Родител наби учителка в шуменско училище

Мотивите за побоя се изясняват
71
Родител наби учителка в шуменско училище
Снимка: архив, БулФото

Родител е нападнал и бил учителка в Началното училище "Княз Борис Първи" в Шумен, съобщи за БТА директорът на учебното заведение Валери Георгиев.

По негова информация днес по обяд родител влиза в училището, отива до стаята, в която преподава учителката, след което я дърпа, удря и събаря на земята.

За случая са подадени сигнали до полицията и до Регионалния инспекторат по образованието в Шумен. Все още не са изяснени мотивите за нанесения побой, уточни Георгиев.

В момента полицаи и служители в Детска педагогическа стая изясняват случилото се в училището, съобщиха за БТА от учебното заведение.

От Регионалния инспекторат по образованието в Шумен потвърдили за случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: шумен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
pk преди 9 години
Абе ти нормален човек ли сиии бееее , ти на село ли си расъл бием лекари учители . Кой ще остане в тая държава да се погрижи за народа след като получава такова отношение . Това ли е начина в 21 век и това държание ли е на голям зрял човек . Извинявай обаче самия ти коментар говори за тебе колко си примитивен и ограничен човечец ! Майка ми е учителка и аз знам колко нерви и търпение се изисква в тази професия и такъв *** коментар като твоя може да напише само някой който не знае за какво иде реч
55
0
 
0
 
! Отговори
До Синдьо манаfa преди 9 години
Искам само да ти кажа, че сиганетата в бг са по-грамотни от теб. Пишеш толкова нечовешки неграмотно, че според мен си просто един малък дрiсльо и пубер с много свободно време.
54
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До trudV Turtsija e razresheno daskalite da potupvat malki idiotcheta, koito ne razbirat ot duma.
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега тоя да го изправят пред входа на училището и да му счупят и двете ръце.
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снощи всичикщ деца казаах, че ХЛАПАКЪТ Е ИЗЛЪГАЛ!Впрочем нека някой ми каже как един учител да усмири ученииц които се бунутват - да ги биеш - не можеш.да ги заключваш - не можешда ги гониш - неможешДа им пишеш оценки за поведение - също.Пишеш забележки -те налитат на бой.Исдакш да ги изгониш -не може защото парите следват ученика
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В училището има камери - защото родителят не еизискала запис на инцидента с учителката и да я даде под съд? защо не е отшъл при директораката и не е поискал обяснение? какви са тия бруталон методи на саморазправа.
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя родител трябав да иде в затвора - пъров на думиет на един хлапак 3-4 клас не може да се вярва -децата най-обичайно си лъжат. Второ - другите децаат също казаха че лъже. И трето -и да му е ударила шамар - това лие начина -има съд, а не да итаваш и да пребиваш публичон учителакат, сега тя какво уважение ще има сред учениците?
49
8
 
2
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
до 56мога да правя каквито пожелая грешки защото съм финан$ово кра$ив.Ти не можеш защото си някоя недооценена даскалица, който не го може преподава
48
1
 
5
 
! Отговори
До Сиднито преди 9 години
Ти допускаш правописни и много други грешки.
47
12
 
5
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
явно детето има баща на място. Като няма закони, като няма контролни органи все пак има отговорни бащи които да вземат нещата в ръце.И ако е турчин както казват направо е срам от това овче племе робско. Защо да не е българин? Защото българите са *** заспали овце и търпят като роби. Дано следващия път е българин да отсрами това племе балкнаско инъче няма надежда.Тук никой не бие учители защото ако има проблеми има такива механизми че такива учители биха предпочели боя пред останалотоПоздрав
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TAM SA TURZI
45
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Новият закон предвижда атестация на учителите на всеки 4 години. В комисията на проверяващите ще има и родители. Аз питам в коя друга професия има такова нещо ?Да ти дава оценка НЯКОЙ ,който е на светлинни години от професията ти и недай Боже да ти има зъб. Учител съм и вярвайте ми искам да получавам ВРЕДНИ за обстановката в която работя. Вярно има и много хубави деца, но е достатъчно в класа си да имаш един -двама *** ,които си знаят ПРАВАТА и всичко отива по дяволите.
44
2
 
2
 
! Отговори
ж.стоев преди 9 години
До Джо СправедливияСъгласен съм с теб затова но нека погледнем нещата от друг ъгъл При тази липса на учители и при положение че мафия назначава всеки сигорен ли си че този учител е с нужните качества и умения за да общува с деца Мотивацията е друга тема
43
2
 
22
 
! Отговори
богнострокулум преди 9 години
Преди години, учителят ми по физическо беше бивш боксьор. Веднъж хванал двама да претарашват дрехите в съблекалнята и ги вкара във салона, докато имахме час. През живота си и досега ( вече на 41г) не съм виждал от шамар на човек да му се отлепят краката от земята! Биеше тия двамата, но гледаше нас и ми повтаряше, че това чака всеки от нас, ако го хване да краде. Накрая ги изнесе един по един, като ги беше вдигнал за ушите им. След това ме плашеше самата мисъл, че може да ми хрумне да крада.
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 48 До сега от 48 сте само двама които се оплаквате от преподаватели,не мислиш ли ,че защото сте чисто и просто сте ***.
41
3
 
12
 
! Отговори
Джо Справедливия преди 9 години
Единственото правилно наказание ще бъде: Родителя да бъде чистач на тоалетните и коридорите в училището за срок от един срок. Само така ще се възвърне авторитета на учителите пред децата.
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A министъра е прекрасна гледка.
39
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що за държава сме щом бием лекари, учители и полицай, а същевременно търпим 240 крадци в парламента?Отговор:Абсурдна държава!
38
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С такива смазани учители, каква младеж може да се възпита-доносници, мазници,нагаждачи
37
4
 
5
 
! Отговори
факт преди 9 години
500 депутата стигат - факт