Голият школски директор: Жертва съм, не виновник!

"Не разбирам кой толкова ме мрази, че да ме съсипе"
13 яну 2017 10:44,
178
Голият школски директор: Жертва съм, не виновник!
Симеон Петков. Снимка: Facebook

Директорът на столичното 51-во СОУ "Елисавета Багряна" Асен Александров обяви, че не той е виновен негови голи снимки да се появат на сайта на школото.

"Жертва съм, не разбирам кой толкова ме мрази, че да ме съсипе", настоява той в интервю за "24 часа".

Настоява, че няма обяснение как срамните фотоси са попаднали на сайта, не отрича, че снимките са негови, макар и манимупилани – от главата до кръста бил той, но надолу...

"Да се снимаш по бански, лошо ли е?! Казах, че са манипулирани частично снимките, но... все тая. Наистина нямам обяснение. Някой много ме мрази. Не знам, всичко може да е", твърди той.

Александръв, който е математик и информатик има обаче обяснение – компютърът му бил хакнат.

"Няма защита. Аз съм и доверчив. Не съм предполагал, че мога да бъда интерес за някого. Нямам представа, нали ви казвам. Тезите, че аз съм ги качил по погрешка - това е абсурдно. Самото качване в един сайт изисква няколко операции. Това за един специалист е абсурдно. В смисъл защо да не се хвърля през балкона, а ще предпочета бавна смърт. Няма как да е по погрешка… Това не е като Facebook - да снимаш и да натиснеш едно копче по погрешка", категоричен е школският директор.

Веднага след случката със снимките се почувствал зле, а съпругата му Мария го завела на лекар – кардиолог.

"Мислех, че получавам инфаркт... Някакъв много силен неврологичен спазъм, много силна болка в сърцето почувствах. Казаха ми, че е на психическа основа. Вчера кръвното ми беше 180 на 100, а аз съм спортист. Моето кръвно винаги е към 120 на 80. С инжекции и други работи ме оправят. Сега съм по-добре, да чукна на дърво. В болнични съм 2 седмиц", обясни той.

Въпреки това обаче вчера Асен Александров отишъл до 51-во училище, имал да свърши "някакви работи".

"Да назнача мои заместници и т.н. А пък исках да видя колеги. Имам пълна подкрепа. Аз ги попитах: "Искате ли ме?" Те се разплакаха. Може ли да съсипеш един човек за една снимка?", пита той.

При срещата му с просветния министър, Меглена Кунева била много внимателна, съжалила за инцидента със снимките, но искрено го подкрепила.

"Не ме е притискала да подавам оставка", каза той, макар да хвърли оставката си като съветник към МОН.

"Аз не се срамувам от себе си. Аз съм жертва, не съм виновник. Вярвам в коректната работа и в действията на прокуратурата", заключи той.

Припомняме ви, че в сряда Софийската прокуратура обяви, че това са материали с порнографско съдържание и започна проверка на автентичността на снимките, както и кой ги е разпространил.

От Министерството на образованието и науката пък възложиха на шефа на Регионалното управление на образованието Ваня Кастрева проверка по случая.

Родителите на децета от столичното 51-во училище обаче категорично застанаха зад директора си, тече подписка в негова защита, в социалните мрежи темата също е бурно обсъждана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
Николай преди 7 години
Нещата са ясни - директора на училището се е снимал за да си качи снимката в някой от многото сайтове за "запознанства" или просто да я прати на любовницата си. В това обаче, аз не виждам нищо нередно, искам да кажа, че в днешно време много хора, без значение от възрастта, се регистрират на сайтове, където се търси/предлага само секс без обвързване и т.н. Проблемът е в това, че някой е проникнал незаконно в телефона/компютъра му, което е недопустимо.
116
0
 
8
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Кунева е професионалист в порното и е за корицата! Александров е лайк щом го изтапосаха голичък в медиите!
115
0
 
7
 
! Отговори
Заеби, преди 7 години
До :))много го задълба и политизираш казуса!Мене повече ме интересува ще се снима ли и г-жа Кастрева за корицата на календара с голите учителки?Кунева вече отпадна, тя го нарита от съветническия пост.
114
4
 
8
 
! Отговори
:)) преди 7 години
продължение от пост 142имаме проблем не с Асен, а с морала на този който е публикувал компроматите срещу един успешен директор/мениджър на у-ще! Как стои въпросът с корупционните дажби, м? На кого Александров не се е отчел по веригата, в кеш или в натура съгласно отпускането на средства по обществените поръчки или политиката на политикантите ни през последните 27м години навързани като свински черва ? :))
113
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 99Ами да,първо да потренира с кочове,а после вече и с овце!
112
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Компетентен човек да се изкаже. Какви ще бъдат санкциите, срещу човека, който е извършил това посегателство.
111
1
 
3
 
! Отговори
:)) преди 7 години
Скандализират обществото с голи / намек за порно/ снимки на някого! Добре! Почерка на заигравка с толкова ниски страсти и този стил компромати е в резон с гей общността! Няма значение дали е срещу свой или срещу чужди/различни от тях! за мен лично проблем няма с голотата на Асен, дори с моралът му да се е снимал за личният си архив гол /добре изглежда за възрастта си/ и си се харесва :))! Честно казано има далеч по добре изглеждащи мъже и то на 70т години с далеч по дабри фигури с широки рамене
110
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ви разпространява снимките.
109
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой няма право да ви снима, без ваше знание и разрешение. Подсъдимо е!
108
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До УМ БЕЛИЯТ ДЕЛФИНВ САЩ,този директно ставаше булка в затвора. Там ако имаш момиченце,дори на да на 1 г, на плажа задължително,трябва да е с горен и долен бански.Да си пуснеш детето голо,както правят тук до 5-6 годишни,не можеш да платиш глобата с едногодишната си заплата,че може в дръголника да полежиш. Учител да се снима гол и да го видят учениците? Нег...рите в затвора ще бъдат много щастливи.
107
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Почиваш си на евиния плаж. Диби дюс гол. Човека е почитател да се пече гол. Тя се перкала на времето с него. Но го вижда с друга. Изпитва желание за мъст. Снима го тайно и му качва снимките. Така престъпно е възможно да влезе във всеки живот на мъж, жена, деца. С цел лична и финансова облага.
106
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха,ха,ха,бил жертва,не виновник.Жертва си на собствената си глупост,затова трябва да си понесеш последствията.Аз не искам детето ми да учи в училище с такъв директор,защото не знам какво може да му се случи.А вие?
105
7
 
11
 
! Отговори
УМ БЕЛИЯТ ДЕЛФИН преди 7 години
ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ПРИ ТЕЗИ СНИМКИ ВСЕКИ БИ СИ ПОДАЛ ОСТАВКАТА АВТОМАТИЧЕСКИ-ТУКА НЕ! ФАКТА ЧЕ ГО ЗАЩИТАВАТ "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ" ВЛОШАВА ПОЛОЖЕНИЕТО. ЩОМ НЯКОЙ С НЕГОВОТО ПОЛОЖЕНИЕ НЕ ОСЪЗНАВА ИЛИ НАПРОТИВ ЗНАЕ КАКВО Е СТАНАЛО И НЕ СМЯТА ЧЕ ТОВА Е ДЪЛБОКО НЕПРАВИЛНО И НЕМОРАЛНО, КАКВО ДА ИСКАМЕ ОТ ХОРА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И ПОЛОЖЕНИЕ? ЗАСРАМИ СЕ БАЙ *** И СИ ПОДАЙ ОСТАВКАТА!
104
0
 
13
 
! Отговори
Стига,бе!!!!!!!!!!!! преди 7 години
Тази Кастрева, която говори като Мадам, ще го проверява!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тая е вечна като Тато!
103
0
 
12
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
какви бански бе човек, по чиста паламарка си е
102
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя му е влезнала по престъпен начинв личния живот. И това е неуспорим, факт. Всички вие, сте свидетели на това.
101
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама и Кунева какъв съветник си е взелаааа....Чаровен е,две мнения няма.Дали пък Кунева не го е снимала?Ама пък с този символ на врата кого ли предизвиква?
100
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един учител трябва да бъде пример за учениците.На мен този "пример" не ми харесва.
99
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не той, трябва да бъде разпънат на кръст. Жената с фотоапарата, трябва да бъде" разпъната на четри коня," докато каже кой го е поръчал. Колко и платиха и колко възнамерява да му поиска.
98
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жертва ли бил,кат се снимал гол за сайтове за запознанства за да си хване младо яренце тогава хич не беше жертва,да си дава оставката и хайде като стриптизьор в някой гей бар.