А детето на Сидеров? Гражданите питат!

Настояват за проверка дали Волен - младши не е в рискова среда
Обновена: 27 окт 2015 15:37 | 27 окт 2015 14:38, Камелия Цветанова
375
 А детето на Сидеров? Гражданите питат!
Снимка: Булфото, архив

Граждани настояват с подписка в интернет Държавната агенция за закрила на детето да се самосезира заради поведението на лидера на "Атака" Волен Сидеров и приятелката му и майка на първородния му син Деница Гаджева.

Още по темата

"На базата на публикации в медиите за случилото се в нощта на 25 октомври в и около, НАТФИЗ и за участието и ролята на Волен Сидеров и Деница Гаджева, родители на едномесечното бебе Волен Сидеров-младши, в инцидента, ви призоваваме да изпълните задълженията си по закон като спешно направите оценка дали детето им не е дете в риск по смисъла на алинея 1, точка 11 б) и в) от Закона за закрила на детето", пише в петицията им.

"Надяваме се, че всички деца в България, независимо от статута на родителите им, имат право на закрила", завършват авторите.

Причината за инициативата им стана поредният скандал около лидера на националистите в нощта на изборите, когато той нахлу в НАТФИЗ. Политикът обвини младежите, че са наркомани и хомосексуалисти и поиска да се саморазправи с тях.

След това пък главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му, а управляващите от ГЕРБ обявиха, че започват консултации за промяна на Конституцията. С нея мнозинството ще премахне депутатския имунитет и ще остави защитата от наказателно преследване само за изказвания, направени в парламента.

Днес изтича крайният срок, в който Сидеров може да се откаже сам от имунитета си по друго искане на Цацаров. То бе отправено до шефката на Народното събрание Цецка Цачева заради хулигански действия на националиста на бул. "Раковски". Тогава лидерът на "Атака" предизвика проверка за контрабандни стоки в магазинче, а собствениците му го обвиниха, че ги е ударил.

Ако Сидеров не се откаже днес от имунитета си, утре парламентът ще трябва да сформира комисия, която да предложи на депутатите да му го отнемат или не.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 200В неделя всички видяхме как се правят "избори" в БГ. Затова все тиквата "печели".
149
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Атака голям успех имаха на изборите - 3% от 30% гласували. Горе-долу един автобус хора. :)))
148
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 199Докато ДПС са на власт, всичко ще е кротко. Обаче, ако дпс не управляват, тогава ще стане напечено. А ако си мислиш, че герб и дпс не са комбина си в голяма заблуда.
147
1
 
16
 
! Отговори
Скоро идва истината преди 8 години
Сатанизъм в действие! Да искаш да отмъстиш..да излееш толкова омраза върху едно невинно бебе,трябва да си ***!Сидеров може би се продава за пари..НО ТРЯБВА ЛИ ДА ИСКАШ ДА СЕ ОТНЕМАТ РОДИТЕЛИТЕ НА ЕДНО БЕБЕ...ИСКАШ ДА ИЗРАСТНЕ ПО СИРОПИТАЛИЩА ? Ако той е ***,КОЙТО ПОДДЪРЖА ПОДОБНО ИСКАНЕ Е турчоляк или евреин..само те са способни на такава жестокост!
146
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До: "Война ще има. Моли се зимата да е студена и пролетта да закъснее"=======Каква война бе, батакистче мамино?Вие нямате достатъчно хора и за махленски бой.
145
1
 
25
 
! Отговори
?? преди 8 години
ГЕРБ ще стане една фашистка партия , никой не трябва да изнася факти , иначе полицията ще го затваря ??Репресии !
144
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АзА кинтите на Соломон Паси ще не попиташ от къде са? И той караше трабанче, ама сега ... А плевнята е имал пари, защото по комсомолска линия знаем как някои избрани в един миг станаха милионери. Също така питай и Линдер.
143
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров бръкна дълбоко в г....за на бойко и краварите и всичко ореваха, искат да го направят по-черен и от дявола!Сигурно те го накараха да ходи да се прави на мъж и после да се крие при полицаите.Като сърненце се гушкаше в онова ченге.
142
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 186Война ще има. Моли се зимата да е студена и пролетта да закъснее.
141
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само не разбрахме кога да чакаме ешалоните от Германия с 200 хиляди талибани, които ни праща баба Меркел? Като ги докарат, някой мислил ли е какво правим? Нима не ви притеснява факта, че центъра на София е станал Багдад? Че напълниха града с тези "бежанци"? Къде е полицията? А да сетих се, бият Сидеров. И онази социоложката. Тя пък охранява "изборите".
140
14
 
6
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Плевнелиев нито го харесвам, нито го знам, какво си е купил. Но той имаше пари далеч преди да влезе в политиката, а Сидеров си купи първия костюм като влезе в парламента. Преди това носеше сакото на баща си. И пак питам как така милееше за хората и докато милееше и богатееше, хората обедняваха. Кажи ми едно нещо, с което този индивид допринесе с нещо за обществото.
139
2
 
16
 
! Отговори
И аз съм Аз преди 8 години
До Аз 181Аз не казвам истината винаги, налага ми се. И не ми трябва да съм милионер. Тия с подписките да се отнеме бебето да си ги заврат отзад. И то по-дълбоко!
138
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Политически репресии започват в държавата... Това не е добре. Успеят ли със Сидеров, ще има и други, докато изчистят всички инакомислещи.
137
3
 
19
 
! Отговори
Война или смърт преди 8 години
Нали затова е имунитета бе, не за грип, а за предпазване на народните избраници! От поставените фашисти, като управляващите от Герб!
136
1
 
2
 
! Отговори
******* преди 8 години
***.
135
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидерастът е "силен" само като е в групичка с верни клакьори и ченгета да го гушкат. Ако е сам, ще ходи с кафеви ***, че да не личи колко е "смел".
134
11
 
9
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Не мога да разбера, защо смятате, че ако някой не харесва психично болния и истеричен Волен е фен задължително на Бойко. За мен и двамата са еднакво недопустими да управляват. Сидеров не казва истината и нокога не го е правел - той единствено прави циркове и увлича след себе си разни крайно изнервени личности, които смятат, че когато някой е нервен, колкото тях то той непременно защитава техните интереси. Айде кажете ми как стана така, че докато Волен ви казваше истината стана милионер, а вие не
133
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проекта атака върви към закриване! А за сайдера свършват парите свършва и любовта....
132
0
 
14
 
! Отговори
до 172 преди 8 години
Явно се намирате в летаргично състияние . Нормално след следибедната "евроатлантическа доза".
131
2
 
20
 
! Отговори
камелия преди 8 години
С право някой беше казал, че интернет е дело на сатаната! За да може да се вихри човешкото падение без граници и да обслужва ***. У нас дяволът съска в ушите ни чрез врещенето на *** от всякакъв пол, възраст и занятие. Толкова мръсотия не може да се понесе от нормален човек. Пожелавам на Деница и Волен да успеят да удържат на поредната поръчкова акция . Бог да ги пази и тях, и милото им бебенце!!!!!