Едното Цвете за другото Цвете: Добре е, възстановява се!

"Видяхме се, след като я изписаха. Чувства се нормално"
7 сеп 2016 08:44,
16
Едното Цвете за другото Цвете: Добре е, възстановява се!
Снимка: архив, Булфото

Цвети е в добро състояние и ние се радваме, че всичко върви нормално, обяви Цветелина Найденова, съотборничка и близка приятелка на гимнастичката, която пострада при тежък инцидент на 14 юни. 

"Има още неща, които да се възстановяват, но в момента трябва много да я пазим. Всички, които я обичаме, сме до нея и се грижим за нея. До нея са и нейните близки – баба ѝ, баща ѝ, брат ѝ", каза тя пред bTV.

Още по темата

"Видяхме се, след като я изписаха. Чувства се нормално. Не бих искала да коментирам подробности", настоя тя, като призна, че се чувства странно да е сама, без останалите момичета от ансамбъла.

Съименичката й отказа да коментира дали преди инцидента Цвети Стоянова и била притеснена и е споделяла нещо: "Не искам да се връщам назад, искам да гледам само напред".

След олимпиадата отборът ходил при Цвети в "Пирогов", тя им честитила и се зарадвала за бронзовия медал, но момичетата не влезли в подробности, за да не я натоварват.

"На всички ни е странно, че нямаме следваща тренировка и състезание, но ние чакахме този момент отдавна и сега можем да си починем с чиста душа", каза още Цвети Найденова.

Лично за себе си тя сподели, че ще остане в спорта, но за момента има нужда от много дълга почивка.

"Нашият завършек беше наистина достоен", категорична бе тя тя и подчерта, че макар и вече да слизат от голямата спортна сцена, с бившите си съотборнички поддържат постоянна връзка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
AF преди 7 години
допълвам: как ще се нарече "ИДИОТИЯТА" ( Цвети и на много други ПАТКИ), е все едно - КАПРИЗ, ЖЕНСКИ ИСТЕРИИ, ДЕПРЕСИИ, и всякакви други изцепки, ВАЖНОТО Е ЕДНО - тези ПАТКИ със своите себични капризи създават сериозни вреди за близките си - тези близки (роднини, приятели, колеги и т.н. СА РЕАЛНИТЕ ЖЕРТВИ НА себичните капризи на т. нар. болни, или СЪЗНАТЕЛНО "боледуващи", БЕЗ ДА ГИ Е ГРИЖА ЗА СВОИТЕ БЛИЗКИ, СЪЗДАВАЩИ ИМ ТАКИВА ВРЕДИ, ЧЕ....
9
6
 
12
 
! Отговори
Batman преди 7 години
Хайде стига сте занимавали хората с това момиче!!!!!! Банално стана. Тя решила да се самоубива и сега всички трябва да я оплакват.................
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ах колко е красива Цвети! Много е красива! Цяла България се моли за красивото цвете.
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време е да каже истината за Лиляна Райдева!
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-страшното е, че "бравус" и "Хейтър Тролев" в думите си освен гаднярщина, имат и доста истина. Разни хора се веселят, хахо-хихи по кръчми и дискотеки, гаджетата само футболисти щото са богати и известни, разни Благоевци-Баги и тем подобни мутри пият и се ръгат с ножове по заведенията, Митьовци-Очи се стрелят... а ние им внасяме здравни осигуровки и ако ние се нуждаем от лечение, хирурга ни вика "дай 1500 лева, иначе не!". После всички им плачем! Жал ми е за момиченцето, ама да бъдем реалисти!
5
17
 
7
 
! Отговори
бравус преди 7 години
Общото е че и четиримата са за затвора. Тая колко вноски плати и колко пари отидоха,само защото не е станало на нейната и решила да се прави интересна.
4
24
 
16
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Тази е като Очите , за 2-3 месеца ненужно изхарчи повече пари от Касата, отколкото баба ми за цял живот. И лошото е че след някоя година ще напусне България и ще ни остави ние да плащаме борчовете.
3
2
 
11
 
! Отговори
до бравус преди 7 години
какво общо имат тия неща с тая новина?!
2
4
 
20
 
! Отговори
бравус преди 7 години
Много добре. Сега кажете какво стана с бияча Стоичков , с мис Шнайдер , и Митю очото
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много се радвам за нея, че ще се оправи, и много щастие в бъдеще! А и явно все още имаме истински лекари и хирурзи, да им благодарим.