Златното момиче Цвети успя! Вече е вкъщи!

Гимнастичката е изписана от "Пирогов", всичките й функции са възстановени
6 сеп 2016 09:58,
130
Златното момиче Цвети успя! Вече е вкъщи!
Снимка: архив "Булфото"
След 85 дни лечение, няколко операции и много трудно моменти гимнастичката Цветелина Стоянова, едно от българските златни момичета, вече е изписана от "Пирогов".
 
Тя е напуснала болницата в понеделник, съобщи "Нова телевизия".
Още по темата
По време на нейното лечение от 14 юни до 5 септември й бяха извършени няколко операции. Първата, животоспасяваща, извърши екипът на д-р Илиев от Първа хирургия, а последващите неврохирургични, извърши проф. Николай Габровски.
 
Сега всички функции на Цвети са възстановени. "Оттук нататък подлежи на рехабилитационни мероприятия", обясниха от болницата.
 
"Златното момиче" пострада тежко, след като падна от шестия етаж преди около две месеца.
 
Както Dnes.bg писа на 2 август тя бе преместена в Клиниката по неврохирургия след 49-дневен престой в централната реанимация на "Пирогов".
 
Цвети постепенно започни да говори и да се учи до ходи по коридорите на болницата. Баба й Цеца и брат й Найден почти през целия ден не се отделяха от нея. 
 
"Молете се по-бързо да се възстанови", споделяше бабата на Цвети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ae stiga s taia ovca
73
0
 
17
 
! Отговори
българин преди 7 години
Браво Цветенце, да се възстановиш напълно !
72
3
 
25
 
! Отговори
Kit преди 7 години
Много готина
71
0
 
30
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Изписана не значи нищо. Тепърва момичето ще се сблъска с тежката рехабилитация и последиците от слаба имунна система без далак. Дано да успее. По каква пътека я лекуваха не разбрах, другите си тръгват само защото свършва пътеката
70
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бизотговорно се рекламира самоубийство.Хората в депресия са склонни да подражават.Момичетата, които я последваха, нямаха нейния късмет
69
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Папарашко е да се рекламира самоубийството
68
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с това " красивата Цвети"Момичето е страдало и посегнало на най- скъпото - живота. Ако беше грозничко , пак щеше да е жалко.Всъщност не всички красиви момичета са разглезениТова си е тежка депресия.Дано започнат да я лекуват
67
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички трябва да се преклоним пред генерал Борисов който спаси гимнастичката и гради държавата. Затова всички на изборите да подкрепим нашия водач!
66
0
 
34
 
! Отговори
Съчуствие преди 7 години
Много красива, със Силна воля и с Много успехи! Но повод за всички статии за нея след 14 юни е осъществения опит за самоубийство!което генерира изключително лош пример за останалите и лош спомен за себе си.Дано се оправи бързо и напълно, но моля ви, не я показвайте публично в тази и светлина и по този повод, защото нито ние, нито тя имаме нужда от това.
65
7
 
27
 
! Отговори
Стар Българин преди 7 години
Моето Момиче! Да си хива и здрава и ти стискам палци да се възстановиш!!!От 40 години съм в чухбина, но твоята съдба ме трогна много! Дръж се, моята малка!!!!
64
2
 
25
 
! Отговори
18 преди 7 години
НЕ СЪМ ЧУЛА НЯКОЙ ДА СЕ Е САМОУБИЛ ОТ ЩАСТИЕ.ЗНАМ,ЧЕ КОЛКОТО САМОУБИЙЦИ СЪМ ВИЖДАЛА,КОИТО СА ОСТАНАЛИ ЖИВИ,ВИНАГИ КАЗВАТ,ЧЕ СЪЖАЛЯВАТ ЗА ТОВА ,КОЕТО СА ИЗВЪРШИЛИ,НО СЛЕД ВРЕ ПОВТАРЯТ,ПОТРЕТВАТ ....ОПИТА,ДОКАТО УСПЕЯТ.
63
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До asparuhАбе *** какво е похарчила здравната каса за момичето или за нас.Всеки ден я източват докторите за щяло и нещялоДокторите я източват, източват я заради някаква самоубийца, а болни деца умират защото няма средства.
62
22
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова много хора имат нужда от лечение и деца умират ежедневно пореди липса на средства, а от здравнатра каса източват пари да спасяват самоубийци.
61
8
 
26
 
! Отговори
asparuh преди 7 години
Абе *** какво е похарчила здравната каса за момичето или за нас.Всеки ден я източват докторите за щяло и нещяло
60
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не беше намесата лично на генерал Борисов, Цвети едва ли щеше да оживее.Затова всички трябва да сме му благодарни.
59
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Блокиран в ДневникАко аз полудея от любов и изпочупа два джипа, кой ще плати?Направи го с твойта кола - потроши джиповете с колата. Тогава ще плати застрахователната компания с която имаш здравна застраховка.
58
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Блокиран в ДневникТя не е искала да натоварва здравната система а да напусне Земята
57
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонименКой плюе бе, тая ни я навират от месеци, през това време колко хора измряха или бяха докарани до отчаяние от мизерията и безработицата, а тя скочила от балкона заради някаквъв футболист и ни проглушиха ушите с нея.
56
9
 
27
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 7 години
Винаги съм раздвоен, когато трябва да коментирам самонаранили се хора. От една страна ги съжалявам и искам да са добре.От друга страна чисто прагматично : те са взели решение да ни натоварват здравната система и трябва ли здравната каса да им поема разходите, предизвикани от тяхната глупост.Ако аз полудея от любов и изпочупа два джипа, кой ще плати?
55
11
 
28
 
! Отговори
ВИЖДАМ преди 7 години
Карат ви да се прекланяте несъзнателно пред неосъществен опит за самоубийство, защото момичето е красиво, или с определени успехи! А вие сте готови да го приемете несъзнателно, щом не знаете мотивите за него, които неслучайно се крият.А това, че е оздаряла въпреки волята си да се самоубие, не я прави успяла, а точно обратно!Ако тя има воля и държи на избора си - ще повтори опита пак! Ако не го направи, то или няма воля и/или не знае какво иска!