Пак агресия на пътя: Побеснял шофьор троши рейс с бухалка

Водачът на автобуса натиснал паник бутон, нападателят е арестуван
Обновена: 13 авг 2016 15:52 | 13 авг 2016 15:47,
66
Пак агресия на пътя: Побеснял шофьор троши рейс с бухалка
Снимка: архив Булфото

За нов случай на агресия съобщиха от полицията.

Побеснял шофьор нападна и изпотроши с бухалка автобус на градския транспорт в Пловдив, информира "Нова телевизия".

Инцидентът е станал около 22:00 часа снощи на бул. "Македония". По първоначална информация причина за агресията е засичане на пътя.

Още по темата
Лекият автомобил препречил пътя на автобуса, шофьорът слязъл и започнал да удря по рейса, в който е имало петима пътници.
 
Шофьорът на автобуса е натиснал паник бутона. На място веднага са дошли частни охранители, които са задържали нападателят.
 
По-късно са го предали на полицията. Той е 42-годишен, криминално проявен.

Случаят наподобява този на магистрала ”Тракия” отпреди две седмици. Ангел Радичев, който сега е в ареста, псува и заплашва с убийство шофьор на пътнически автобус заради препречване на пътя. "Аз си карам с 250 км/ч, а ти ме засичаш", била една от репликите на хулигана, станал известен като "батката".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През последните години доста познати, които са шофьори и живеят в Европа или по света си идват през лятото у нас с автобус или самолет. Те са стресирани от арогантното поведение на нашите шофьори и неспазването на всякакви правила. Направо ми казват,че у нас не могат да карат. В Русе денонощно има само един екип на КАТ .Всеки ден виждам по най-малко 50-100 нарушения от всички видове. Писах протест до ОД на МВР. Отговориха ми, но донесоха от 20 кладенеца вода защо не могат да се справят.
34
4
 
14
 
! Отговори
Момо преди 7 години
До Сп???нсВ България не се шофира, а се пилотира.Въпреки, че карам по правилото за 10-15км/ч над ограничението при извънградско, то постоянно съм задминаван.Да те засекат е нещо обичайно, защото в България всички са шофьори и карат все едно са сами на пътя. Всеки за себе си. Ако сам не се пазиш, оня отсреща със сигурност няма да те пази. И така... хора без капка логика в мисленето си с автомобили.Както и да е. Вече казах, че в понеделник съм на Терминал 2.Хубава вечер!
33
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди няколко часа какво се случва - едно съществото кара на зиг заг на Цариградско в София в един момент се изравних с колата и видях, че вътре някаква се гримира. Пибитнах й няколко пъти и тя ми показа среден пръст и започа да провокира като завиваше рязко към мен. В Младост я засякох на един светофар и правех знаци да свали стъклото. Като го свали ми каза, че се е обадала на 112 вече и ме била записала с телефона си как съм искал да я нападна. Е ми кажете за какво си говорим изобщо...
32
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много зле карат автобусчетата от градския транспорт, истина си е, особено частните превозвачи. Тука в Русе е трагедия, всеки се пази от зелените автобусчета.
31
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ,,батката ,,си го измислиха ,,свободната и независимата ,,преса ,извор на честност коректив на лъжите и демагогията.....................Никога, ама никога А. Р. не е наричан ,прякоросван ,,батката,, Да ни е честита свободната и независима преса ,борец за честност и правдивост. КЕЛЕМЕТА!!!!!
30
1
 
17
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
До Момо От 10 години не съм в България и в началото като си идвах отпуска вземах кола под наем , но последните години смело с влак ,автобус ,такси - убедих се че за шофьор не ставам ,при все че в Испания навъртам над 30 хиляди км годишно (градско) .
29
3
 
7
 
! Отговори
66647 преди 7 години
До Анонимендо 30 големия проблем е че си много ***, да това е големия проблем. не си единствен много сте, това също е проблем
28
2
 
37
 
! Отговори
Инженер преди 7 години
Ако автобусът потегля от спирка е с предимство. Съгласно ЗДП, си длъжен да намалиш и при необходимост да спреш, за да осигуриш безопасното потегляне на автобуса от спирката. Изненадващо много хора не знаят правилника и беснеят с бухалки, щото си мислят, че щом някой им пречи, значи по подразбиране е в нарушение.
27
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големият проблем е КАТ, който нищо не прави и всеки шофьор на голямо МПС, се чувства недосегаем на пътя. После защо налитали да ги бият... ами затова, защото са опасни.
26
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки, който кара на принципа: аз съм голям автобус/камион, трябва да бъде бит с бухалка, докато схване, че няма такова предимство.
25
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И мен ме засече и удари един нагъл автобусен шофьор без грам мозък. Сега съжалявам, че не си получи заслуженото.
24
9
 
14
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Разни селяци ни избиват с камиони и автобуси по пътищата. А вие взимате страна на *** убиици ! Нищо че тираджията Турчин уби двама невинни ! Нищо че *** реисаджии ни засичат ,газят и убиват ! Важното е правата на селяка да не се нарушават ! Ей кога ще разрешат оръжие за нормалните хора ?!?!
23
7
 
10
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Защо трябва на човек да му се случи да го засече автобус, за да разбере защо хората издиеяват при такова засичане!?---"батка" използват само най-простите хора. Сещате ли се защо тук използват тази дума...
22
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само скотове са останали в булгаристаня. Няма такива комплексирани, прости, завистливи *** никъде по света. Самоунищожавайте се ***. Без вас света ще е по-добро място
21
4
 
14
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Ей за това преди Демокрацията имаше Белене..Ама "Демократите" мнооого плюха по ВЪПРОСА---"БЕЛЕНЕ".Тогава "побеснели ШИФИОРЧЕТА" нямаше.....
20
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Той е 42-годишен, криминално проявен." Защо не се учудвам.. Еми прибирайте ги някъде тези. Явно са агресивни и не спомагат по никакъв начин на обществото.
19
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаос и безредици по улиците, никакво полицеиско присъствие в селата. Герб точно това цели, за да не можем да се обединим и да ги свалим от хранилката, а само да се мразим помежду си.
18
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На място веднага са дошли частни охранители,............................По-късно са го предали на полицията..........................това ми хареса ! дошли веднага,но го предали по-късно ! усмихвам се на времето между идването и предаването.
17
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според МВР живеем в стабилна държава...
16
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е пловдивска Батка.