Вегани активисти с шокиращи снимки - "Кожата е смърт"

При демонстрацията показаха видеа от ферми за дране на животни
11 дек 2016 21:56,
120

Снимка: Булфото

"Български вегански съюз" организираха днес акция в подлеза на Софийския университет под надслов "Кожата е смърт! Тъмната страна на кожената индустрия".

Активистите показаха шокиращи видеа от ферми за дране на животни, каквито има и в България.

Вижте в снимки от акцията на "Българския вегански съюз" в галерията!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за убитата лисица, одран само за да я разнасят разни вегани.
57
2
 
7
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
една кофа люти плескавици, един леген вино, и ако дойдат тия госпоици нещо да ме протестират, най много да ...се наядат.
56
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 83 ети тука проблема не е кои какво яде. тука проблема е че малка група жалки комплексари се опитват да наложат своята воля и обаркана логика на всички останали. аз нямам проблем с това че ти не ядеш месо ще има повече за мене. а ако има проблем с унищожаването на прекрасни неща кажи ми колко прекразни дарвета за заминали за твоита заплата или за хартията която си изхварлила през живота си а да не говорим за цветята които са ти подарявали
55
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е истина просто какви простотии чета под тази статия. Защо въобще се коментират неща като това какви обувки носят протестиращите и дали млякото е полезно или не! Незнам дали сте чували за изкуствена кожа на първо място!Между другото и изкуствен велур има (специално за 80 Питанка). А това с млякото какво общо има с фермите, в които дерат диви животни за кожи! Много проста нация сме!
54
14
 
13
 
! Отговори
ети преди 7 години
Тук не говорим за това да си веган или не, това е личен избор и аз направих своя да не ям месо! Тук говорим за това, че се дерат живи едни прекрасни животни, за да носят кожите им едни грозни и комплексирани жени! Вече има прекрасни имитации на кожа...
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 83 питанкаабе и на мене
52
2
 
9
 
! Отговори
питанка преди 7 години
На мен ли само ми се струва, че на първата снимка, момичето от ляво, е с велурени ботушки? :)
51
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бас хващам че тези момичета на снимките ползват козметика от животински происход или тествана върху животни и нямат проблем с това
50
4
 
9
 
! Отговори
Сп??нс преди 7 години
Дали е полезно или вредно месото е спорен факт, но ужасните условия във всички ферми са неуспорими. Да не говорим как се отглеждат и с колко химия ни ги продават на магазина.
49
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време е да се отвори "белене".
48
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАЩО НИ СЕ НАТРАПВАТ? АМАН ОТ ПОЗЬОРИ.
47
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мен това са болни хора.Кожата на обувките които носят дали не са от някое животно например, защото дори и се използва изкуствена кожа /т. нар. еко кожа/ зимата ще им измръзнат краката на тия протестиращите.
46
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия що не си хрупат люцерната, ами ни занимават с глупости? Сбърканяци!
45
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Млякото било вредно - тази дивотия я отрекоха отдавна. Ама ензими разграждане сме нямали, ама било мухлясвало в организма ни ...Стига сте преписвали от разни сбъркани хора. Уж и месото било вредно, а има цели народи дето само това ядат и си живеят прекрасно до дълбока старост. Хората са всеядни, и винаги са били такива. Въпроса е колко и какво могат да си набавят за ядене.
44
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да отглеждаш крави, *** и кокошки за ядене - може. От тях ползваш и много други продукти за козметика и т.н.Да отглеждаш лисици и белки за кожа е абсолютно същото - само дето не им ядем месото.Да, не са красиви действията при обработката на всички тези животни.Различните животни се отглеждат за различни неща.В някой държави фермите са длъжни да отглеждат и обработват животните с минимални травми. Но докато има търсене ще има и предлагане.
43
3
 
19
 
! Отговори
180 преди 7 години
Не е смешно. Момчето от първата снимка има сериозни проблеми, а другите около него май вече усещат, че нещата отиват към психиатрията и ги е срам да си покажат лицата. Навремето е трябвало да платиш скромна сума и да влезеш в голяма шатра, за да видиш такива хора, а днес се разхождат свободно по улицата...
42
5
 
15
 
! Отговори
Гошко преди 7 години
Веганизъм не беше ли някаква крайна форма на хомо-сексуализъм?Нали веганите са ония, обратни дето ги наричат ?
41
11
 
9
 
! Отговори
месояден преди 7 години
В този случай напълно подкрепям акцията - да се убиват животни, за да може някакви кифли да се фукат със скъпи палтенца е наистина из-вратено. Статията не е за яденето на зеленчуци и е несериозно да се коментират хранителни навици, когато темата е съвсем друга.
40
0
 
3
 
! Отговори
Една българка преди 7 години
До Една българка===Аз наблюдавам същото и на Интернет. Не бих се решила да правя преводи на български. Вече има толкова много чуждици; не мога да бъда сигурна коя чуждица вече е приета официално в Речника на б́ългарския език - имам предвид на БАН тоест официален речник. О, родна реч, омайна, сладка....
39
1
 
11
 
! Отговори
Една българка преди 7 години
До bulgarin patriot===Използването на чуждици це дължи на ленив мозък. Имаме си български думи за всичко. Изключения бива да се правят за термини, когато става въпрос за нови технологии. По мое време, когато работех като преводач (с немски език), много се държеше на чистотата на българския език. Говорих наскоро със сънародник, който си беше ходил в България. Той каза, че българският език се е променол много, имайки предвид недобра промяна. Аз наблядавам същото на Интернет.