Уволниха похотлив професор от НСА

Николай Колев уреждал изпити срещу пари или секс
70
Уволниха похотлив професор от НСА
Снимка: Кадър Нова тв

На извънредно заседание на Академичния съвет на НСА беше уволнен похотлив професор, уреждал изпити на студенти срещу пари или секс.

Ръководството на Спортната академия се събра спешно, след като от предаване на "Господари на ефира" стана ясно, че бившият декан на треньорския факултет в НСА професор Николай Колев е поискал секс от студентка, за да си вземе изпита по физиология.

Бившата адреналинка Ваня призна, че на нея ѝ е било отправено в прав текст шокиращо неудобното предложение от проф. Колев в НСА, който е бивш декан в Академията и е 12 години в нейното ръководство.

"Той ми предложи помощта си, за да си взема и изпита много нагло и директно. Вариантите бяха два - или да си платя изпита, или секс, нямаше трети“, обясни тя.

От видео запис се вижда как професорът приканя студентката да отидат на хотел: "Хайде, да се качваме в колата, да ходим на хотелче и да ги обсъдим там нещата". На въпроса какво ще правят в хотела, професорът отговаря: "Ще отидем и ще правим секс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
21
 
! Отговори
ЖОРЖ преди 8 години
Ах, ИЗНЕНАДА. Цирк България на турне. ЛИЦЕМЕРИЕТО Е БЕЗКРАЙНО. Публична ТАЙНА са ТРИТЕ начина за ,,висшето,, у нас. ПОЛУЧАВАНЕ НА ЗНАНИЯ В НАШИТЕ ИЗМИСЛЕНИ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ Е ПОСЛЕДНОТО .И децата са на ясно. ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА.
40
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
то и без това нивото ни образование е потресаващо, щом и въвеждат и бъл. ез. за студентите, че били неграмотни....трагедия. Никога няма да се променят нещата за съжаление.
39
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наборе, наборее, срам и позор,за смях станахме.
38
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брей този дъртия до вчера искаше да треска,а днес вече се разболя,ей що все така става като се уакате бре
37
9
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
За да се стигне до тази ситуация най вероятно адреналинката нищо не знае и сигурно изобщо не се е вясвала на лекциите му. Човека просто и е предложил вариянт.
36
1
 
48
 
! Отговори
? преди 8 години
О, неразумний Колев, поради что искаш да го вадиш там, където си вадиш хляба ? Човек и професор да е , оглупява и да смях става.
35
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди време имаше подобен *** в Бургаския Свободен
34
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И същото важи за лекари, полицаи, учители, каквото щеше държавни служители. Когато са на работа, те представляват институцията, за която работят. Имат определена власт над съдбите на хората, нямат право да се възползват от даденото им служ. положение, за да изнудват хубави (или не хубави) момичета (или момчета) да спят с тях. И когато го направят, са за уволнение и затвор. Това е цивилизацията. Като си на работа, си на работа.
33
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** какво значи "щото досега никой не си е искал от нея секс". Ако ще тя да се разпаря и да спи с всичко що мърда, професорът е на работното си място, всяко споменаване на думата секс е злоупотреба със служ. положение и сексуалния тормоз на работното място. Те не са двама души срещнали се в кафе, той е неин преподавател, взима заплата за да й преподава и за да я изпитва, а не за да си иска секс. Не уволнение, за съд е! Ако ще тя да е порно актриса той НЯМА ПРАВО ДА СИ ИСКА СЕКС!
32
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е щом пък толкова го защитавате тоя дърт пергиш да вземем да му дадем медал,а мацката да я накажем що не му е дала,що бе Ваня не му даде,горкия професор жиф да го ожалиш
31
1
 
50
 
! Отговори
me преди 8 години
Абе хайде стига сте го защитавали тоя ***, ако на дъщеря ви й каже "пари или секс" какво ще направите, а? Или какво, не знаете, че има преподаватели, които се натягат на студентките. Какво значи "тя го е провокирала", как точно те провокират да кажеш "ми ще идем на хотелче и ще правим секс!". Самият факт, че си преподавател, трябва да ти каже, че никога не можеш да говориш за секс пред студентка, дори и на шега. Защото не знаеш коя ще те запише. Гледаш си изпита и това е.
30
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей тука все сте се събрали едни разбирачи кое му е нагласеното че този дъртия вамп си иска индиректно секс,писна ми от мазни ***
29
3
 
21
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Проф. Колев има задълбочени теоретични познания по ръгби особено стратегия и тактика. Сега няма да има кой да научи студентите на ръгби. За щастие поне в сектор Футбол има достатъчно хабилитирани лица със задълбочени теоретични познания по футболна стратегия и тактика както и по методиките за подготовка на футболистите особено алкохолна такава в чалготеките - проф. Л. Димитров, проф. С. Стоянов, доц. Ю. Николов, доц. Б. Симов, доц. М. Мадански и т.н.
28
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
довечера ще се разбере дали е поръчано - то ще продължи със скритата камера.Но и да е провокиран пак няма право да казва "какво ще правим, секс ще правим" на една студентка
27
1
 
31
 
! Отговори
Руслан преди 8 години
Дърт коозел млаада върба люющешее
26
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 36 - не си ли слушал - изпит има да взима. изглежда не е блестяща студентка, защото се смути на въпросао прекъсвала ли е и нашия човек като е видял хубаво маце, което е закъсало си е казал - парите или секса.
25
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
че преподаватели масово искат секс срещу оценик не е от днес и от вчера. От преди 10 години на моя позната преподавател и бе предолжил подобно нещо. А и преид това позонавах подобни асистенти.
24
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
този професор според мен е пародия.Първо има всичик възможности да разполага с фитнес и да е атлет, а вмесот това е разплут.второ ако това е вярон значи е мноог *** да скача на адреналинка, която има връзки в националната телевизия.и на мен леко ми намирисват нещата защото адреналинката се смущаваше, но пък може да се страхува че ако изложи прекалено многа професора другите преподаватели ще я гледат под лупа - особено ако не е много добра студентка. Обаче че преподаватели масово искат секс
23
10
 
20
 
! Отговори
Професор Михайлов преди 8 години
Какво прави тая при професора? Защо е ходила при професора? Каква работа има тая при професора?
22
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нагласена работа ... типично по демокраДски