Асен бил с над 2 ‰ алкохол, смесил марихуана и синтетика

Сръбските полицаи с две версии - жертва на инцидент или самоубийство
133
Асен бил с над 2 ‰ алкохол, смесил марихуана и синтетика
Снимка: Facebook

Видеооператорът Асен Петров е бил с 2,013 промила алкохол в кръвта, пушил е марихуана и е употребил синтетични наркотици преди смъртта си след падане от високо в Белград на 4 януари. Това потвърдиха за "24 часа" източници от българската полиция и сръбски разследващи.

Още по темата

Местните власти са категорични, че става дума за самоубийство.

Според доказателствата Асен е скочил от тераса между 17-ия и 18-ия етаж на блок, намиращ се на ул. "Милутин Миланкович" № 30 в Белград.

По балкона имало натрупан сняг, а в него останали следи само от един човек - Асен.

Заради това сръбските полицаи са отхвърлили версията за убийство. Те не смятат и че смъртта на Асен може да е случаен инцидент, тъй като нямало причина младежът да е на терасата.

За версията самоубийство говорел и фактът, че намереният в джоба на Асен ключ не е от блока, от който е паднал.

Зданието е от най-високите в квартала, затова криминалисти предполагат, че 26-годишният мъж е влязъл в него с цел да се самоубие.

Тялото е намерено по очи, с множество травми и счупвания.

Според експертизата младежът е бил жив по време на падането. Близките и приятелите на Асен обаче не могат да повярват, че той се е самоубил. Те го търсиха няколко дни, преди в понеделник да се разбере, че е намерен мъртъв. Операторът е кроял планове за бъдещето, от Сърбия се е обадил на колежка в Спортал.бг, където работел.

Помолил да го акредитират за ски състезанията в Банско през февруари, а вчера е трябвало да замине на лагер с футболния "Левски".

Мистерия остава и какво е правил Асен в Белград. Той е трябвало да кара ски в курорта Копаоник близо до град Ниш и границата ни със Сърбия. Все още не е ясно и кои са били двете момичета, които са придружавали оператора. В резервацията си през туроператор той е посочил, че ще отседне задно с Борислава Ненкова и Михаела Маринова. Никой от приятелите на Асен обаче не ги познава, загиналият младеж не е общувал с тях през социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
11
 
16
 
! Отговори
Пази Боже преди 7 години
Мернах пак някакъв тотално неадекватен коментар. Нямало казарма и младите започнали да взимат наркотици и да пият. Иначе преди това наркотици и алкохол не е имало. Само аз ли си спомням масовата мания по херцата през 90-те? Колко души на възраст 25-30 години си отидаха тогава, че дори голяма част от тях се боцкаха и във казармата? Колко възрастни хора си заминаха след прекаляване с алкохол, било то от катастрофа, побои ? Или и те (на по 40-50-60г) не са попили от великата ви дисциплинирана армия
63
2
 
7
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Хванал е дръжки... Тия две мацки са толкова истински, колкото и е ходил да кара ски...
62
2
 
1
 
! Отговори
художника преди 7 години
До Неанонимен 63Много точен коментар. В няколко изречения им каза цялата истина. БРАВО !!!
61
3
 
9
 
! Отговори
Горан преди 7 години
До Анонимен 74: Сръбските прасета, както ги нарече в случая са напълно прави! Балкона не е на Асен, следователно той наистина не е имал никаква причина да се намира там. Нито е бил отседнал във въпросният блок, нито нищо.
60
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"тъй като нямало причина младежът да е на терасата"Сръбските прасета са умни колкото и нашите. Каква причина трябва да има за да излезе някой на балкона си? Може би само да простира и ако е слънчево?
59
3
 
10
 
! Отговори
Тъжно... преди 7 години
Много тъжно, ако това момче наистина се окаже друсльо.
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 71. Хванал е той.... На такива от дрогата не ми става чурката на 20 г.Нормална практика да си разделят цената на стаята,дори в някакъв мизерен хостел.
57
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
важното че е хванал преди тръгване 2 мацета които не са го познавали каква откачалка да се прави на герой а и те са избягали веднага
56
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
един *** по-малко. Едно време , като имаше казарма, такива мишоци малко поне ги пресяваха и подбираха и рано става ясно кой става и кой не. Ако беше в тези години на тоя щяха да му бият печата "негоден за военна служба" и от там нататък щеше да мине на отчет при психиатрията или някъде другаде. Другия вариант е да стане човек , да лъска подовете и тоалетните до припадък и да му дойде малко акъла в главата. Сега какво? При първия проблем и скача от 18 етаж?! Е аман от такива
55
5
 
16
 
! Отговори
Додо преди 7 години
До До МухахаАз пък не разбирам, защо всички медии продължават да разтягат историята на едно надрусано момченце, което се е метнало от покрив... Изкарайте го национален герой сега.
54
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съжалявам, ама не мога да се разплача. Мога да съжаля и да плача,за човек с тежка и неизлечима болест.Човек изгубил детето си.... Но този сам си го е направил.Защо аз и много други хора можем без наркотици и алкохол.Имал проблеми.Знаете ли колко хора са връхлетявани от ужасни събития,като описаните по-горе и не стават наркомани и алкохолици.Сам си е виновен. Няма смисъл да се пише за такива.
53
4
 
21
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Ами, в интерес на истината... Явно го е бил планирал. Нито случайно можеш да се надрусаш, нито случайно можеш да полетиш от 18-тия етаж на сграда. Лека му пръст, но на мен ми се струва, че така е решил да си реши проблема с наркозависимостта си.Може и да ме оплюете, нямам нищо против, но всички които коментираха, че момчето е наркоман се оказаха прави. А, пропуснах и алкохола, освен другите субстанции... Яко е бил тръгнал по нанадолнището младежа.
52
6
 
21
 
! Отговори
И те така преди 7 години
Самонадеяно ***. Замъглено съзнание от алкохол и дрога, потърсило адреналина и намерило логичното. Освен това пълна липса на доверие в семейството, да лъжеш безочливо най-близките си, и като капак тия негови приятели, дето едва ли не го изкарват чист като сълзица, щото много вероятно често са споделяли с него забранени субстанции.
51
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди беше,че паднал от 19-18 етаж при опит да спусне от прозорец на тераса-балкон,понеже нямал ключове пък трябва да отседне в някакъв хост под наем или даром та толкова усилия да положи с прехвърляния от на кой етаж,кое крило,страна на блока,по кое време на ноща,не видели,сега се споменава 18-17 етаж сякаш там хост ли е или не и на кой,че решил Асен през прозорци,врати,балкони да се пребира при минус 10 температура да се набира и стъпки оставил от него в снега по балкона,а в хостиса не,ключа.
50
1
 
23
 
! Отговори
SS преди 7 години
Партита с лютеница и *** така приключват ...
49
22
 
24
 
! Отговори
Неанонимен преди 7 години
Баш Грамотните развалиха Държавата а трудещите се старци вземат по 150 лв пенсия колкото 1,5 гр. КокаТрудещите се старци ви знам какви сте.На нощна смяна спали, на дневна смяна пили.За това докарахте строя си до фалит.Не можахте да създадете един качествен продукт, който света да иска.Идолите пред които манифестирахте ви отровиха с радиация и после ви свиха парите за пенсии.Сега младите са ви виновни.
48
3
 
12
 
! Отговори
.... преди 7 години
До Анонименкато седите на тия седянки, поне се образовайте ..безумно е през 2017 г. да не можеш да си изкажеш мнението по грамотен начин
47
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 58Неграмотните няма как да са кадърни. Стой си на село и недей да лаеш отдалече.
46
3
 
41
 
! Отговори
Плавник преди 7 години
При тази комбинация от вещества в организма му, нищо чудно да е решил, че може да лети. По-голямата мистерия е, защо е излъгал, че отива на ски в Ниш, а е отишъл в Белград.
45
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 49Ох, такива бабешки мнения като почнат да се изливат... Младите винаги са пиели, пушели и са експериментирали с наркотици, просто по времето на комунизма не се е раздухвало по медиите, за да изглежда все едно всички овце живеят в една прекрааасна страна. Явно по-т.ъ.п.ичките от вас са се вързали