Калфин за случая с Поптодорова: Неприятна история!

Не е толкова закъсала, че да краде козметика по летищата
1 мар 2017 09:37,
219
Калфин за случая с Поптодорова: Неприятна история!

Инцидентът с Елена Поптодорова на летището във Варшава е много неприятен, коментира в бившият вицепремиер и външен министър Ивайло Калфин.

"Познавам Елена Поптодорова като един много добър дипломат, представящ България на най-високо равнище и въобще не си и помислям, че е човек, който е толкова закъсал, че да отива да краде козметика от летището", настоя той пред Нова тв.

Още по темата

Във вторник стана ясно, че бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова е глобена на летището във Варшава за кражба на козметика от безмитен магазин на стойност 400 долара.

След инцидента Поптодорова обяснила, че просто разглеждала един от кремовете във въпросния магазин. Тогава по телефона позвънила майка й. Без да си даде сметка, че помадата е все още в ръката й, бившият посланик излязла пред търговския обект, за да проведе разговора. Тя казала още, че веднага се отзовала на обаждането, защото майка й в момента имала здравословни проблеми.

При проверката на охранителите обаче Поптодорова се легитимирала с дипломатически паспорт, какъвто има право да ползва пожизнено. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
4
 
! Отговори
Вапцаров преди 7 години
Не стигал ѝ хлеба, залитнала в мъка и стъпила грешно - на гнило..
62
0
 
12
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Не разбрахте ли най сетне че Крадливото Лен че е била само партийна в червената партия но никога комунистка.Правилно тук един другар споменава името на Сталин човека от когото подобни крадци се втрисане от страх.
61
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С какъвто и крем вече да се маже,се вижда че в лицето прилича на шар-пей,а и старческото слабоумие я е налегнало.Ами отнемете и дипломатическия паспорт нали вече не е дипломат,защо и е?
60
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КРАДЛА! - Елена Поптодорова е КРАДЛА! ...ха-хах
59
1
 
12
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Калфин все пак допуска ,че ако човек е закъсал да краде ,нещо нормално за хората от неговата черга,защото много българи са много по ,,закъсали" и не са станали крадци.
58
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дори за 100 000 години няма да повярвам, че Е.поптодорова съзнателно е тръгнала да краде крем за смешните 200 долара - тя която сигурно им милиони и може да купи ПОЛША!
57
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама все пак платила ли го е или не го е платила? много поръчкова журналистика! Ясно е че е от Герб са дебнели да се появи такаав новина за да я пуснат.За сравнение - когато хората на Стамболов пребиват Петко Каравелов, и европейците питат вярно ли е че са го били българи той казва "в моята страна такива работи не се случват"
56
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-голям крадец от Борисов няма - открадна 26 милиарда. какво са 200 долара на тоя фон? плюнка в морето. пък и поляците само ни мразят, винаги са срещу нас - НЕКА ГИ БОЛИ!
55
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Елена Поптодорова - КРАДЛАТА, ха-хах... Така ще я запомним тая, ха-хаха
54
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много силна дума е кражба. Кражбата означава да се криеш, когато крадеш, а когато е неумишлено не е кражба инак 90 процента от населението на Земята трябав да е по затворите. пак питам - платила ли го е или не го е платила? ако го е платила - какъв е проблема? Най-големият рецидивист на планетата - българският посланик. А има хора които откраднаха милиарди, и не са в затворите.
53
3
 
19
 
! Отговори
Байчо преди 7 години
Другарю Калфин, да бе крала у нас, в България, на родното летище. Така нямаше да я хванат, защото у нас който краде-не го хващат! А па стане ли дума и за видна другарка-тогава няма как да е хваната. А тия поляци с техните ценности-не ги е срам! Да унижат така другарката, та цял свят да цъка презрително отново с език! Та-квато ви е лидерката на партията-другарката Нинова, такива са ви и крадлите...
52
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срамно е, да съдиш за децата по родителите. за човек се съди по делата! Инак - Добрев - старши, бе МЪЖ, отказа, да тласне България в граждансак война, заради което Партията го оплюс, а синът му е ***!
51
2
 
12
 
! Отговори
До 59 преди 7 години
И 20 евро да са, какво от това?! Трябва ли да краде? Крадецът си е крадец!
50
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така и не стана ясно - в крайна сметак платила ли е въпросния крем? Нали като минеш и не си платил ти свирва. Ако продавачката я е настигнала я тя е платила - какъв е проблема?Защо въобще я разнасят. на всеки може да се случеи да се унесе. Ежедневно хора пред мен мислят че техните продукти са платен, а всъщност продавачката е маркирала продуктите на този пред тях.
49
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквито бяха членовете на Политбюрото на БКП след 1956г,такива са им и децата,и внуците, и преводачките!Не случайно мразят Сталин!Всички политици,дипломати, юристи, икономисти,финансисти и т.н. "ART"- исти,задължително трябва - както е казал поетът-да влязат в затвора /поне за 3 години-те си знаят защо/,там да попаднат на хора ,да станат ЧОВЕЦИ и чак след това да им се разрешава трудова дейност!
48
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина от мухата слон - снощи сумата бе 200 лева, посел 200 долара, сега 400 долара, накрая ще се окажат 20 евро.....
47
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това наистина може да се случи неволно. Тъжното е, че докато електоратът на БСП мизерства (по вина на БСП), лидерите им си пазаруват кремове за по 400 евро.
46
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не вярвам, че един дългогдишен дипломат в САЩ, стяган дсокоро за службен премиер е изпаднал дотолкова че да краде. Струва ми се, че и тук някой се стреми да я компрометира и съзирам дългата ръка на Герб. Как са я заснели буквално в мига на "кражбата", как новината се разнесе толкова бързо, как й позвъниха точно в този момент. не е ли очевидно че това е скалъпена работа от Герб, за да компрометират БСП.
45
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В този случай от мухата се прави слон. Ясно е, че няма да краде държейки в ръка на видно място козметиката, заради което и са я хванали.
44
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая излага България бе, да потъваш от срам с такива "дипломати"... Най-обикновени крадци са това!