Прибраха в ареста охранителя, който рани с нож 19-годишен

Гардът Пламен Христов може да бъде обвинен в опит за убийство
Обновена: 24 дек 2016 13:43 | 24 дек 2016 13:39, Камелия Цветанова
64
Прибраха в ареста охранителя, който рани с нож 19-годишен
Снимка: Булфото

32-годишният охранител, който рани с нож 19-годишен младеж след подозрение за кражба в столичен мол, е изписан от "Пирогов" и е задържан за 24 часа, съощи Нова тв.

Още по темата
Животът на пострадалото момче е извън опасност, но гардът Пламен Христов може да бъде обвинен в опит за убийство. Предстои прокуратурата да реши дали той ще остане за 72 часа в ареста.

Намушканият младеж има криминални регистрации за кражби и притежание наркотици.

В петък е претърпял операция и се възстановява в "Пирогов".

Припомняме, че вчера около 11.00 ч. в столичен търговски център охранителят на магазин за дрехи и младежът се спречкаха след съмнение за кражба.

Според разследващите момчето оказало съпротива и ударило гарда със стол.

Тогава охранителят извадил нож и ранил младежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: ножмолПироговранен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
2
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! Добре де ,тогава нека всички охранители и полицай да си правим пас и оставим да крадът и малтретират хората ! Когато човек вика "помощ полиция охрана "и ние да викаме с него помощ ! И без това работата ни е неблагодарна и съвестните се крепим на максимата " граждански дълг"!
42
0
 
5
 
! Отговори
Д.К преди 7 години
До 7Защо си мислиш,че целта е задържане? И да го задържи, полицаите ще направят оредният протокол и понеже ще го направят неграмотно в съда няма да мине. Пребитият е с множество регистрации за кражба но това не му пречи да е в мола а не на топло. Едиствено би го рестриктирало опасност от пребиване.
41
8
 
7
 
! Отговори
7 преди 7 години
Нашите охранители са на ниво селски биячи , те не могат да задържат нормално някой или да го обезвредят а направо пребиват. По неофициална статистика у нас има около 100 000 такива бабаита , готови да пребият човек за нищо само да се докажат че са големи мъже. Агресията от тях избива навсякъде - по молове , в уличния трафик , на тротоара. Все пак да не забравяме че каквито са управляващите - таква е и държавата , явно е че искат да свикнем с това и да не обръщаме толкова внимание.
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крадецът рецидивист заслужава затвор. Охраната ако наистина го е наръгал, също. Професионалната охрана би го обезвредил, повалил на земята и закопчал. За това се преминава през много обучение. Това е професия която трябва да бъде регулирана с лиценз. Не може всеки бияч да стане охранител, особено на публично място където се събират много хора.
39
4
 
6
 
! Отговори
Пепо преди 7 години
Прасета , прасета , всичките прасета на мезета......
38
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До A"Вас ако опитат да ви убият със стол (да ви разбият стол в главата и да ви я сцепят) кво ще направите? Ще стоите ще се молите на престъпника да спре или ще се защитавате с каквото имате и можете."Друг път някой се е опитвал да го убие със стол. Охранителят е намерил момчето в друг магазин и го е влачил до магазина в който е бил охрана. После е започнал да го бие и ръга с ножа. Има свидетели, които твърдят, че се е наранил сам вероятно за да симулира самоотбрана. ***, да гние в затвора!
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бащата на момчето не е руснак,а от средноазиатските републими на СССР.
36
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЗИ младеж е кука на полицията и е от руската федерация.Него закон него лови. Както и при другите кражби и продажби на наркотици. Руския път на дрогата през Варна.
35
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нааркомана да не закачат само. Hека си краде от моловете за да има пари да си купува наркотици от полиция дето ги продава зад ъгъла на поицейския участък.
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До vargНа теб ти слагам отрицателен вот, преди да прочета какво си написал. Винаги!
33
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РУМЕН ОВЧАРОВ ЗАКОН НЕГО ЛОВИ С ПРОТЕКЦИЯ Е ОТ МОВКВА. К. Нинива, И. ЙОТОЕА, М. Манолова. А. Доган. Та тоя младеж за една блузка. Има си и свидетел че не е крал.
32
24
 
8
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
Това е опит за убийство а не защита. Хем го е бил с тръба хем го е намушкал с нож. Ако младежа го е нападнал със стол има много други начини как да го обезвредиш без да се опитваш да го убиеш. Щом е решил да го намушка с нож при положение че преди това го е бил значи е имал намерение да го убие. Да не говорим че има електрошокови пистолети.
31
2
 
31
 
! Отговори
АСАВ преди 7 години
Наркоман не краде,а просто обира.
30
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 7 години
Що бе полицио родна,що преби човека?не е ли по_правилно да отговаря пред закона,а?млатите всичко наред
29
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На 19 г. младеж - крадец , с баща от Русия. Полицията ще го защити и ще го пусне. Законите в БЪЛГАРИЯ защитават руските граждани - КРАДЦИ. ТЕЖКО Е РУСКОТО РОБСТВО.
28
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв стимол давате на момчетата да стават охранители като после ги съдите.По тоя начин се дава възможност като защитавате крадеца който има много престаплениия хората да стават Престъпници защото вече е по хубаво да крадеш убиваш и лъжеш после 100 огранизации да те защитават
27
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вас ако опитат да ви убият със стол (да ви разбият стол в главата и да ви я сцепят) кво ще направите? Ще стоите ще се молите на престъпника да спре или ще се защитавате с каквото имате и можете.----------в цивилизованите страни нормалната охрана разполага с изстрелващи от 20 - 30 метра разстояние едни нещица които пускат ток с ненонармално напрежение.в цивилизованите страни нормалната охрана не носи бухалки,ножове,боксове и тем подобни.ясна ли ви е обстановката балканци.
26
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повечето охранители са криминално проявени типове.
25
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАРКОМАНЧЕ ДА КРАДЕ ? ТОВА НЕ ГО ВЯРВАМ ДАЖЕ И ДА ГИО ВИДЯ
24
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА ГО НАЗНАЧАТ ЗА ОХРАНА НА РАДЕВ И КАТО ГО ВИДИ ЧЕ КРАДЕ.....