Перата – чист! Не грабил мигранти, бил нападнат от тях

Намесил се в интереси за милиарди и заради това е наказан
71
Перата – чист! Не грабил мигранти, бил нападнат от тях
Снимка: Булфото, архив

Петър Низамов - Перата,  който е под домашен арест, защото на 10 април задържа трима мигранти от Афганистан, отрече да го е направил, за да ги граби.

Още по темата

Не само това, ами дори бил нападнат от тях и заради това им сложил на ръцете "свинските опашки".

"Дали е домашен или следствен арест, не е много приятно. Явно някои хора решиха, че трябва да бъда наказан, защото се намесих в едни интереси, които генерират милиарди", коментира той.

Перата твърди, че е бил нападнат и ранен в дясното око и затова е предприел "арест" на чужденците.

Според него това, в което е обвинен, не е престъпление, а наложената му мярка за неотклонение "домашен арест" не е обективна.

Перата обясни пред bTV, че въобще не съжалява за това, което е направил, защото границата преминават не бежанци, които бягат от война, а незаконни мигранти.

"Заради тях Германия в момента е страната с най-много случаи на изнасилване в целия свят. Всяка трета минута там има изнасилване и то от мигранти, които са от всички краища на света, но са влезли като сирийски бежанци", отсече той.

Перата отрече, че тримата афганистанци са го обвинили в грабеж: "Лъжливо е това, че съм ги претърсвал, за да ги ограбя. Аз присъствах на разпита и нито един от тях не е казал, че е бил  ограбен".

По думите му още преди месец той се е афиширал като човек, който ходи да пази границата, за да я варди от нарушители.

"Аз не съм толкова слабоумен да ходя да грабя хората и после да се качвам във Facebook", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
10
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До до Шарк. НЕ ПРОВЪЗГЛАСЯВАМ МУТРА ЗА ГЕРОЙ, А КАЗВАМ ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА! КОЕ НЕ РАЗБРА! И КАТО ИСКАТ "ПРОСТО" ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, ДА ВЪРВЯТ ТАМ. БАБА МЕРКЕЛ ЩЕ ГИ ПОСРЕЩНЕ С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ. ЩЕ ВИДИМ ДОКОГА ОБАЧЕ ОБЩЕСТВАТА В ТЕЗИ "НОРМАЛНИ" ДЪРЖАВИ ЩЕ ТЪРПЯТ ТОВА!! СЛЕДИШ ЛИ ИЗБОРИТЕ В АВСТРИЯ??? ТОВА Е ТЕНДЕНЦИЯТА ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА. ОТТАМ ДО ФАШИЗМА Е 1 КРАЧКА, СХВАЩАШ ЛИ?? ЩЕ ГО ОТНЕСЕМ И НИЕ. ТОГАВА ПАК ЩЕ ГОВОРИМ ЗА ПСИХОЛОГИЯ!
28
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИЩО ТАКОВА, ...... НЕ ПИШЕ В КОНСТИТУЦИЯТА !!БКП ----СЕ БОРИ ЗА ДЪРЖАВИ , БЕЗ ГРАНИЦИ.......и ЗА "ОТМИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА"---ИЗОБЩО!
27
10
 
4
 
! Отговори
до Шарк преди 8 години
България е отказала статут на над 100 000 човека. Повечето емигранти не са луди да стоят тук с кукундрели като теб, в общество на омраза и бедност - те просто искат нормална държава - затова бягат на запад. Кое не разбра? Някой е умрял за *** условия тук? Да провъзгласиш мутра за герой показва повече за психологията ти отколкото месеци терапия.
26
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
......МНОГО МАЛКО ОСТАВА , КОГАТО ---ПАРТИЯТА БКП И СРОДНИТЕ И ИБРИЧЕТА ... ЩЕ ОБЯВИ МУТРИТЕ ЗА....... "АБПФК"!!!САМО ГЛЕДАЙТЕ СЕИР...!!!
25
13
 
5
 
! Отговори
до пояснение преди 8 години
Ако си чел Конституцията и Наказателния кодекс което явно не си щеше да знаеш че не е престъпление да преминеш границата ако търсиш убежище. Понеже си и мързелив ще те улесня (чл. 279, ал. 5). А тъй като много не ги разбираш нещага ще те светна че Перата го грози затвор за принуда и вменяване задълженията на служебно лице - 7 години общо. Това е закона. ТОЧКА!
24
5
 
0
 
! Отговори
ЪХЪ преди 8 години
До 26. В КОНСТИТУЦИЯТА!!!!!
23
6
 
17
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До хахаха.Точно така,правилно, Перата в затвора, а на НЕЛЕГАЛНИТЕ емигранти, т.е. на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ БЕЗ ДОКУМЕНТИ да се дадат помощи, подслон, да им се осигури специална храна защото не ядат кво да е. А, и да не забравите да си подготвите за тях жените и дъщерите, защото освен храна и подслон те имат и други нужди, които сте ДЛЪЖНИ да задоволявате. Ако все още не сте длъжни, то много скоро ЩЕ СТАНЕТЕ ДЛЪЖНИ. И ТОГАВА ЩЕ ТЪРСИТЕ ТАКИВА КАТО ПЕРАТА, АМА ЩЕ Е КЪСНО,ОСОБЕНО ЗА ЖЕНИТЕ И ДЪЩЕРИТЕ ВИ
22
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КЪДЕ ПИШЕ , ЧЕ НАРУШИТЕЛЯ НА ГРАНИЦАТА Е "ПРЕСТЪПНИК"...??!!
21
13
 
15
 
! Отговори
ужас преди 8 години
Щом мутра-*** е обявена за герой смятай колко сме задълбали в дъното. И НЕ! народа не е с него!
20
8
 
17
 
! Отговори
пояснение преди 8 години
До хахахаНяма вкаран в затвора нито един емигрант влязал незаконно в страната ни. Нарушителите на границата са престъпници.Въпросният българин е хванал престъпници.
19
20
 
11
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
Точно слабоумен е този. А случайно е намерил на границата свинските опашки нали? Нека го вкарат за малко в затвора ще му оправят и перата и всичкото. Там от о ще го направят О.
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАКВО стана с трафикантите на диверсантите и диверсантите дето нарамили яки раници и чанти,куфари на връщане притъпкани с маркови дрешки и инвентар за през граница,по напред с парашути от делтапланетари падаха и по селата в чеинджбюра и запустели влизаха за по бира,тия какво на марш на скок ли преминаха от точка А на Ялеманията до чочка Б в края на България,явно маршрута им е известен минавали са пешачката и за натам скок подскок,нещо дето и техните бащи така не правиха,тия нямат срама.
17
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези дето жалеят за бежанците(брадатите майки и деца на по 40 години), да си водат жените и дъщерите по границата. Като искат държавата да се напълни с изнасилвачи и незнайна ***, редно е да започне със своето семейства. Толерантността е последната добродетел на загиващо общество
16
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Освен това точно за Перата, нека да не забравяме, че той беше част от бандата на Рижите. Многократно е осъждан за побои, рекети, наркотици и т.н. Така най-лесно се яхва вълната на популизмът - залавяш няколко бежанци, пребиваш ги, взимаш им парите, правиш клип и накрая ги оставяш там, дори не ги предаваш на властите. И вече си герой за пред народа...
15
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До истината.Да наистина е така и по-добре е каналджий да ги прекарват от колкото разлути ченгенца и тъй наречените ни военни граничари да ги пускат.Тия каналджий ще ги закарат от граница до граница иначе че си стоят в България.Капиш?
14
15
 
13
 
! Отговори
Ильо войвода преди 8 години
Такива палячовци защо не ходят по селата където убиват и изнасилват възрастни хора ? Само гледат да ги дават по телевизията и да правят циркове.
13
8
 
20
 
! Отговори
Zapoznat преди 8 години
Само ако бяхте от Бургас и го познавахте щеше много неща да са ви ясни ама...
12
4
 
8
 
! Отговори
до Българина преди 8 години
От ку-хи и наивни лей-ки като теб сме на това дередже, другарю!
11
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха са го осъдили нашите хамсалаци, и силно се замислям да си изхвърля паспорта. Така или иначе имам право да си сменя гражданството вече, а по-предателска нация от нашата явно няма... Хубав, лош, наш е . Първо е редно да го защитим, пък после ако искат да си го смъмрят подобаващо. Не да го размятат като прани ***, напред назад по съдилища и медии.Да осъдят граничарите и полицията. Ако си бяха свършили работата, той на никой опашка нямаше да връзва
10
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пиперата такива глупости е съчинил, че може да стане режисьор на следващите 1000 епизода Пепел от рози или Рейнджър Пероукър