Приятели на Тодор: Всички във Враца носим боксове!

Настояха, че сме обречена държава, където младите хора ги убиват
17 яну 2016 21:45,
393
Приятели на Тодор: Всички във Враца носим боксове!
Снимка: Facebook

"Във Враца побоищата са нещо рутинно. Носенето на оръжие в автомобилите за самозащита е нормално", коментираха пред bTV приятели и съотборници по таекуондо на 18-годишния Тодор Йорданов, който бе пребит до смърт във Враца.

Младежите коментираха и дали техният починал приятел също има вина, тъй като е излязъл от автомобила си с метален бокс.

"Аз имам бокс, моите приятелки имат боксове и сълзотворни спрейове, защото трябва да се защитаваме. В случая братята са взели бокса на Тодор, той не е успял да нанесе нито един удар. Северозападният край е известен с много неща, нереални и ужасяващи", обясни Ели, приятелка на Тодор.

"Аз нямам бокс, но имам палка в колата, позволена е от закона и считам за правилно да я нося. Това е реалността", обясни и Христо Спасов.

"Тодор умееше да се самоконтролира. Нашият треньор по таекуондо го беше научил много добре. След това Тодор стана наш учител, тъй като треньорът замина за Германия", каза пък Илиян Цветков.

Накрая младежите обясниха, че България е обречена държава, където младите хора ги убиват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тежкооо, тежко брате се живее в страната на глупците !!!
159
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тодор може би щеше е бъдеща поничка
158
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Носенето на оръжие в автомобилите за самозащита е нормално"Не, не е нормално!! Ненормално е и цялата тая агресия! Що за поколение расте? Няма елементарно възпитание, решава всеки проблем с бой... Ами вървете в пещерите да живеете, поведението ви отговаря на пещерни хора или животни! Нормални хора не сте със сигурност!
157
1
 
43
 
! Отговори
дядо преди 8 години
Тодор е на годините на внукът ми.С триста зора успях да го убедя че спорт и "хранителни добавки" са несъвместими неща. Примери за това много, но никой не обръща внимание. Тази "овча зоб" вреди на здравето, уврежда психиката, прави от децата ни зомбита.Спорт без медицински контрол е вреден! Резултатите са непредвидими.Докато не убедим децата си , че външният вид и самочувствието не са най-важното, че взаимното уважение е пътят към решаването на проблемите - така ще е.Бог да пази България.
156
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как пък веднъж не прочетох за убийство с бокс ('рутинно') в Силистра, Хасково, Пловдив или В. Търново? Защо постоянно такива новини са за Враца и Перни (или София, ама пак има намесени перничани и врачани)? Едно е да си буен, но съвсем друго е не ти пука за човешкия живот и да се забавляваш, като чупиш кости. И най-тъжното е, че сами се наричат 'резерват' и наистина това са им забавленията - пиене, изнасилвания и побоища. Жалко за свестните хорица там.
155
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами след като всички носите боксове и сте готови да го използвате, то трябва и да сте готови да загубите, такъв е законът на джунглата, по който живеете. Не се сърдете на никого, а на себе си.
154
6
 
30
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Първо - от медията, спрете да пишете че тоя кeлеш е пребит до смърт. Всички гледахме видеото и как сам падна без да го бият.Второ - всички приятели и съученици на тоя кeлеш които ноят боксове са потенциални убийци. Утре пак ще ви излезе такъв *** насреща с бокса и като припадне пак ли ние ще сме виновни. Аре да се спрете вече, а????? Толкова много изписахте за това кeлешче че му пожелавам да се върти в гроба като пумпал и да не си намери място, освен с АДА
153
2
 
48
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Живях няколко години в Испания където 90% от българите бяха от Врачанско или Плевенско аз съм от София и петък и събота работех в Бг дискотеката по точно чалготеката където всяка вечер ставаха много и големи побоища между хора които през седмицата бяха заедно.На въпроса ми защо се бият всеки път в дискотеката ми отговарят че това бил нормалния начин на забавление по тези краища на страната,сами си направете изводите.
152
3
 
10
 
! Отговори
Ceco преди 8 години
***-по-***-най-***-***-Българин.
151
3
 
7
 
! Отговори
Мамун преди 8 години
Свободните хора носят оръжие.Би трябвало с пистолети и пушки да ходят.
150
1
 
53
 
! Отговори
Павел преди 8 години
Ами, носете боксове! После като ви бият, като шкембе в дувар, когато се праскате наляво-надясно с тези боксове, да не ревете пак по телевизиите
149
0
 
56
 
! Отговори
Браво преди 8 години
Тези счупиха ***. Боксове и ножове не са средства за самозащита, а причиняване на телесни повреди или смърт. Лютив спрей в лицето и омитане от мястото - това е безопасният начин за самозащита.
148
3
 
9
 
! Отговори
Оооо София е преди 8 години
супер град с ***,бежанци и на скоро убити двама бизнесмени!Да не говорим за Перник-квартал на София,как преди години младеж разчлени свой съученик!
147
1
 
60
 
! Отговори
Прости преди 8 години
С една дума прости деца,аз съм от Враца и по голяма простотия не съм чувал,аз не нося бокс!Враца е прекрасен град под Балкана,предходния кмет маправи много за да се разхубави градчето,елате и вижте как кафетата са пълни,хората засмени!Във всеки град има и лумпели,мрачни и невъзпитани хора,но да се говори толкова глупава,че всеки носи бокс-простотия!
146
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Хаха виж как се казват иранските стражи в сирия ЖОКЕР -партия на бог - то и УРИГИНАЛДЪ ливанската се бие в Сирия така че вече са ДВЕ Прочети повече ( работата става дебела в Дайр аз Зор ИСИЛ са ОВЛАДЕЛИ складовете с оръжие на 134 и 104 бригади- ЕДНИ ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ В СИРИЯ -- БУКВАЛНО ПРЕДИ ЧАС САМИЯ ГРАД Е НА 90 % под техен контрол Асадистите са се затворили в базите си и са зарязали града
145
5
 
9
 
! Отговори
Стереотип преди 8 години
Врачанин ли е , не ми го хвали .. Имам познат от там, огромни диваци са всички в този град.. В този случай невинни няма..само това ще ви кажа..Все пак, не е бивало момчето да умира..По морето хората също са доста криви..Като варненец го казвам.. Иначе, и аз карам старо А3 със софийски номер,тия марки, ауди,БМВ пък особено, VW и Мерцедес, от малки ги обичаме в нашата татковина и при нас наистина предизвикват агресия.. Постоянно ни облъчват с лошо, няма как да е иначе .
144
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-големият от братята Десислав Пламенов, е сред местните гангстери, а родственикът му Иван се явява нещо като дясната му ръка, коментират жителите пред седмичника. Братята официално са собственици на автокъща и сервиз във Враца, но реалните им занимания са съвсем други - те търгуват с наркотици и движат бизнеса с крадени коли под шапката на мафиотския бос Йордан Тонов - Данчо Пръча, твърди седмичникът. Според изданието врачани разказват, че в града пазарът на наркотици е сравнително малък и всички дилъри зареждали от Пръча. Иван продавал кокаин и амфетамин при поръчки над 10 грама, а брат
143
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Братята Пламенови са от близкото село Девене, но имат автокъща във Враца. По-големият брат е криминално проявен, бил е арестуван преди време за шофиране след употреба на алкохол и за кражба. След побоя Десислав се опитал да избяга, но после отишъл в полицията с адвокат.Копирано от standartnews"
142
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Двамата братя имат автокъща във Враца, Десислав Дамянов е собственик на дружеството "Норд Роуд" ЕООД, основано през 2010 г."
141
10
 
9
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Хващам се на бас, че тези две мутри няма да влязат ефективно в затвор за повече от година ако въобще. Максимум ги чака птисъда от 3 години.Това не е като да си откраднал нещо ценно, или подобно. Просто поредното убииство чрез бой и толкова. За такива неща чак пък заъвор. А има и смекчаващи вината обстоятелства. Младежа е карал Ауди. Ако бе карал Шкода, присъдата щеше да е малко по-сериозна, но лош късмет. И за Волво дават повече годинки, но щом е карал Ауди няма как да го лежат.