Приятели на Тодор: Всички във Враца носим боксове!

Настояха, че сме обречена държава, където младите хора ги убиват
17 яну 2016 21:45,
393
Приятели на Тодор: Всички във Враца носим боксове!
Снимка: Facebook

"Във Враца побоищата са нещо рутинно. Носенето на оръжие в автомобилите за самозащита е нормално", коментираха пред bTV приятели и съотборници по таекуондо на 18-годишния Тодор Йорданов, който бе пребит до смърт във Враца.

Младежите коментираха и дали техният починал приятел също има вина, тъй като е излязъл от автомобила си с метален бокс.

"Аз имам бокс, моите приятелки имат боксове и сълзотворни спрейове, защото трябва да се защитаваме. В случая братята са взели бокса на Тодор, той не е успял да нанесе нито един удар. Северозападният край е известен с много неща, нереални и ужасяващи", обясни Ели, приятелка на Тодор.

"Аз нямам бокс, но имам палка в колата, позволена е от закона и считам за правилно да я нося. Това е реалността", обясни и Христо Спасов.

"Тодор умееше да се самоконтролира. Нашият треньор по таекуондо го беше научил много добре. След това Тодор стана наш учител, тъй като треньорът замина за Германия", каза пък Илиян Цветков.

Накрая младежите обясниха, че България е обречена държава, където младите хора ги убиват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
7
 
1
 
! Отговори
до 267 преди 8 години
Що да няма значение? С какви пари си бил купил колата - ти видя ли я какво представлява? Повече от 1000 лв и нещо не бих дал за такава - даже не разбрах до последно че била ауди! Но нека да проверят тези двамата трудоваци как и с какви средства - автокъща, сервиз....?
139
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Исил пак Вършее из Дайр аз Зор проникнали са с три танка на пистите на летището има няколко големи експлозий Халифатците показват и егзекуция на 8 ИРАНЦИ ОТ ХИЗ БУЛА ---много е вероятно града да падне до утре АЙДЕ СЕГА СИ ХВАЛЕТЕ ПИЯНДУРСКАТА *** ИЛИ КРАВАРНИКА
138
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предполагам че само за "бизнеса" си и неплащане на данъци, несъответствие на доходи и богатство (а и други престъпни дейности) тези "понички" трябва да отнесът няколко години затвор - отделно от убийството!
137
3
 
3
 
! Отговори
до 258 преди 8 години
Аз не се страхувам да пиша на кирилица, за разлика от теб! Очаквам в най-скоро време да разберем какви професии и колко големи заплати за получавали тези трудови хора - "поничките" че да имат и автокъща (или участие в такава) и сервиз както пише в някои сайтове.
136
11
 
5
 
! Отговори
И все пак преди 8 години
Поничките не карат коли, те ги крадат.Ясно е като бел ден, че форума е пълен с платени коментари. ОПОРНА ТОЧКА АУДИ, не се ли изчерпа? ДОЖИВОТЕН НА ИЗТОДИТЕ УБИЛИ МОМЧЕТО. ЕДИНИЯ Е БЛИЗО 40 ГОДИШЕН.АКО ИМ СЕ РАЗМИНЕ УТРЕ ВАШИЯТ СИН ЩЕ Е ЖЕРТВАТА
135
5
 
3
 
! Отговори
Ne преди 8 години
Не на Държавата на Поничките
134
3
 
5
 
! Отговори
kiki преди 8 години
До сега не е ясно от какво е починало момчето, просто лош късмет, че и то носи вина- това е ясно! Нека съда се произнесе- по тези дела без материален интерес бикновено е справедлив.
133
0
 
3
 
! Отговори
Тъпи сте преди 8 години
Ха мутрополицията забрани газовите оръжия след това на регистрация въздушните оръжия а до сега всички убийства са с секири камъни боксове кухненски ножове палки и т.н... Но убит с газов и въздушен няма... Глупци ни ръководят крадци ни убиват...
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поничките предполагам получават по над 1500 лв заплата и имат хубави професии, щом като могат да си позволят да продават по няколко коли в автокъща като съдружници. А аудито на момчето - ако обичате не говорете за него, ако сте го видяли какво представлява!
131
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аудито на убитото момче е толкова старо че просто не си заслужава...Да видим доходите на поничките - трябва да имат много големи заплати за да продават няколко коли в автокъща където са и съдружници.
130
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поничките какви доходи имат и какво работят за да продават няколко коли и да са съдружници в автокъща?
129
3
 
22
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
Таекуондо срещу селска плескавица - резултата е смърт!
128
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да сметнат какви заплати получават поничките (ако изобщо работят), дали доходите им съответстват на колите които продават.
127
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека да видим как безработните понички са купили няколко коли които продават в автокъща и са съдружници там.
126
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква замозащита може да бъде факта че единия го държи отзад за ръцете а другия го налага? Също могат да проверят поничките с какви средства са закупили колите които продават в автокъшщата - какви професии имат поничките, какво са работили и как са купили колите?
125
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ОфффБългария е на първо място в Европа по производство на синтетики, няма нужда да се сравняваме със САЩ - те са големи.
124
1
 
16
 
! Отговори
чък норис преди 8 години
Бойните изкества трябва да учат на въздържаниеБолни момчета не трябва да се вълнуват
123
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде стига вече с тоя Тошко. Каквото е потърсил, си го е намерил.
122
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имал бокс и айде да оправдаем двата *** които се били защитавали. Болно общество, липса на всякакви ценности... Има оръжия на пазара - изчакайте да ги пуснат.....
121
0
 
2
 
! Отговори
Адвокат преди 8 години
"Закона е ясен"ЗакоНЪТ явно не ти е ясен.