Бедните и ромите – основната цел на радикалния ислямизъм

България е светска държава, отсече Красимир Каракачанов
3 апр 2016 11:43,
57
Бедните и ромите – основната цел на радикалния ислямизъм
Снимка: Кадър Нова тв

България е светска държава. Бурките не са традиционно облекло за нашите мюсюлмани. Това каза пред Нова телевизия лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той коментира предложението на главния прокурор Сотир Цацаров да бъде забранено носенето на бурки на обществени места. "На бедните роми им набиват в главите много глупости. До преди 10 години в гетото в Пазарджик бяха евангелисти. Сега според заплащането са станали правоверни мюсюлмани", заяви Каракачанов.

"Държавата не трябва да допуска такива неща. Някой ще вземе да се взриви, защото са му обещали жени и рай", каза още депутатът от Патритотичния фронт.

"България не трябва да позволява да се преподава радикален ислям от чужди граждани. Имамите трябва да се обучават в България и да са възпитани по светски начин. Държавата беше позволила на Турция да се бърка в работите на Главното мюфтийство, защото искаме да сме приятели с Реджеп Ердоган и да развиваме добросъседски отношения. Президентът на Турция определи главния мюфтия. Това е недопустимо", категоричен беше Каракачанов.

"Бедните хора в Родопите и ромите са основната цел на радикалния ислямизъм. Мюсюлманите, които живеят от векове в България, нямат никакви радикални настроения", допълни Каракачанов.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещастна държава.....
34
0
 
32
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Предлагам проста формула в знак на протест срещу увеличение на цените за Гр.транспорт. Да се гласува обратно пропорционално за партия подкрепил увеличението. Тези съветници подкрепящи предложението са съучастници в корупцията. Толкоз просто. След рекет над Павлова ред е на Фандъкова.
33
0
 
32
 
! Отговори
Кольо преди 8 години
Ама човекът с турската фамилия ли ми го казва това?
32
1
 
31
 
! Отговори
Страсбург преди 8 години
Автора на статията Боряна Павалова предизвиква хората в сайта , като всява злоба и омраза с това което е написала , вероятно без да осъзнава че може дс настори едни срещу други , тука само съдът в Страсбург може да каже
31
0
 
32
 
! Отговори
rom преди 8 години
Vie bilgarite se mislite za mnogo umni I za tova ste na toia hal na 35g sam Daje I za kmet ne Sam glasuval pa kamoli da si prodam viarata ne si mislete 4e vsi4ki romi sa neobrazovani
30
0
 
32
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Религията е генетичен дефект.
29
0
 
39
 
! Отговори
Васо преди 8 години
Не бедните, а простите. а пък ромите винаги са си били продажници освен, че са прости готови са да се продават на всеки само и само да не работят. Пък, ако може социални помощи от нас и гювеч от ислямисти пей сърце. Бурки, тужурки, каквото и да е само аванта да има.
28
4
 
32
 
! Отговори
А какви настроения преди 8 години
има сред бедните мюсюлмани в Родопите и сред ромите, г-н Каракачанов? След като не са радикални, какви са тогава?Вие знаете ли какви са, или казвате какви трябва да бъдат?От какви позиции ги казвате? Държавна сигурност пак се бъзика с радикалния ислям, аман. Бурки. До няколко години те няма да садят тютюн, чак на тях им додея от мизерия,като ги гледаме как живеят, бурки...
27
0
 
33
 
! Отговори
Do Rodopite преди 8 години
Taka e zatova balgarite si prodavat zemqta na turcite i se mahat v posoka Sofiq ili chujbina
26
3
 
43
 
! Отговори
Родопчанин преди 8 години
Християнски крак не може да стъпи на Родопите, без позволението на местните кланове
25
0
 
42
 
! Отговори
К преди 8 години
Е па парите командват дайте им по 1000лв и Марсианци че станат гладъ е голяма сила Каракачанов е дебел добре се храни
24
2
 
41
 
! Отговори
Рали1 преди 8 години
"В Родопите сме като изоставени от държавата", подчерта свещеникът."В този район се прокарва чужда политика.В Родопите се провежда антибългарска политика.Който владее хората,владее и района",според Боян Саръев.Боян Саръев алармира неведнъж за това!Някой от политиците да го е чул?А господинът дето е толкова загрижен за съдбите на държавата ни не е от сега в политиката!Като народен представител в 38 НС е бил и член на Комисията по национална сигурност!
23
10
 
40
 
! Отговори
Исмаил преди 8 години
Каракачанов (агент Иван на КГБ) прави огромна грешка като по подобие на арабските държави намесва религията с политиката.Въпроса е социален и тези бурки навярно ромите ги носят за пари. Дайте им по 1000лв и да видите как ще станат будисти.А за политиците сега е удобно оправданието"радикален ислям"защото са безсилни с престъпността,беднотията,безработицата и наркотика. А Русия не се ли намесва в делата на БПЦ?Защото има превод на големи суми пари от църквата към Русия.Стига двоен аршин
22
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как да не важи,едните са задължени да слагат "шал" за пари,ромите бурки, а българските псевдопатриоти правят всичко за пари.Няма идеали и липсва елементарна ценостна система.
21
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
imeno da byaga cherniyat beglec za zdrave da otslabne malko
20
2
 
42
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Нека България да стане официално християнска държава и да не се води по морално разграждащите и водещи до падение и унищожение сатанински, масонски западни доктрини. Тогава ще е силна, сега е слаба. Силата и благоденствието идва от изпълняването на Божиите заповеди а сега те се нарушават мащабно и се задълбава в сексуални извращения и морално разложение. Поддържайте християнството и отхвърлете масонските доктрини и спрете разпространението на крайните ислямистки идеологии.
19
1
 
39
 
! Отговори
едно преди 8 години
Това за заболяването на стюардесите не е като тези в Пазарджик,аз съм летял до Техеран и съм видял как ходят техните жени,повечето слагат Шал,който едвам покрива главата,та метафората с Пазарджик тук не важи!
18
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОСТАВКА на мутренско,фашистката,ксенофобската коалиция на Винету....това е най вредното правителство след свалянето на Тодор Живков....правителство на крадливите,корумпираните,некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИИИИИ на Винету от Банкя....ОСТАВКА и на дръвника до 9 коляно...народа от беднотия и мизерия е в гроба си с единия си крак........ОСТАВКА и народен съд за убийците на БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
17
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Националната предателка Курнева защо не е на бесилото,крадците на прехода Костов и компания защо не са на бесилото и продължават да унищожават България и да мачкат народа.....България от векове насам страда от българи национални предатели...това е истината и после търсим под вола теле,бедни,малцинствата,бежанците ни са били виновни.......кой загроби България и народа с нови убийствени милиарднииии дългове,кой превърна страната в един мизерен и беден катун-*** на ЕС.....все българи предателии
16
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
AIR France задължава стюардесите летящи по новооткритата линия за Техеран да се забулени,и те като ромите от Пазарджик.Когато финикийцките знаци говорят,всички мълчат или говорят много, зависи кой плаща.Господа политици обърнете мъничко внимание на голите и гладните.

Спонсорирани публикации