Харчим неромантично до 50 лв. за Св. Валентин – чашки, грамоти

Кувертите в София започват от 15 лв., за 40 лв. подарявате и звезда
6 фев 2017 10:30,
36
Харчим неромантично до 50 лв. за Св. Валентин – чашки, грамоти
Снимка: Reuters, архив

Даваме до 50 лева за подарък на половинката си за празника на влюбените Св. Валентин. Освен романтичната вечеря, която е сред най-предпочитаните изненади за празника на влюбените, българските двойки си подаряват и снимки под различни форми, придружени с любовни послания.

В столичните заведения кувертите за най-романтичната вечер в годината започват от 15 лева на човек, или общо за 30 лева, съобщава "Монитор". Срещу тази сума ще получим две салати в комбинация с чаша вино и приятна музика.

Ако пък искаме по-богато меню, срещу 50 лева на човек софийски ресторант предлага да ни нагости със салата, основно, десерт и аперитив, като домакинът гарантира, че ще си прекараме невероятно.

Търговците пък стават изключително изобретателни и предлагат на своите клиенти най-различни варианти за подарък, чрез които да зарадваме половинката си. В сайтовете най-често срещани са рамките. Така например рамка за четири снимки струва 24 лева. Друг интересен подарък е кутия, която съдържа 365 късметчета, колкото са дните в годината. Така всеки ден получателят на изненадата ще трябва да тегли по едно листче с любовно послание. За този романтичен подарък ще трябва да се бръкнем с 55 лева.

Грамота за най-обичан мъж или жена ще ни струва между 23 и 29 лева. Колаж от ваши снимки ще излезе около 35 лева. За да бъде изработен във формата на сърце с размери 29 см на 42 см, е необходимо предварително да изпратите 30-40 снимки, а специалистите ще се погрижат изненадата ви да изглежда по наистина впечатляващ начин.

Ако пък искате да покажете колко много обичате човека до вас, можете дори да му подарите звезда. Срещу 40 лева бихте могли да зарадвате вашата половинка със сертификат, който да гласи, че истинска звезда от небето ще носи името на получателя си.

За почитателите на Трифон Зарезан обаче Денят на влюбените ще премине обилно полят с вино и с много мезета. Цените на напитките са различни, но за десетина лева може да се подсигурите с добро българско вино.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
12
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
Мисля че е назрял момента да почнат погроми над търговци пропагандиращи този олигофренски празник , ами и неромантично сме били харчили , егати нахалницит. Са всичко трябва да се харчат пари , за коледа - освен подаръци - пътуване , за великден - подаръци и пътуване за 24-май пак пътуване еее , айде сега. Законно е ама не ни харесва, че ни цедите така. Законно е също да почнем да раздаваме листовки призоваващи хората да не си харчат парите за глупости внушени от алчни търговци.
10
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е празник на"влюбените",а празник на търговците;)
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи, първо този празник ми е толкова близък, колкото моста в Сан Франсиско. Демек, нищо не предивзвиква у мен. Второ - когато се обича една жена, респективно един мъж от гледна точка на жените, не е правилно, дори бих казал че е адски тъпо и лицемерно да се обръща внимание на любимия човек само веднъж през годината. На осми март също не е достатъчно. Подаръци, цветя, романтика е нужно да се показват всеки ден!
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
- Келнер, бутилка вино!- Ама, скъпи, празника на влюбените е, няма ли нещо по-така...- О, верно бе... Келнер! И порция сърчица!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МУСАкаПовечето европейци, включително и българите, сме де факто атеисти, тези празници нямат религиозен смисъл, а са по-скоро повод за напиване/излизане/маскиране.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз на 14 февруари харча толкова, колкото струва бутилка качествено и хубаво вино.
5
0
 
15
 
! Отговори
смут и смутита преди 7 години
Поредната привнесена измишльотина с една - единствена цел -вашите парички !Е , като има балъцu , дето си дават парите , ще има и тарикати , дето ще измислят и поредната тъnoтuя , за да им ги вземат !
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Харчим за съдържанието на чашките и ставаме звезди.
3
1
 
17
 
! Отговори
МУСАка преди 7 години
За католически празник - толкова! Само се чудя защо и православните му се кефим? Може би поради същата причина, поради която се радваме и на хелоуин...
2
0
 
20
 
! Отговори
Ултра Мега Чалга преди 7 години
Що за чалга?Св.Валентин какво общо има с православното християнство?В тая държава католици ли сме?НЕ -> ЧАЛГАРИ СТЕ!!!Селтици, дето се мислят за софиянци...
1
0
 
21
 
! Отговори
ined преди 7 години
Затова трябва да се харчи романтино само за Трифон Зарезан

Спонсорирани публикации