Перата – чист! Не грабил мигранти, бил нападнат от тях

Намесил се в интереси за милиарди и заради това е наказан
71
Перата – чист! Не грабил мигранти, бил нападнат от тях
Снимка: Булфото, архив

Петър Низамов - Перата,  който е под домашен арест, защото на 10 април задържа трима мигранти от Афганистан, отрече да го е направил, за да ги граби.

Още по темата

Не само това, ами дори бил нападнат от тях и заради това им сложил на ръцете "свинските опашки".

"Дали е домашен или следствен арест, не е много приятно. Явно някои хора решиха, че трябва да бъда наказан, защото се намесих в едни интереси, които генерират милиарди", коментира той.

Перата твърди, че е бил нападнат и ранен в дясното око и затова е предприел "арест" на чужденците.

Според него това, в което е обвинен, не е престъпление, а наложената му мярка за неотклонение "домашен арест" не е обективна.

Перата обясни пред bTV, че въобще не съжалява за това, което е направил, защото границата преминават не бежанци, които бягат от война, а незаконни мигранти.

"Заради тях Германия в момента е страната с най-много случаи на изнасилване в целия свят. Всяка трета минута там има изнасилване и то от мигранти, които са от всички краища на света, но са влезли като сирийски бежанци", отсече той.

Перата отрече, че тримата афганистанци са го обвинили в грабеж: "Лъжливо е това, че съм ги претърсвал, за да ги ограбя. Аз присъствах на разпита и нито един от тях не е казал, че е бил  ограбен".

По думите му още преди месец той се е афиширал като човек, който ходи да пази границата, за да я варди от нарушители.

"Аз не съм толкова слабоумен да ходя да грабя хората и после да се качвам във Facebook", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
0
 
! Отговори
До we преди 7 години
Ако всеки един пръд..о като този започне да раздава правосъдие докъде ще стигнем?! - До Хелзинския комитет и присъдружните им майцепродавци.
48
3
 
1
 
! Отговори
Иван Тодоров преди 7 години
Като гледам тук целия хелзинкски комитет от търтеи-предатели пише ли пише...ПЕРАТА И ДИНКО ДОКАЗАНИ ГЕРОИ !!!
47
3
 
2
 
! Отговори
we преди 8 години
Ако всеки един пръд..о като този започне да раздава правосъдие докъде ще стигнем?! С какво право преценява кои е бежанец и кои е незаконен емигрант?! Малко му е домашен арест,после ще му го зачетат за лежано.Най-добре малко да полежи в следствения арест тогава ще преосмисли ценностите си!
46
4
 
12
 
! Отговори
Lexxy преди 8 години
Питам се ЗАЩО България не е в групата Вишеград - Полша, Унгария, Чехия, Словакия, държави, които се борят с нелегалната имиграция, ами продължаваме да лижем *** на Турция....5 века присъствие ни е било малко явно
45
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да се оправят нещата,на нас ни трябва премиер като Виктор Орбан,а не страхливец,който се врътка натам,накъдето духa вятъра.
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам тук целия хелзинкски комитет от търтеи-предатели пише ли пише...
43
2
 
8
 
! Отговори
До 45 преди 8 години
Лорчееее,както опазването на границата,така и борбата с престъпността е работа на държавните органи.Динко и Перата са само двама души,а в полицията работят 60 000.Тези двамата и да искат,не могат да огреят навсякъде.А твоят въпрос го задай на премиера-слънце,който сутринта ги хвали,а след обед ги ругае,според това,което са го посъветвали пишман съветниците.
42
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом още има хора като перата,значи има надежда за България.Вчера като видях 100-на наркоманчета да протестират за легализация на марихуаната се бях отчаял напълно,но сега мисля,че ако повече хора се опитват смело да защитят родината от агресори,този народ ще пребъде.
41
2
 
13
 
! Отговори
Lexxy преди 8 години
На този свят има 60 мюсюлмански държави - ами да вървят там !Прав им път-крива им пътечка, както се казваше едно време
40
16
 
3
 
! Отговори
Лора преди 8 години
Като са толкова благородни Динко и Перата, пазители на вярата и жените, защо не помагат и не пазят с отрядите си самотноте старци, които биват убивани всеки ден. От кого ни зашитават като ловят бежанци, които така или иначе искат единствено да напуснат България? Да се борят срещо наистина лошите и да пазят тези, които имат нужда. бежанците никой до сега не са нападнали, но българи убиват старци всяка седмица.
39
2
 
11
 
! Отговори
Lexxy преди 8 години
До 31"те просто искат нормална държава "Ами да вземат и да си изградят нормална държава, здрави, прави, тръгнали да живеят на чужд гръб ! Нито България, нито Европа не им дължи каквото и да било. Юрнали са към Европата и далаверата, сред тях тук там жена и няколко деца за прикритие.Пристигат с цел - One nation - one God - ISLAMАй сиктир, както казват нашите сънародници
38
3
 
9
 
! Отговори
До 40 преди 8 години
Г.л.у.п.а.к.о,докато докладва,те вече ще бъдат във вътрешността на страната и и никой нама да знае какво биха направили с детето ти/ако имаш такова/с *** или с баба ти.Всеки,който минава държавната ни граница извън определените за това места е нарушител и дълг на всеки гражданин е да го спре.Ти явно не си българин.
37
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбира се,че би било глупаво да ги ограби и после да пусне видео за това.Но властта се уплаши от Меркел,от ЕС,да не им спрат паричките.Същото се отнася и за хелзинкския комитет-тази антибългарска организация от продажници,които са готови и майка си да продадат,ако има кой да им плати.Очевидно народа трябва сам да вземе в ръцете си и живота и защитата си.
36
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахах, тоя трапер добре са го подучили какво да говори, ама нали си е тъ..па.нар ....завртяха се на границата да лепнат някой лев
35
11
 
2
 
! Отговори
ДА 37.... преди 8 години
"ДА ДОКЛАДВА"--------а , не да ходи ..."НА ЛОВ ЗА ХОРА" и да ги връзва като ЖИВОТНИ !А , ...КАК "ДЪРЖАВАТА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА"-----НЕ Е РАБОТА НА ВСЕКИ СУ..ЛЬ..О...ДА "ОПРЕДЕЛЯ"!ИМА СИ "ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ И СЪД"!!!!!ТИ .....СЪДИЯ ,ЛИ СИ ,БЕ...??!!!!
34
4
 
10
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До 37. Не им обяснявай, тези продажни *** не знаят какво е дълг към родина. Те са готови и майките си да продадат за жълти стотинки, които им се плащат от разни НПО-та да защитават емигрантите. ДА, ТОВА СА ЕМИГРАНТИ, НЕ БЕЖАНЦИ, ЗАЩОТО 99% ОТ ТЯХ НЕ БЯГАТ ОТ ВОЙНАТА В СИРИЯ А ИДВАТ ОТ ДРУГИ МЕСТА. ЗАТОВА НЯМАТ И ДОКУМЕНТИ!!! ЗАЩОТО ТЕ САМИТЕ ОТЛИЧНО ЗНАЯТ ЧЕ НЯМАТ ПРАВО НА УБЕЖИЩЕ!!!
33
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чл. 279, ал. 5 НК: "...влизането и излизането през границата на страната без разрешение на надлежните органи на властта и макар с разрешение, не през определените за това места, т.е. преминаванато на границата при липсата на една от двете кумулативно необходими предпоставки. Предвиденото наказание е лишаване от свобода до 5 години."
32
5
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 35 преди 8 години
"Докога в България ---всеки ще се занимава с това ....коеето нито му е работа ....нито професия!!!!АМАН ОТ ....."РАЗБИРАЧИ".......и "СПЕЦИАЛИСТИ"!!!"Отговор:1. Работа, дори дълг на всеки бдителен български гражданин е да докладва и дори да предотврати престъпление, на което е свидетел.2. Когато Държавата не си върши работата, хората я вършат вместо нея. Вакуум няма.
31
8
 
15
 
! Отговори
Иван Тодоров преди 8 години
Смятай колко издребняла медия сте щом сами си пишете коментарите. Между другото ай пи-то на статията и 99% от коментарите са едни и съяи аххахаПЕРАТА Е ГЕРОЙ !
30
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А,БЕ....ТИ КЪВ СИ ---ТА ДА КАЗВАШ ,ЧЕ ..."ДЪРЖАВАТА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА"...??!!ЕКСПЕРТ .....ИЛИ БЕЗРАБОТЕН ЛАЛАДЖИЯ....??!!!!ИМА СИ ХОРА ЗА ТАЯ ДЕЙНОСТ!!!!!!!!!Докога в България ---всеки ще се занимава с това ....коеето нито му е работа ....нито професия!!!!АМАН ОТ ....."РАЗБИРАЧИ".......и "СПЕЦИАЛИСТИ"!!!