Майката умишлено изоставила бебето в Пловдив, нямала пари

Първоначално твърдяла, че са го отвлекли
Обновена: 18 дек 2015 11:24 | 18 дек 2015 10:42, Веселина Йорданова
65
Майката умишлено изоставила бебето в Пловдив, нямала пари
Кадър: Нова тв

Родителите на бебето, което снощи беше открито само в детска количка в двора на пловдивска кооперация, са установени.

Още по темата

Детето е било изоставено умишлено от майката, защото тя е решила, че няма възможност да се грижи за него.

"Майката е изпаднала ситуация, в която е нямала дом и парични средства. Изоставила го е в двора на кооперацията с надежда да го намерят добри хора", заяви Кузман Мартинов от Второ РПУ в Пловдив пред Нова телевизия.

По думите му с бащата са в лоши отношения и той не желаел детето да е в дома му. Майката се обадила в полицията късно снощи, като първоначално твърдяла, че го е загубила, а после, че е отвлечено.

Надя Танева, директор на местната агенция "Социално подпомагане" съобщи, че жената е на 32 години и има още две деца от друг мъж, които гледа майка й.

Изоставеното дете и родителите му са живели в село Житница и ще се изяснява какво е правила майката в Пловдив. Предстои сериозно проучване, от което да стане ясно дали майката може да се грижи за момиченцето, съобщи още Танева.

Детето е на 11 месеца. Момиченцето е много добре гледано и родителите добре са се грижили за него. "То е добре облечено за сезона и е подготвено за разходка", изтъкна Танева. 

Тя съобщи още, че бащата на детето се свързал със социалната служба и попитал защо детето му го дават по медиите. Това означава, че версията на майката, че е изоставена не е точно така, допълни шефката на "Социално подпомагане" - Пловдив.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минко 47 г ерген няма тия проблеми
44
2
 
0
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
няма да се учудя ако скоро и канибали се навъдят
43
4
 
11
 
! Отговори
непростимо преди 8 години
Няма абсолютно никаква "извинителна" ситуация да си изоставиш детето,ама НИКАКВА.Това детенце да е живо и здраво да намери добри хора и дом и никога да не погледне тази която го е родила.не го заслужава.Не може така да се постъпва с дете.
42
4
 
7
 
! Отговори
Грозно преди 8 години
Абе грозна отвратителна държава на андрешковци, за да рабереш андрешкото се иска много акъл, който на европееца му липсва. Днес нашата държава е една просякиня, изоставяща децата си но копнееща за богат и охолен живот. Е няма да стане нямаме манталитет за това.
41
5
 
12
 
! Отговори
цък преди 8 години
Не бързайте да съдите!От снимките се вижда, че детето е гледано с родителска грижа и внимание.Понякога, нервният срив може да доведе нормални хора до неадекватно поведение!Това разбира се не е оправдание, но... стресовото и депресивно състояние водят до сериозни последствия.
40
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А какво ще кажете за тези "майки", които дадат всичко на едното си дете и на другото една салфетка не му оставят за спомен, че и то е имало "майка".
39
7
 
7
 
! Отговори
докъде преди 8 години
Докъде води дългосрочното и лошо управление на една държава. Една жена да се почувства в такава безизходица, капан и безпереспективност и да остави най-свидното си на съдбата. Това ни връща в началото на 19в. , когато бягайки от турците, българи са изоставяли пеленачета в гората (Илиева нива). Каквато и да е майката, съчувствам и. Явно обстоятелствата довели я до това решение не са едно и две. Нека обществото ни сериозно се замисли, защо се стига дотук. Липса на средства, култура, или...
38
5
 
3
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
До до Сашо от 17: аз не карам ТИР и мога да отделя необходимото време и средства да съм с детето ми. Даже и предложих да й помагам и да гледам първото й дете от друг баща, за да й дам възможност да си прави кариера и да й е по- лек живота. Всички условия имам, но-най вече ЛЮБОВ имам и копнеж за това дете! Кой ще нарече една жена "майка", която си оставя детето на 1г4м в едно диво село и не й е жал за него и не копнее за него. Ходи да го види 1 път в месеца за ден- два и това е голяма "жертва"..
37
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вижте я във фейсбук- лилия делева, бащата владо станев пишете на латиница
36
6
 
19
 
! Отговори
мнение преди 8 години
Няма причина,която да оневини такова деяние на "майка".Да станеш майка е лесно, но да бъдеш такава се иска много,много обич, отдаденост, лишения.
35
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До .3Абсолютно съм съгласна с вас.Има жени които раждат,развеждат се,пак раждат,отново бягат и после реват,че нямат пари и всеки им е длъжен и виновен.Не тръсят работа,а само се оплакват и манипулират хората окло себе си.Горките деца,
34
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност в друг сайт има снимка на майката. На снимката личи, че не е бедна , добре е облечена, слушалки в ушите, на фона на доста голям коридор, на видимо добре уреден апартамент.Май си до акъл, по скоро липсата на такъв и до пълна незрялост- физическа, психическа, личностна.Дано детето да е добре.
33
8
 
14
 
! Отговори
Ужас преди 8 години
Това е като продължение на "Клетниците". В България в 21 век се изоставят деца от майките им заради липса на доходи. Ами да я закрием тая държава, на кому е нужна такава България ???
32
10
 
5
 
! Отговори
до Сашо преди 8 години
Жените вече не искат деца, а ги създават, за да престанат родителите да им мръкат, че нямат внучета. Бащите са използвани по всякакъв начин и при най-малкото неудобоство се минава през съд, отнема се детето от бащата и се захвърля при бабата и дядото. После едни парички идват нагово, искат се даже допълнително, че не стигат, а детето тъне в мизерия. Даже бях чел в един сайт как жената родила и след това била много благодарна, че се върнала в "предишното положение" - ужас!БГмамски манталитет!
31
8
 
12
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Държавата е тази която трябва да се грижи за детето ако майката не може. В това положение има много майки - сами без доходи и без дом. Но тя държавата ни е като зла мащеха, нищо хубаво не може да се очаква от нея. Законите са за богатите ...
30
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плаче ми се, когато чета новини като тази...
29
5
 
14
 
! Отговори
7 преди 8 години
Тази псевдо майка неграмотница не знае ли че има предпазни средства за да не се раждат нежелани деца?Разведена,с три деца,живее с мъж на семейни начала,още колко нежелани деца ще нацвъка.Който не може да се грижи за дете да не ражда.Детски надбавки за всички деца без изключение до второ.За трето и нататък да се грижат само тези които са ги създали.
28
3
 
3
 
! Отговори
защото преди 8 години
До Анонименами защото може много хора да искат да осиновят, ама да знаеш как си вършат работата държавните органи. Направо все едно живееш в нормална страна, та задаваш такива нормални въпроси? Боже!
27
6
 
6
 
! Отговори
друг поглед преди 8 години
Не бързам да обвиня жената, защото: в България нищо не работи за ЧОВЕКА. Оставила го е с надеждата някой да го прибере и да се грижи добре за него, може би жената е останала без никакви средства. В държавата на мутрите и хората с просташки манталитет в управлението, това не е невъзможно. Боже, снощи като гледах Чирков и Слави ме обзе срам, че живея в България. Разликате между Чирков- израснал в бяла държава и нашите водещи е просто срамна за нас българите. Да не дава господ!
26
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вожда нали разптавя, че сме супер. Горките хора!!!