, последното място на което ще отида ще е в тъпия макдоналдс за жълти стинки. Там или отиваш за сериозна пара или изобщо няма смисъл. С парите, които макдоналдс предлага, ще живея нон стоп на ръба, е какъв е смисъла да ходя в Германия за едно нищо?
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брей и кучета не щели да я работят тая работа :) Да се чуди човек в целия свят по макдоналдс българи ли работят. Те май кучетата са по-работливи.
54
0
 
13
 
! Отговори
ВИАС преди 9 години
Работих миналата година по такава програма 4 месеца лятото защото съм студент. В макдоналдса където работих в Еслинген до Щутгарт половината бяха немци. Чисто след всички удръжки ми оставаха около 1100 евро на месец. За квартира с ток и интернет плащах 250 евро, като си имах собствена стая в 3стаен апартамент. Храната на месец ми беше 120 евро. Останалото си го спестих. Работата е тежка и се работи почти през цялото време има и малки 10-15 минутни почивки. За студенти е идеална работата.
53
5
 
12
 
! Отговори
Видял и препатил преди 9 години
Щом я предлагат на нас, значи и кучета не биха я работили тая работа. Според мен в Германия, за да си добре, трябва да вземаш ЧИСТО след приспадане на данъците около 2500 евро. За да може като си платиш разходите да ти остане прилична сума и да си заслужава всичко. Аман от скапаняци, дето работят за по 1400 евро БРУТО и голям го вадят КОЛКО са добре там.
52
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1400 бруто е 1050 нето. С 1050 нето спокойно можеш да си плащаш квартира и сметките и да живееш в Германия ако можеш да минеш и без екстри, можеш дори да спестяваш.
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1360 бруто е 1014 нето! Има Brutto Netto Rechner в интернет, намри го и изчисли сам! За Мюнхен е така, ама кой е казал, че трябва да си в Мюнхен? Има множество по-малки градчета където с тези пари можеш да си плащаш нормална квартира. Иначе сметката 1000 евро заплата 250-300 квартира, 100 (ток нет, телефон) 150 храна. реално може човек да спести 450-500 евро на месец. Не знам за каква фотосинтеза говориш?
50
2
 
4
 
! Отговори
бай груйо преди 9 години
АКО БРУТОТО Е 1400 ЕВРО ЗАПЛАТА СЛЕД УДРЪЖКИТЕ ЩЕ ИМ ОСТАНАТ ПАРИ ЗА СЕМКИ. НИТО ЕДИН НЕМЕЦ НЕ РАБОТИ НА ТАЗИ МИЖАВА ЗАПЛАТА. ТЕ ЗАТОВА ТЪРСЯТ ОВЦИ ОТ ИЗТОЧИЯТ ***.
49
0
 
4
 
! Отговори
АмстерДамо преди 9 години
До пффНапълно съм съгласен. През 2008-та изкарах всички видове курсове за заваряване от бюрото по труда. Бачках 2-3 години за 700 лв докато натрупам опит. Първо отидох в Испания а по късно в Холандия.
48
0
 
6
 
! Отговори
Deutschland преди 9 години
1400 бруто, означава около 900 евро нет с които трябва дас и покриеш транспорт, храна, освен гадотите, които един път на ден ти осигурява макдоналдс, квартирата. И ако си в Берлин, ще ти стигнат, но без да остава нищо. А за Мюнхен, просто си обречен на глад и мизерия... с тези 900 евро нет, ще си покриеш точно квартирата и разходите по нея, а другото ще е фотосинтеза
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Живея в Darmstadt и с колегите ми (ИТ специалисти) обядваме за 5-6 евро. Една (мъжка) пострижка стува 10 евро има и промоции за 8-9 ако искаш. Иначе в Париж със сигурност можеш да намериш и ресторант където обяда да струва 4000 евро.
46
0
 
3
 
! Отговори
Berlin, Deutschland преди 9 години
До АнонименИ двамата сте прави, не се карайте. Зависи къде живееш. Аз живя в Берлин, и ето пресни цени, сандвич от улична будка 1.8-0 до 2.50 евро. Фризьор, мъжка поддстрижка, в Берлин или района - 12 до 14 евро. Квартира, нещо тип наша боксионера или WG да живееш с други хора, отделна спалня с обща кухня и баня, което всъщност ще ти предложи макдоналдс, 300 до 450 евро на месац с вкл разходи. 1400 евро заплата, ако ни на 40 часова седмица, и това е бруто. Ако не си женен, и без деца
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъй да видим колко аргументи ще има за да се избегне "нископлатената" работа , хахахаОтивате там да метете бе тюфлеци , каква заплата трябва да ви дават ?
44
0
 
13
 
! Отговори
... преди 9 години
Преди мн години съм бил мениджър в подобно заведение. Който е работлив може да изкара малко пари, но не оставайте повече от 6-12 м. , психическото напрежение може да ви съсипе . Имайте предвид, че голяма част от персонала са мн зле интелектуално. Запомнете, не е за всеки гурбетчийството.
43
0
 
11
 
! Отговори
АмстерДамо преди 9 години
Аз съм заварчик в Холандия и вземам 35 е/ч бруто(50% такси). Правя минимум 200 часа на месец и с бонусите от извънредните часове и нощните смени не падам под 4000 чисто. Като недостастък е че не съм на постоянен договор и нямам платен отпуск и 13-та заплата и обикновено няма работа в зимните месеци. Сега ще почваме в март.Приятелката ми е холандка и работи в рецепсията на хотел. Взема към 2000 чисто и също има нощни смени и работа през уикенда. Тя е бакалавър по туризъм, а аз съм с 12-ти клас!