Протест срещу ромите: Образование, за да гласуваш!

Хората поискаха и право на оръжие във всеки дом
Обновена: 2 май 2015 17:55 | 2 май 2015 17:52,
154
Протест срещу ромите: Образование, за да гласуваш!
Снимка: архив Булфото

Антиромски протест издигна искане за образователен ценз за гласуване. Недоволните от своеволията на мургавите се събраха в градинката до сградата на Народното събрание днес, съобщи „Нова телевизия”.

Още по темата
Протестиращите поискаха образователен ценз за гласуване, за да може хората без основно образование да бъдат спрени от възможността да избират кой да управлява страната.

Освен това антиромският протест поиска и да се даде право на всеки да притежава оръжие в рамките на имота си и да го използва в случай на неизбежна отбрана.

Недоволните обясниха, че са излезли на улицата, провокирани от призивите „българите на кайма”, отправени преди време от роми в Сливен. Хората не скриха и критиките си към политиците, защото държавата не е създала условия подобни възгласи да се наказват със затвор.

Пред протеста Елена Ваташка обвини всички политици от последните 25 години в бездействие.

"Не само, че има етническо напрежение, има необявена продължаваща 25 години етническа война. Тя се състои в това, че се изнасилва, ограбва и избива българското население", каза тя.

Протестът премина мирно и беше охраняван по полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този ,който е написал - ,,искайте си оръжие за да се защитавате ,"българин не свикнал да се бори за правата си"...,ако каниш на сватба,кажи ла се казваш?
43
2
 
25
 
! Отговори
ИЗХОДА преди 8 години
СПИРАНЕ НА ВСЯКАКВИ ДЕТСКИ И ПОМОЩИ ЗА МАЛОЛЕТНИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ РОДИЛКИНИЩО ДРУГО НЯМА ДА НИ СПАСИ
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съгласен съм за притежаване на оръжие, дали то късо или дълго, трябва да го разрешат. Я вижте сърбите! В САЩ имам 8 оръжия....
41
2
 
14
 
! Отговори
Едно ченге преди 8 години
Промените трябва да започнат с две неща. Първо либерализация на чл.12 от НК, т. нар. неизбежна отбрана, нападнат ли те с юмруци, да можеш да стреляш. У нас и по света при побои убиват повече хора от колкото с огнестрелно оръжие. Второто е либерализация на режима за притежание и носене на оръжие, защото свободен човек е този който има право да се защити адекватно и сам, а не е длъжен да чака като овца овчарското куче на господаря си.
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Не само, че има етническо напрежение, има необявена продължаваща 25 години етническа война. Тя се състои в това, че се изнасилва, ограбва и избива българското население", каза тя.--------------------------------------------Права е. На политиците им дреме обаче. Живеят в измислен свят и си въобразяват, че са велики.
39
1
 
4
 
! Отговори
st преди 8 години
Svobodno orajie DA I to vednaga, sigurnostta e nai vajna.
38
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Prazni tikvi! Daite im orujie vku6ti, i 6te vidim kak 6te go ograni4at da e samo za bulari. Nali i * imat BG li4ni karti... V 6tatite se streliat za 6tialo i ne6tialo, ako tova doide i v BG 6te po4nat masovi ubiistva, kato znam kolko oskoteli i ozvereli sa "budnite, protestira6ti" bulgari.. A za glasuvaneto ne sa vi * vinovni, 4e vsu6tnost niamate daje i izbor...JALKA ISTORIA
37
7
 
9
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Народе, евреите пак са в акция - форсират *я проблем в плановете си за нашето окончателно унищожаване. Какъв образователен ценз, такова нещо може ли да се случи с това племе?! Даже при якия комунизъм където образованието беше задължително властта остана безсилна. Освен нова и децата знаят че не се броят гласовете. - Убивай евреи като единствен изход от ада!
36
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 63 ще има 10 убити НО комунисти
35
1
 
2
 
! Отговори
ivanka преди 8 години
kogato imash semeistvo i deca parite ili ot pomoshti ili ot rabota gi davash za hliab a ne za cigari,alkohol i drugi ekstri.a posle revat 4e niamat pari-da sprat da praviat neshtastnici kato tiah.i az sam za-koito ima obrazovanie-glasuva koito niama -ne.
34
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се раздава оръжие? Те са битер луди. Искате всяка седмица да има по десетина убити в училищата, като в Америка ли? Тея да не са платени от някой оръжеен търговец? Който използва едно справедлво искане за да си пробута неговия интерес.
33
1
 
17
 
! Отговори
койчо преди 8 години
В САЩ има щат, в който ако не притежаваш оръжие подлежиш на санкции. Приема се, че не се грижиш за безопасността си и искаш да я вмениш като задължение на някой друг.
32
12
 
7
 
! Отговори
tsotsomanski53 преди 8 години
До Анонимен 56Преди 10 ноември 1989г. много повече от милион Българи имаха желанието да напуснат концлагера България, на площ от 111 хиляди квадратни километра. Възпираше ги страха от това, да бъдат застреляни на границата, или да попаднат в затвора. Част от тези хора емигрираха с отварянето на границите. Не управлението през последните 25 години, а болната ни от комунизъм страна прогони тези хора.
31
1
 
15
 
! Отговори
бай Иван преди 8 години
Къде останаха Евроатлантическите ценности на обикновените хора,които трябва да са спокойни за живота и имуществото на семействата си ?В САЩ и ЕС всеки гражданин има право да си защитава живота, чрез законно оръжие.В БГ всичко става бавно,със закони еднодневки,противоречащи се т.е. пълен хаос.Политиците си имат охрана и не им пука,че за 5 лева бандитите отнемат човешки животи.
30
15
 
7
 
! Отговори
77 преди 8 години
Когато човек е гладен,той мисли само за хляб!И никаква полиция и съдебна ситема няма да го спрат-ще граби,краде и убива!Тези гологлави момчета са само едни платени изпълнители.
29
2
 
3
 
! Отговори
Spica преди 8 години
Поне вишу трябва!!!
28
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много хора не разбират този голям проблем. На 30 вече да са баби и да взимат детски. До кога ще продължава това? Стига вече!!!
27
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Над 1 милион сме емигрирали от България и нашите деца са родени извън България. Това е заради доброто 25г. управление и грижи за народа.
26
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МНОГО ДОБРЕ ,НО НЯМА ДА СТАНЕ, ЗАЩОТО ДПС КОМАНДВА БЪЛГАРИЯ , А * СА ТЕХНИТЕ ОСНОВНИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ! И ГЕНОЦИДЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА! ДАНО БЪЛГАРИТЕ СЕ СЪБУДЯТ ОТ ВЕКОВНИЯ СЪН, ЗАЩОТО СКОРО НЯМА ДА ГИ ИМА!
25
3
 
2
 
! Отговори
BornFromAnger преди 8 години
До евтин циркЯвно ти си точно такъв,и те и страх да не те гръмне някой със същия интелект.Иии ако вземете всички *** да се изпозастреляте(което ще е от полза за страната и природата)ще вземе да тръгне на някъде тая държавица,