Майката, изоставила бебето си: Никой не ме подкрепя

Нямаше къде да живея с детето, разкрива Лидия
Обновена: 19 дек 2015 10:04 | 19 дек 2015 09:57, Анисия Иванова
115
Майката, изоставила бебето си: Никой не ме подкрепя
Снимка: Нова телевизия

Лидия Делева, майката, която изостави 11-месечната си дъщеричка пред жилищна кооперация в Пловдив, заяви, че е била отчаяна. "Нямаше къде да живея с детето. Никой не ме подкрепя”, сподели тя пред Нова телевизия.

33-годишната жена има още две по-големи деца, за които се грижи баба й, с финансовата подкрепа на майка й и на бащите. Бабата обаче бе категорична, че не може да отглежда повече "деца без бащи”.

Още по темата

Свекървата на Лидия, в чийто дом жената живеела доскоро с малката Владислава и нейния баща, също не приемала снаха си и внучката си.

„В онази къща постоянно имаше скандали и побоища. Свекърва ми и девер ми постоянно настояваха мъжа ми да ме изгони заедно с детето”, разказа Лидия.

Преди да се настани във въпросния дом семейството живяло на квартира, но мъжът останал без работа и не можели да си позволяват да покриват разходите си.

Лидия разкри още, че бащата на Владислава все още дори не я припознал.

Майката отрича първоначално появилата се информация, че и друг път е изоставяла дъщеря си.

"Когато Влади беше на един месец, свекърва ми я завела при социалните и казала, че никой от семейството не иска да се грижи за нея. През това време аз бях отишла да видя другите си две деца”, казва Делева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
7
 
7
 
! Отговори
Пипо преди 8 години
Ти 63 очакваш хем жената да е еманципирана, феминистична и да си прави каквото иска хем мъжа да отговорен, осигуряващ и закрилящ. Официално те уведомявам че такъв филм на женската себичност няма! Или и двамата ще имат християнски ценности и ще са отговорни хора, уважаващи семейството с традиционни роли на мъжа и жената в него или и двамата ще са безотговорни, гледащи само себе си индивиди продукт на съвременните "западни ценности" които по произход са сатанински. Надявам се поне сега ме разбра!
47
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все съм чувала за "зли" свекърви, но до сега не бях чувала за такава, която иска да изхвърли внучето си. Ако тези хора бяха сигурни, че внучето е тяхно тази ще си я изхвърлят и няма да й дават дори да види детето, самия факт, че "бащата" 9 месеца бременност и 9 месеца след това още не е признал това дете е достатъчно красноречив. А за тази перхидролена "красавица"-"майка" просто нямам думи, цялата рода впрегната да отглежда и издържа отрочетата й, а тя пак неблагодарна.
46
0
 
9
 
! Отговори
Пипо преди 8 години
Сега жената. Жената си е сменила мъжете както носни кърпички като прелюбодейства, за нея явно няма голямо значение. От един едно дете, от друг друго. Хоп да ги харижем на възрастните да ги гледат. Защо? Защото и тя най-вероятно е продукт на западните "ценности" на свободни връзки и сексуални извращения. И когато възрастните вече не могат да поемат, хоп и изоставя детето. Сега разбираш ли 63 че не е въпрос на добрите жени и лошите мъже а на ценностите които изповядват? Християнски или толерастия7
45
2
 
8
 
! Отговори
Пипо преди 8 години
Аман, трият ми коментари а 63 още не може да излезе от сферата на феминизма и елементарното противопоставяне на мъже и жени. Ще ти го обясня по елементарно за да го схванеш 63 с настоящия случай - мъжа/мъжете и жената в настоящия случай са продукт на западната толерастия7, мъжете бягат от отговорност защото - защо да я поемат? защо да се нагърбват с товар? Те не вярват във института на семейството, какво ги задържа? Жената? Ще си намерят друга без деца. Сега разбираш ли? Няма какво да ги задържа
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
събрали с е двама *** ,да правят семейство...не е достатъчно 2 броя *** .от 2та пола /да се на...ат за да ''имало деца в Бггетото''.хора без образование ,работа ,възможност за елементарни условия наживот не могат да гледат деца...само ги ''правят''....ако има желаещи да ги гледат после...
43
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази не може да е българка
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Културни особенности.
41
2
 
9
 
! Отговори
до 60,61 преди 8 години
стига с тея шовинистични глупости ...бащите на2те п о големи деца -не са се грижели за децата,просто са хвърляли някой лев /бабата ги е гледала/ -последния баща -без работа ,пари жилище -къде е тръгнал да прави деца,семейство като не може да ги издържа?решили да имат дете -ок,ююбащатаюю милия ,*** не може да се грижи за семейство ,бяга от отговорността ,а простотията няма обясннеие/феминизъм?демокрация/бай *** простака неуспял в живота все си търси виновни...
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лично аз бих я подкрепил яко с едно по-дебело дърво !!!
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази жена има, проблеми със себе си ,от там ,създава и на околните.
38
3
 
6
 
! Отговори
Пипо преди 8 години
До МариянаНяма такъв събирателен образ на мъжете и жените. Хора и от двата пола които споделят "ценностите" на сатанизираното западно общество като свободни сексуални връзки, хомосексуализъм, травестия7 и т.н. нямат такова съзнание за отговорност и да постъпват както е редно а както им изнася. Хора с християнски ценности и вяра имат съзнанието да постъпват както е редно. Разбираш ли? Делението тука не на мъже и жени а на вярващи и морални хора и на хора споделящи принципите на толерастията7.
37
2
 
3
 
! Отговори
Баце преди 8 години
Е незнам как е състоянието точно на тази госпожа но който е родител в действителност никога обаче никога не би се усмелил да направи това че то е още едно ангелче много тъжно наистина.И няма значение че от какъв произход
36
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има така наречени контраценптиви. Използвайте ги вместо да изоставяте бебетата да умират от глад или да ги обричате на мизерия цял живот!
35
2
 
22
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Защо бре, Цуцо, си отваряш толкова широко краката, като после няма кой да ти гледа отрочето? Па дай го на Майчин дом, като нямаш нито сила, нито акъл да го гледаш! Няма ли толкова в БГ един лекар да ти върже тръбите, та да спаси света от теб и такива като теб?
34
4
 
25
 
! Отговори
До № 38 преди 8 години
Тези 30 лева са помощ от държавата , ане издръжка на дете.Всеки е длъжен да си издържа децата сам. Не маже да разчита само на кефа при правенето.
33
1
 
10
 
! Отговори
кина преди 8 години
Социалните служби и детската консултация с вегетиращи функции. За т. нар. майка всякакъв коментар е излишен. Добре че детето е здраво, дано попадне на свесни приемни родители!
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
стига да се види изображението на снимката, за да се разбере каква е категорията на индивида, представян за майка.
31
1
 
13
 
! Отговори
7 преди 8 години
кастрация...
30
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами да си си държала краката затворени като не можеш да ги издържаш. Все чакат някой да ги подкрепя. Има страхотни хора, които не могат да имат деца, а могат да им дадат прекрасен живот.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България хората много трудно се сработват в екип. Има и много нереализирани шефчета :)Нацията ни е мн зле