Мигрантите са навсякъде, отбелязват в Средец

Хората от града с подписка в подкрепа на граничния полицай
17 окт 2015 13:12, Петя Славова
83
Мигрантите са навсякъде, отбелязват в Средец
Снимка: Булфото

В Средец пуснаха подписка в подкрепа на граничния полицай, който стреля и уби нелегален мигрант, съобщава Нова тв.

Междувременно, отговор на въпросите какви точно са нелегалните мигранти, кой е водачът им, къде са отивали и наистина ли рикошет на куршум е причина за смъртта на един от тях, няма. А от прокуратурата отказват всякакви изявления.

Още по темата

Събраните подписи в защита на униформения, който простреля смъртносно един от мигрантите са почти 400.

Според хората, граничният полицай Вълкан Хамбарлиев е изпълнявал служебния си дълг и е защитил страната ни. По думите на местните нелегалните мигранти са навсякъде.

Както Dnes.bg писа, инцидентът на границата, при който бе прострелян смъртоносно мигранта, накара Бойко Борисов да напусне незабавно заседание на Европейски съвет в Брюксел.

Вътрешният министър Румяна Бъчварова също коментира, че групата мигранти са били рисков фактор и увери, че няма да има оставки в системата на МВР, заради случая.

Външният ни министър Даниел Митов също обясни, че страната ни не отказва на никого, когато става въпрос за хора в нужда, но обърна специално внимание, че влизането в България става през граничните пунктове и всяко друго проникване е престъпление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЕЕех..В САЩ, ако тази държава визираш, казвайки "Америка", за нарушителите хич не е уютно. А да застрашиш полицай в САЩ - направо си свършен! А има и 3м. висока стена между Лат. Америка и САЩ. И ЗАКОНИ, безапелационно спазвани! Нашата "демокрация" прави полицаите ни на маймуни. Ама "демократите"-"защитници на човешки права", като ги нападне престъпник, не викат "Атанасофф", "Маджигенов","Хелзинки" и т.п. измишльотини, а крещят с изцъклени от страх очи и мокри *** "ПОЛИЦИЯ, ПОЛИЦИЯ-А-А-А..!
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 23-тиЛишени от съвест и ум хора, продали се на чужди, подриващи България, държави могат да говорят, че нашествието от неидентифицирани здравно, личностно, психиатрично, културно, поведенчески, криминално, хора "ще обогатят генния фонд на България". Такива хора са национални предатели и престъпници, ако не са психично болни. Такова урбулешко смешение на к.ръв, раси, антропологични особености, здравни недъзи е биологично изключително вредно. Спомнете си Студентския град IV км. 1960-1 г.
33
0
 
1
 
! Отговори
до 52 преди 8 години
Абсолютно подкрепям!
32
0
 
0
 
! Отговори
Chan преди 8 години
Stava duma za selo Dullievo.:-)
31
0
 
14
 
! Отговори
Лилит преди 8 години
Не говорете като проевропейски папагали за "терористите от ПКК". Първо, преди 140 години и ние бяхме хайдути и терористи, и слава Богу. Второ, кюрдите са почти единствените, които удържаха Идил, биха се мъже, жени и момичета на по -16-20 години с обучени главорези-ислямисти, помните ли Кобане? Не, че ги искаме у нас, но поне да знаем кой за кои е. Като ги оставят да синаправят своя държава и тероризмът ще спре. Насила хубост не става.
30
1
 
6
 
! Отговори
жофжо преди 8 години
Не е ли открит ловният сезон за мигранти.Случайно щв ги объркаме с диви прасете.
29
0
 
9
 
! Отговори
baihui преди 8 години
mograntite preminavat granitsata prez KPP-tata !!!!koti premine granitsata ne prez KPP-tata e prestapnik i mestoto mu e v zatvora ili po-dobre v grobishtata !Balgarskata prokuratura trebva da si spomni 4e sluji na Balgaria a ne na Bruksel i Wall Street !!!!
28
1
 
19
 
! Отговори
Т-34 преди 8 години
Спускай желязната завеса,вън от ЕС,всички предатели,грабители през последните 25години на "народен" съд.
27
0
 
2
 
! Отговори
ivan преди 8 години
До :)ne si na poveche ot 30 35 godishen.ako iskash pishi na kolko si.
26
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съединените щати са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта за периода 1945-2010, като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни.
25
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Иде ли ?НФСБ и ВМРО са сателити на ГЕРБ.
24
2
 
57
 
! Отговори
Набор 54 от Сливен преди 8 години
БРАВО НА ГРАНИЧАРА, ЗАЩИТИЛ РОДИНАТА СИ ОТ ДИВЕРСАНТИ !!!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Президента Jelev го изписва като ***.
22
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При Живков имаше по 1 граничар с автомат на всеки километър с вишка и още 20 поделения с БТР и танкове с картечници готови 24 часа да бъдат вдигнати по тревога срещу Турция и Гърция. Живков не разчиташе само на СССР. След 1989 г. Костов, Желев, Стоянов, Първанов и Плевнелиев и другите предатели ликвидираха армията в полза на чужди сили.
21
0
 
39
 
! Отговори
до 38 от Германия преди 8 години
И тук в Германия много хора се оповават на Русия. Меркел е зависима от ФАЩ и води АНТИНАРОДНА политика !
20
16
 
10
 
! Отговори
Иде ли ? преди 8 години
НФСБ и ВМРО са НАДЕЖДАТА !
19
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На изборите ще гласувам за националисти,расисти ако ще да е и едно магаре.Само те ще свършат нещо за да се отървем от тая ***.
18
1
 
25
 
! Отговори
@~ преди 8 години
До Истината"ББ е един обикновен мутрак, а вие му дадохте да управлява цяла страна."По-точно и ясно няма как, това е истината!
17
10
 
26
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Преди ГЕРБ имаше сини крадци, червени ***, царски тупани, но дори те имаха някакъв опит и интелект. Сега в България е тотална анархия. ББ е един обикновен мутрак, а вие му дадохте да управлява цяла страна. Вие сте си виновни. Изгонихте умен държавник като Костов (да знам, че беше деспотичен, самовлюбен и крадеше, но имаше нещо в главата), за да сложите Цар Плъх и после Тиквун...не сте добре !Костов не пусна 200 000 албанци, нали? А вижте какво вършат Тиквата и наследниците на Костов в РБ.
16
21
 
4
 
! Отговори
Местен преди 8 години
Човека е ликвидиран за още пари,първоначално полицаите са прибрали по 200 евр от всеки бежанец,а вие си разчитайте на 300-400 лв заплата от Боко.....това са си париииии