Убитият Георги "писа" във Facebook: Живейте приятели, прегръщам ви!

Година и половина след убийството в Борисовата случаят е доникъде
2 ное 2016 10:52,
35
Убитият Георги "писа" във Facebook: Живейте приятели, прегръщам ви!
Снимка: Булфото, архив

Днес е 17-ият ми рожден ден! Поне трябваше да бъде... но нещо се обърка във вселенския план...

Така започва обръщение, написано от приятелите на убития в Борисовата градина Георги Игнатов, но подписано от неговото име.

Още по темата

Намушканият младеж щеше да навърши 17 години, ако неизвестен не бе отнел живота му на 2 юни миналата година.

В негова памет приятелите му решиха отново да припомнят случая и да насочат общественото внимание към неразкритото убийство.

"За краткия си живот на земята научих немалко за съществените неща, които всеки човек трябва да прави всеки ден. Да накараш някого да се усмихне – това е щастие, да помогнеш на някого безкористно –това е радост, да обичаш и да бъдеш обичан е най-важната мисия за всеки, защото без любов няма обогатяване на душата.

Животът е кратък, но ако го живеем с чест и сърцатост, споменът за него ще бъде вечен. Живейте приятели, за да се учите, да се усъвършенствате, да промените света към по-добро, не се предавайте на дребнавости и рутина. И най-вече – обичайте се! Прегръщам ви, приятели. Завинаги с вас!", завършва съобщението в мрежата.

Година и половина след убийството на Георги Игнатов все още няма развитие по случая, а полицията е доникъде. Въпреки че предполагаемият убиец е заснет от охранителни камери, досега той не е идентифициран. Случаят вече е в така наречените "студени досиета".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
hm преди 7 години
tova, koeto sa na pisali priqtelite e podh0dqsto 3a s.ektanti. Dali ne e bil0 planiran0 u.bijstvoto mu kato zertv.0.prin06enie
26
0
 
1
 
! Отговори
оставка преди 7 години
партньорите от ФБР, ЦРУ, Итерпол,Европол и банкяпол са доволни от работата на наще милиционери. Какво повече искате?
25
0
 
2
 
! Отговори
Ss преди 7 години
Милиционерите от "криминална"защо не излезнат да протестирот за по високи заплати..!?
24
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може ли да се е самоубил?
23
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да го наръгат по тоз начин бързешката с фанелка на червените заради кръвта,а той бил от сините дето кръвно петно личи и за кратко време едва да я оцвети и да не могат да кажат била ли е таз въпросна фанелка пробита или го облекли с нея за нула време в безпоможно състояние,че само се обадил в таквоз състояние без да опише кое,кой що и дали въобше е затворил връзка за да поседне за броени минути и от пръскащата кръв чак по челото на тичящия,а наоколо него да се незабележи дет бил и където седял
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато мъртвите се пробудят, живите ще напълнят ковжезите им.
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина, ако го разпознаят човекът от записа от камерата и той няма предишна връзка с Георги, как могат да докажат, че той е убиецът? В своя защита може да каже, че е тичал за здраве или да нахрани кучето пред блока.
20
0
 
25
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
Добре де , кога ще чуем новина за насилие над съдия , депутат и т.н. и после да влезе в студените досиета. Нали сме равни, айде на бас че шибна два шамара на някой хрантутник ще проверят 3000 човека , ще изземат записи и т.н. няма да мирясат докато не ме намерят. Щом полицията не ни пази , да спрем да им даваме пари !!!
19
0
 
28
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
струва ми се че е намесено синчето на някой големец и сега властите го прикриват.
18
0
 
14
 
! Отговори
Kk преди 7 години
Според мен убиеца е някой дилър,вече е пълно с такива
17
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие май си нямате идея какво се случва.Един познат се качва в такси и шофьорът му има мачете... Вика, всякакви хора има, трябва да се пазя. А в училищата какво е, всеки втори е ММА боец и лошо момче. То са боксове, ножове, ланци и какво ли не. На нас бежанци не ни трябват, сами ще се изтрепем.
16
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да се намери убиеца, някой трябва да го познае и сигнализира.Само дето простото българско племе знае само да плюе и да се скатава като мишка, когато трябва да помогне с информация на органите на реда.Неслучайно турците 5 века са ви клали, щото сте керван, рая....
15
5
 
2
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
До ВинНе се съмнявай! Единственият начин да издържи психически е дрогата, но от нея ще последва ново престъпление. И като го хванат, ще си признае и за първото.
14
4
 
3
 
! Отговори
Вин преди 7 години
до 12 Това,което предлагаш даже и да даде разпознаване,няма да издържи в съда!
13
0
 
11
 
! Отговори
Вин преди 7 години
до з н а й к о Съмнявам се!Дано,но се съмнявам!Този убиец може да е пълен примитив и едва ли има профил на герой на Достоевски.Пък ако не е българин с постоянно местоживеене тук,а е от екзотичните-забрави!Още нещо.Едно убийство не се ли разкрие първите 48 часа,шансовете намаляват с всеки изминал ден!
12
9
 
3
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
В такива случай, убиеца не издържа психически и сам се предава. Въпрос на време е и с този да стане така!
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
съд и затвор, футболните агитки и фитнесите са пълни с ножари. Ако не ми вярваш, отиди и виж. Най-вероятно се е сдърпал с някое ***, което като нищо може дори и да не познава. И затова разследващите нямат за какво да се хванат. Нашата полиция си я знаем, но и убийствата без ясен мотив, извършени от случаен човек се разкриват ужасно трудно. Виж американските серийни убийци - някои навъртат по над 20-30 жертви, преди да ги хванат. Ако изобщо ги хванат, защото някои се и измъкват.
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ?Разбира се, че могат да направят. Отиват със снимката от камерата и разпитват всеки в техническата гимназия отсреща дали го познават. Отиват в спортния клуб наблизо (Спортна София) и разпитват дали някой го е виждал. Взимат записи от камерите в метрото, може да е излязал от там.
9
1
 
15
 
! Отговори
? преди 7 години
До DiscoveryИ какво като го видят по камерите? Пак нищо не могат да направят за съжаление. Преди време бяха влезли с взлом в нас, дойдоха криминалисти, които казаха, че ще вземат отпечатъци, но не защото има някакъв смисъл от това, а просто такива били формалностите. Още помня думите на единия - "Ние да не сме Хорейшио, няма как да се намери човек както гледате всяка вечер в сериалите. Познай дали ги намериха...
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До DiscoveryТова беше ироничен въпрос. От камерите ясно се вижда, че е гамен под 20 години дето преди това е убивал само на counter strike.