Как ромите да плащат данъци, като жилищата им са незаконни?

ДПС са спасители на ромския етнос, категоричен е Бат Сали
21 юни 2015 17:45,
259
Как ромите да плащат данъци, като жилищата им са незаконни?
Снимка: архив, Булфото

Имаме държава, но нямаме държавност. Това констатира депутатът от ДПС Александър Методиев, по-известен като Бат Сали, в ефира на Нова телевизия, като добави, че все още обществото ни не е дорасло за демокрация.

По думите на Методиев партийни лидери се опитват да създават изкуствено напрежение между българи и роми.

Депутатът беше категоричен, че е разтревожен от боя в столичния квартал "Дружба" и, че е очевидно, че напрежението ескалира. Методиев обясни, че заедно с колегата си Илия Илиев се стремят да тушират напрежението в техния етнос. "Нашите хора не са уплашени от това, че някой иска да ги нападне. Но смятат, че не трябва да отговарят на силата със сила, а с диалог", увери Бат Сали.

"Никой не е съгласен да пребиват детето ти пред очите. По изказванията на жертвите това е станало без никакъв повод. Защо посягат на черните чиганчета", попита той.

"Някои политически партии искат да поставят в ромските гета полицаи, но всъщност трябва полицията да пази нашите хора", категоричен бе той.

Методиев даде за пример община Самоков, където има над 100 незаконни ромски постройки. Той обясни, че ромите не са собственици на имотите и затова няма как да плащат данъци. "Данък на кое жилище да плащат”, попита той.

"Защо до сега някой не е махнал постройките? Хората бяха удобни за манипулиране на избори”, коментира още депутатът. Именно затова според него ромите няма как да плащат за ток и за вода.

Бат Сали заяви още, че ромският етнос е припознал ДПС за своя партия. "Всички ние сме спасители на циганския етнос, никоя друга партия не се е опитала да помогне на ромите”, подчерта той и припомни, че именно ДПС са раздали спирали против забременяване в ромските махали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
23
 
! Отговори
Бай Дельо преди 8 години
Гледам снимката и плача. Какъв честен поглед каква искреност струи от тия жълтеникави очета...Ами словата? Каква ерудираност, какви думи и епитети " държавност, ескалира, диалог, манипулиране " и т.н . Ето това НЕЩО олицетворява българският политик.Тънък намек " Параграф 22" не плащат щот не са законни, а не са законни щот не плащат.В ДПС на такива юнаци им викат ***. Какво стана с политическата к.рва Х. Бисеров?
81
0
 
20
 
! Отговори
чужденец преди 8 години
До Една добра идеяИ кой ти каза, че не могат да гласуват? Могат, но не ходят. В Италия за да гласуваш, предварително минават по къщите, дават ти един формуляр-заявка, и след като се съберат тези формуляри, тогава се изготвят избирателните списъци. Така няма мъртви души.
80
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички незакони постройки особено на чужд терен веднага да се събаря!Който няма дом има квартири, това е интеграция...
79
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как гласуват, щом нямат законни адреси? ???
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименразвъждат ги защото им трябват точно за изборите и чрез дибилната интеграция да крадат\ Народа ще ги храни и ще търпи тарикатлъците им
77
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Една добра идеяИ Италия имат голям проблем. Северна Италия издържа *** на южна Италия. На Венеция й писна и иска да се отдели но не знаят че като ги залее морето и са умряли от глад
76
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко е далавера на управляващите. Чрез развъждането и отглеждането на тези невменяеми изчадия управляващите крадат
75
1
 
29
 
! Отговори
Една добра идея преди 8 години
В Италия ромите не плащат данъци,но и не могат да гласуват.Не е зле като за начало.
74
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че данък сграда не е единственият данък в тази държава, който се плаща. Аман от простотии. И лидерът им е като тези които представлява. Глупост. Писна ми да ни говорите глупости! Работете и си запрятайте ръкавите просто или се разкарвайте.
73
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си построят законни жилища. България не е длъжна да озаконява нередностите и престъплениията
72
0
 
18
 
! Отговори
Този шикалкави преди 8 години
Никой не е съгласен да пребиват баба му и дядо му, за да им вземат последните левчета.Никой не е съгласен, в парламента на родната му страна да заседава и да прави далавери някакъв дребен мошеник, станал депутат поради недомислиците в закона.Тези увъртания за незаконните постройки като пречка за плащане на сметки и данъци е елементарно хитруване - хем да не им търсят пари за досега, хем да им узаконят незаконните постройки.А после пак няма да плащат с аргумента, че са безработни и нямат пари
71
0
 
10
 
! Отговори
GR преди 8 години
Ромите са манипулирани, когато си продават гласа "Смях в залата и бурни аплодисменти". Ромите имат само права, но не и задължения! Те са подкрепяни от ДПС ( Движение за права и свободиии).
70
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ Е ТОЗИ УР... КАКВО ПРАВИ ТАМ И ОТ КЪДЕ СА МУ ПАРИТЕ, ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ
69
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
5% роми,10% турци в България!!!!!!!!!!Колко според вас от турците са еничери?????????
68
0
 
14
 
! Отговори
Един от малкото преди 8 години
Когато Бенковски е вдигнал Априлското въстание се е обрекъл на гибел за да чуе света за кланетата в България и да сложи край на робството .....молил се е всеки ден на бог да го напътства, да стигне до правдата за да не го кълне и проклина потомството след смъртта му .......Сега ние, потомството на Бенковски и вс.др. , трябва да се молим те да не ни проклинат за това което продадохме и предадохме ....това за което те си дадоха живота без страх ....за нас и за майка България !
67
0
 
17
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Погледнете човека на снимката ! Бат Сали ! Това е народен представител на Република България .....НАРОДЕ ???????? Какъв ти Герб какво ти ДПС ? Черквите тънат в разруха ....хубавите черкви и манастири са ръководени от тъмни структури .......а джамиите са лъскави та да се виждат от небето чак !
66
0
 
6
 
! Отговори
0 преди 8 години
До Анонимен 89При популация с такива темпове узаконяването ще бъде безкраен процес
65
3
 
9
 
! Отговори
мъде-ратор преди 8 години
Ромите са мои братя
64
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спрете да обиждате ромите! Те са най-хубавата част и най-достойната от българското общество!
63
0
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
do tozi,deto pishe,che Balgaria e izkustvena darjava,shte mu kaja,che turcia e izkustvena darjava, tezi zemi sa bili Vizantia,taka che kraino vreme e da se razparchedisva turcia .

Спонсорирани публикации