Майката на гимнастичката: Това е тренировъчен процес!

Няма никакъв проблем за мен, категорична е тя
Обновена: 13 ное 2016 08:38 | 12 ное 2016 21:02, Анисия Иванова
204
Майката на гимнастичката: Това е тренировъчен процес!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Преди ден видео от тренировка в бургаската спортна зала "Младост" взриви социалните мрежи заради поведението на треньорката Елена Симеонова спрямо нейна възпитаничка.

На видеото се вижда как Симеонова дърпа за ушите дете от ансамбъла и му крещи.

Институциите извършват проверка по случая, а кореспондентите на Bulgaria ON AIR разговаряха с майката на момичето:

"Няма никакъв проблем за мен. Това е нормален тренировъчен процес", заяви тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
2
 
! Отговори
Jv преди 7 години
Друг път като викат на детето ти "пикло" - да не се сърдиш, щото било нормално.
114
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Демократично: Замислял ли си се, че точно това поколение възпитано по този начин, с насинените от бой крака, подутите пръсти и черупките от орехи по колената са РОДИТЕЛИТЕ на днешната *** ***? Айде като си родите дъщеричка и се прибере от училище обяснавайки ти как са я били с пръчка по ръцете докато и се подуят пръстите и с белези по колената от черупки от орехи защото е без домашно и обясни че това е ПРАВИЛНО и за НЕЙНО ДОБРО и ще стане ПО СТОЙНОСТЕН гражданин един ден. ***.
113
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простотия с бой ще постигане резултати.
112
0
 
8
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
За мен в случая учителката прекали, и повече даваше отдушник на злобата си, отколкото да наказваше с цел да повиши дисциплината на детето или нещо подобно ... Но, да има затвор за нея, или детето да бъде отнето от родителите е вече прекалено , и такова нещо могат да искат, само *** промити мозъци. Евроатлатантическото лицемерие е невероятно- наказват тежко, със затвор за дърпане на ухо на дете, но не е никакъв проблем децата да се развращават в училище, чрез предмети като-"полова просвета
111
4
 
9
 
! Отговори
бг преди 7 години
Стига сте си измиаляли сензации-тв.и сайтове!За майката няма проблем,ама медиите зорлем трябва да има сензация.Разглезени и без уважение деца тормозят учители,който няма право да го дисциплинира,след като вкъщи го лигавят.Ужасно беше навремето ни биеха и диациплинираха и това не е добре,ама сега вече не можеш забележка да направиш-скачат родители тв.Закрили лицемери
110
1
 
1
 
! Отговори
Made in BG.... преди 7 години
Made in BG...
109
4
 
12
 
! Отговори
Демократично преди 7 години
Дядо ми, Бог да го прости, ми е разказвал за възпитателните методи на даскалите преди 44 година. Като например удари с жилава пръчка по ръцете или на колене върху две царевични зърна с изправени ръце до стената... Всички, като него са станали добри, работливи и честни хора. А със днешните методи или т.е. липсата на ткива, виждаме какви хора стават...
108
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Дресура" и "възпитание" не са равнозначни. Животните нямат съвест, съзнание, не могат да говорят. Не могат да запазват опита си в писмен вид. Те задоволяват само биологични потребности. Дресьорите разчитат на нисшите инстинктите. Да научиш детето да уважава другите и себе си, с думи и личен пример, е труден и дълъг процес. Очевидно много труден в днешното егоистично време, което приема човека за животно.
107
1
 
6
 
! Отговори
бг преди 7 години
Пешо тук не става дума за малтретиране!Не може без дисциплина и наказателен метод да се възпитава,когато се налага и има нужда,щото децата могат също да издевателстват,манипулират,тормозят.Всички виждаме разглезени деца свикнали всичко,което искат да го имат,без морал,без дисциплина
106
1
 
5
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
До 168Стига с тоя манталитет на жертви,ако може.А да,не може.А дисциплината е нещо,което тази(според мен) аноргазмична невротичка треньорката не познава.
105
5
 
4
 
! Отговори
до край преди 7 години
Идиотско е Боко тиквата да те краде вече почти 10 години,а ти да го търпиш.А иначе в спорта трябват жертви и най-вече дисциплина.
104
1
 
5
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
До 172Изграждането на спортни величия може да доведе до личностно *** в някои случаи.И последващи негативни ефекти след години - наркотици,склонност към насилие или самоубийство.
103
3
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Като гледам повечето коментари си мисля-Хора добре ли сте?В 21 век методите на възпитание са различни от тези през миналия век.Ако искате промяна в тази държава спрете да си малтретирате децата!
102
13
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
Абе вие "защитниците" на деца - знаете ли как се изграждат световни, олимпийски шампиони и спортни звезди?! Защо не попитата М. Фелпс, Ю Болт, сестрите Уилямс, Майк Тайсън, Роналдо, М. Джордан и който известен спортист се сетите от "демократична" държава как са се държали с него треньорите, като дете за да го изградят, като такава звезда и личност от световна величина?!
101
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук се споменава Макаренко. В Педагогическа поема става въпрос за нещо съвсем друго - става въпрос за армия от безпризорни деца, които се възпитават чрез образование, труд, взаимопомощ, в условия на недоимък, в условия на взаимна помощ и едно голямо доверие към авторитета. За да могат тези деца да израснат и да намерят своя полезен път.Тук сме свидетели на просташкио поведение към деца в присъствие на родителите.Ако посегнат на детето ми по този начин, ще му размажа муцуната!И аз съм нервен!
100
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен трябва да се гласува закон за забраната на дресура на животни и хора.
99
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие толерирате насилието и то върху по-малък и беззащитен човек?Тази треньорка е простачка, ще скочите върху мен.Тук не е само въпрос на развитие на качества, този, който те учи, трябва и да те възпитава.Родителите се правят на тапи, защото битката да се влезе в националния отбор е голяма.Да упражняваш дадена професия, особено , ако предаваш на човека знания и умения, трябват познания, възпитание и търпение.Авторитет не се печели с насилие, а с търпение и обич.
98
4
 
20
 
! Отговори
777 преди 7 години
НЕРЕАЛИЗИРАЛА СЕ МАЙКА-ГИМНАСТИЧКА!
97
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До ВИС 144Ама ти накъде извъртя нещата бе ей, чуваш ли се изобщо ?! Тук става въпрос за съвсем различно нещо, а не за сексуална злоупотреба !
96
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре бе, като чета тука - малтретирайте си децата в името на успеха.Ега ти логиката тука на макаренковците. Това си е бедствие на масовата психика.Щом така - така. То и без туй се видя, че у нас много нормални неща няма.Щом родителите искат такова отношение към децата им, кво ме боли.