Ванга агент на ДС!? Шофьорът й: Няма такова нещо

Интересът към личността и предсказанията й не секват
Обновена: 20 фев 2016 11:02 | 20 фев 2016 11:00,
130
Ванга агент на ДС!? Шофьорът й: Няма такова нещо
Снимка: архив, Reuters

Вестници в Русия лансираха версията, че Ванга е била вербувана от Държавна сигурност, а смъртта й не била естествена.

Опровержение на скандалните твърдения за Ванга направи неин приближен пред Нова тв.

Още по темата

Слуховете категорично отрича мъжът, който 17 години е бил шофьор на Ванга - Жоро Търнаджиев.

"Ако беше агент, все нещо щях да чуя, да разбера. Все пак всяка сутрин и всяка вечер съм бил с нея", сподели той.

За твърденията за смъртта й, че е предизвикана, той коментира: "Все измислици. Защо не са отишли да вземат експертизата. Обвиняват докторите или друг някой, който е влизал при нея".

В България интересът към личността и предсказанията на Ванга никога не е секвал. Тя е много популярна в Сърбия и Македония, а в Русия преди две години дори направиха филм за нея. Но изведнъж в началото на декември м.г. мъртвата пророчица стана световна новина, след като един от най-големите таблоиди - "Ню Йорк пост", й посвети материал, озаглавен: "Трябваше да слушаме тази сляпа българска старица за ИДИЛ".

"Сляп мистик, за когото се твърди, че е предвидила 11 септември, цунамито от 26 декември 2004 г., разлива в атомната централа във Фукушима и раждането на ИДИЛ, също така е направила злокобни предсказания за 2016 г. и занапред", пише в статията, в която Ванга е наречена "Нострадамус на Балканите".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A ZASHTO SVETIAT SINOD NE YA E PRIZNAL---ZASHTOTO E KOMUNISTICESKA VESHTIZA,KATO RUSEV I ONAIA KADETO IZMACVASHE GIMNASTICKITE ZA KEF.KOMUNETA-TOVA IM E V KRAVTA.
64
0
 
4
 
! Отговори
Вангел Гущеров преди 8 години
До ХСбъркал си ти. И сам доказваш на всички, че тази материя не ти е ясна. Не го казвам за да се намирам на разговор. Казвам го от горчив житейски опит и защото съм наясно с неща, които ти не си. Това не е никаква конспирация или заговор срещу нея. Дойде времето да виждаме истинските неща и да ги наричаме с истинските им имена. Прочети Библията или поне Новият завет. ...поне веднъж.
63
5
 
7
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Измамница е. Не вярвайте на шамани.
62
9
 
7
 
! Отговори
Х преди 8 години
До Гущер ВангеловСбъркал си. Тази жена феномен е спасила толкова животи, колкото не можеш да си представиш.
61
1
 
7
 
! Отговори
На всеки метър преди 8 години
До ШибиРибиЕдин шофьор на Тир е по наясно какво става в една държава от един журналист. Вервай ми.
60
1
 
7
 
! Отговори
Чуди ли се още някой преди 8 години
А каква да е? А тези кокошцици като Нешка Робева и други полит. уж-дами (Маргарита Попова примерно) те какви са? И те бетер Ванга на конци и преди, та и днес. С врачки ги управляваха едно време, сега пак при астролози тичат да им нареждат какво да правят
59
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази версия е лансирана в РУСКИ ВЕСТНИЦИ. Правете си заключенията.
58
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шарлатанката е световно известна и я да видим кое пророчество точно на кого бърка в задния двор? Нострадамус защо не го плюете? С нещо да се различават?
57
11
 
19
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 8 години
НАЙ ОБИКНОВЕНА ШАРЛАТАНКА ИЗПОЛЗВАЩА НЕВЕЖЕСТВОТО И НАИВНОСТТА НА ПРОСТОВАТИЯ НАРОДЕЦ КОЙТО ПРЕЗ СОЦИАЛИЗЪМА НЯМАШЕ КЪДЕ ДА ИЗПЛАЧЕ БОЛКАТА СИ И БАБА ТИ ВАНГА БЕШЕ ЕДИН ОТДУШНИК!А МИЛИЦИЯТА Я ИЗПОЛЗВАШЕ ЗА СЛЕДЕНЕ НА НАСТРОЕНИЯТА НА НАРОДА И МАНИПУЛИРАНЕТО МУ ЧРЕЗ НЕЯ!!ТОВА Е ИСТИНАТА!
56
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ИМЕТО НА ТАЯ ЖЕНА НЕПРЕКЪСНАТО СЕ СПОМЕНАВА С РАЗЛИЧНИ ИЗМИСЛЕНИ ПРОРОЧЕСТВА ПО САЙТОВЕ И ТЕЛЕВИЗИИ В ЕДНА ОГРОМНА ДЪРЖАВА- КАКВО СЕ ЦЕЛИ, ДАЖЕ И ФИЛМ ИЗМИСЛИХА- ОСТАВЕТЕ ПАМЕТТА НА ЖЕНАТА, ОСТАВЕТЕ Я ДА ПОЧИВА В МИР И СПОКОЙСТВИЕ- ИМАТЕ СИ ДЖУНА.
55
4
 
10
 
! Отговори
Гущер Вангелов преди 8 години
Нека всеки с ръка на сърцето и честно пред себе си признае дали е прочел Новия завет, преди да коментира подобни теми... Веднага ще ви отговоря. Обзалагам се, че повече от половината коментиращи не знаят даже какво е Нов завет. Знам, че ще цъкате минуси, но тези минуси са плесници по вас и вашата съвест.Оставихме Бог и Той ни остави...
54
6
 
13
 
! Отговори
Гущер Вангелов преди 8 години
Вангелия Гущерова няма нищо общо с християнските норми и вярвания. Не е въпросът да бъде дискредитирана без доказателства, просто според християнската вяра тя върши недопустими неща. Бях нейн съвременник и съм чувал какви ли не неща за нея, но никога не съм ходил при нея, нито съм искал. Едва сега разбирам, че не съм сбъркал. Ако наистина смятаме себе си за християни, (защото дълбоко се съмнявам) би следвало да знаем кое е добро и кое не и тежкО ни, ако вярваме на такива като нея.
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Желанието на подлеците от ДС да се скрият зад гърба на пророчицата от Петрич личи от километри.А резултата от дейността по онова време рефлектира с пълна сила сега.Още много години няма да се съвземем като хора и народ.
52
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По времето на соца НЯМА начин да си специален и да не си АГЕНТ на ДС!Който е живял по това време , ЗНАЕ как е!
51
5
 
6
 
! Отговори
Илмейн преди 8 години
До 98Агентите и доктрините на лукавия трябва да се изобличават защото хората които не познават Словото Божие много лесно могат да паднат в примките и капаните на дявола и да сметнат пиринча за злато, лъжата за истина. Когато ги изобличаваш ти му разваляш работите с които иска да хване хората и да погуби душите им. Доброто и злото не са субективни, това е дяволска доктрина и на това учат масоните. Доброто и злото са абсолютни понятия стриктно разделени и ясно противопоставени едно на друго.
50
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВАНГА Е СВЕТИЦА , А *** ДА СПРЪТ ДА ХУЛЯТ , ЧЕ СТЕХНИТЕ КАМАНИ ПО ТЯХНАТА ГЛАВА
49
4
 
14
 
! Отговори
Илмейн преди 8 години
Пророк Исая 8:19-20 "И кога ви кажат: обърнете се към ония, които извикват мъртъвци, и към магьосници, към обайници и коремоговорници, - тогава отговаряйте: не трябва ли народът да се обръща към своя Бог? допитват ли се до мъртви за живи?Допитвайте се до закона и откровението. Ако те не казват като това слово, няма в тях светлина."
48
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте й дрънкали костите! Когато помогнете на толкова хора, на колкото тя е помогнала, тогава ще имате право да пишете и да я коментирате. Зли сили, добри сили, прераждане, духове... Не си блъскайте мозъчетата. Постарайте се да бъдете добри в ежедневието по човешките разбирания, защото злото и доброто са човешки категории!!!!
47
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тая ванга, вижте какво казва Слава Севрюкова.
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пикая на блаватска и на великия архитект на вселената