До Донецк и назад: Бунтовникът- бияч

Георги Близнаков винаги е бил русофил
Обновена: 1 мар 2016 12:53 | 1 мар 2016 10:37,
445

 Снимка: Миротворец

Георги Близнаков, един от биячите на Околовръстното, се оказа част от спецотряда "Тайфун" на сепаратистката Донецка народна република.

Според първоначалната информация Близнаков е бил там само за седмица, за да си направи десетина снимки за реклама и никога не е участвал в бойни действия.

Още по темата

Въпреки това украинският портал "Миротворец" е включил Близнаков в базата си данни с проруски екстремисти. На някои от снимките се вижда и медал, за който не е ясно за какви услуги е.

По-късно вчера стана ясно, че Украйна е изпратила искане Близнаков да бъде екстрадиран. Информацията бе потвърдена от съветника на министъра на вътрешните работи Антон Герашенко пред БНР.

Герашченко обясни, че Близнаков се издирва за участие в проруски батальон и мъчения на украински граждани  - "като лице, което незаконно е преминавало границата на Украйна, участвало е в незаконни въоръжени формирования и е воювало срещу Украйна".

"Ако се докаже, че непосредствено е участвал в убийства и мъчения на наши граждани, то той може да бъде осъден на лишаване от свобода", добави Герашченко.

Припомняме, Георги Близнаков, Христо Христов, Александър Гечев и Мартин Марков бяха арестувани за побоя над Васко Наумов в ролята им на охранители на Ивайло Борисов – Ториното, сочен за дясна ръка на Златко Баретата.  Той заяви, че биячите са били в изпитателен срок, като ги защити, че са били предизвикани.

У нас Георги Близнаков не крие русофилските си убеждения, той активно участва в проруски шествия и анти НАТО протести, облечен във военна униформа и развяващ знамето на Въздушно-десантните войски на СССР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименВикаш русофилистичите били мъжкарчета а хахах е те защото са такива напдат отвборно и то жени ;) нали ги питаха пичовете да излезат на ринга 1 на 1 хахах ам де ти
59
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Последната снимка кефи
58
0
 
7
 
! Отговори
до 82 преди 8 години
нека да позная: маргинал, фен на бялата златка примерно и на някой футболен отбор...
57
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русофил с маратонки найки снимка 7.Пълна карикатура е тоя,поне да не вреди на останалите
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колеги, по-спокойно, този си е откровено луд, така че не го мислете него, а и вие не си образувайте нерви, всеки психиатър който поговори 15 мин. с него - ще го пусне да си ходи по живо по здраво....
55
1
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
До Анонимен"До abee A тебе може ли те пратим у ковчег у родния ти израел,а шорошче" Нещо припарва под дупенцето май а русуфилистич.. хахах леле колкосте Ж А Л К И :) да не те хващьа шубенцето че може да попаднеш на бандеровците или нещо подобно...
54
1
 
5
 
! Отговори
Гойко Митич преди 8 години
Какво значи РУФОСИЛ бе ДНЕС . БГ ?
53
4
 
7
 
! Отговори
abee преди 8 години
Покрачй този не можем ли да пратим и останалите ***... ей така накуп. После като ни питат ще кажем че те всички си приличат и затова сме депортирали повече отколкото са ни поискали пък те да се оправят смятам че ще е по-адекватно от нашите тука...
52
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички русофили са такива, мутрафони, биячи, ***, фенове на атака.
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се разбра тоя миротворец с автомата нацист ли е комунист ли е или кандидат за панделата.Ще да страда от разтроение на личността.
50
2
 
12
 
! Отговори
Психодиспансер преди 8 години
Типичен персонаж. Голям, як и ***. Сложил барета, патом балтончик и накрая откотюра завършва с ханцунг и застъпани маратонки
49
0
 
9
 
! Отговори
Бъдещ емигрант преди 8 години
От случая с побоя нанесен и от тази мутра може да започне ликвидацията на всички мутри. Зависи единствено от българският съд. Ако им лепнат по 10 години лишаване от свобода това ще подействува отрезвително както на мутрите така и на техните покровители. В противен случай т.е. на безнаказаност или лека присъда то тогава братя българи бог да Ви е на помощ и терминал 2 разбира се.
48
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно ако беше отишъл в украинските отряди за мъчения на руснаци, тогава какъв щеше да бъде? Една част от мутрягите са на страната на украинците. Така че стига с тези безпредметни и глупави спорове.
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***!
46
2
 
12
 
! Отговори
Непоряд преди 8 години
Ще скача на жени! Голям герой!Три непоряда по тоалетна в затвора и срамна снимка пред тоалетната със стирката!
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 50Ха ха Брейвик, дето се възхищава от главорезите на Ратко Младич бил русофоб???Хахахаха
44
10
 
21
 
! Отговори
жалко преди 8 години
Русофилистията засяга нервната система. Малфункцията на главния мозък довежда до тежки психиатрични дефекти. Веднъж хванал русифилистия човек е обречен.
43
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 62И не само русофилите батка.... Ясно ни е каква бунтовническа *** се е събрала там.
42
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РУФОСИЛ ИЛИ РУСОФИЛ ?!?! АЛО ЖУРНАЛИСТЧЕТОООО!
41
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РусоФобите изпаднаха в екстаз след тази статия!След Болен , вече си имат нов "идол" който да олицетворяват с русофилите!Както някой спомена по-долу този не е русофил а просто си е обикновен ***.И меко казано е некоректно да се обвързват предпочитанията на кварталния луд с която и да е идеология или разбиране за света.