Скандалният Неделковски: Македония не е България! С мафията и убийствата

Македонецът обвини българските учени, че се страхуват да отидат в Скопие
Обновена: 10 мар 2017 11:29 | 10 мар 2017 11:17,
267

Скандалният македонски журналист Миленко Неделковски, който счупи паметната плоча на връх Каймакчалан, отправи нови нападки към България.

"Ние не сме България - на улицата няма мафия, няма убийства. Ние сме кротък и мирен народ", каза македонецът в телефонно интервю за сутрешния блок "България сутрин" на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Неделковски каза това по повод отказа на шефа на НИМ Божидар Димитров да отиде в Скопие на тв дебат с него.

Разговорът трябваше да се състои днес, но Димитров реши да не пътува за Македония, защото не изпълниха искането му предаването да е пряко. Вчера шефът на НИМ обясни и че е бил посъветван от македонски колеги, че може да бъде посрещнат от недобронамерени младежи.

Днес Неделковски отхвърли опасенията и уточни, че всякакви неприятели на Македония са гостували, но нищо не им се е случвало.

Според него директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров е намерил начин да излезе от ситуацията и е избягал от историци, които ще изложат факти и аргументи. Той напомни и че българския академик Георги Марков е отказал да отиде в Скопие и заключи, че българските учени се страхуват от Македония.

Божидар Димитров не успя да отговори на нападките на Неделковски в предаването "България сутрин" и да участва в задочния спор, тъй като се почувства зле минути преди да влезе в студиото.

През септември, малко след като гръмна скандалът с разрушената плоча, Неделковски също отправи обиди към България.

Той обвини българската държава в провокация с поставянето на паметната плоча в Македония.

"Българите са като кучета, които искат да маркират територия от дърво на дърво и така да заявят – това е наше. Не може да е българско, не може да е ваше!", каза тогава Миленко.

Неделковски категорично отказа да се извини за поругаването на паметника и предупреди, че ако пак опитат да поставят паметник на загиналите български войници, той пак ще го счупи.

"Когато се извини българският народ, тогава ще го направя и аз", заяви тогава той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
0
 
3
 
! Отговори
Норм преди 7 години
Само искам да кажам дека не сме висчки с промити мозоци од титов комунизам има голем дел кои го разбираат това, аз сум от Македониа и гледам колку е заблуден и заслепен народот, и да искам неможам да кажам нешто против...зошто пекол ште ми го направат животот али тоа е што да правиш
202
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставете ги да се оправят тия макета. Рано или късно ще опрат до България. Сега като им разделят държавицата на две, че запада поддържа албанците, ще запеят друга песен. Ще ги видим се юнаци ли са или се л**.
201
1
 
3
 
! Отговори
Братя преди 7 години
БЪЛГАРИ
200
1
 
7
 
! Отговори
Братя преди 7 години
Поради що се срамувате да се наречете ***?
199
3
 
4
 
! Отговори
емигрант преди 7 години
за съжаление е прав-как пък толкова години държавата не можа да се справи с престъпността ??!!
198
1
 
17
 
! Отговори
Самуил преди 7 години
Само,че Гоце Делчев е български революционер и истинското му име е Георги Николов Делчев.
197
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МАКЕДОНИJA НА МАКЕДОНЦИТЕ .ЦИТАТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
196
2
 
10
 
! Отговори
Самуил преди 7 години
До 225 .Ти откъде Си?От българската част или от албанската част на БИВШАТА ЮГОСЛАВСКА ПРОВИНЦИЯ?
195
16
 
4
 
! Отговори
ШАМАР преди 7 години
Този заби шамар на България .Прав е .
194
37
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България принадлежи на Турция, защото Османска Империя е била тук 5 века .Факт. И Турция има пълното право да казва че тук е тяхно . Харесва ли ви българи ? Това правите и вие с Македония . С вашите камъни по вашата глава.
193
2
 
18
 
! Отговори
Брат Вурст преди 7 години
БЮРМ има национален комплекс за малоценност.Днес.бг, спрете да обръщате внимание на този македоноиден 0лигoфрен.
192
19
 
4
 
! Отговори
Ами , прав е Неделко преди 7 години
КАКТО БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ ПАМЕТНЕЦЕ НА УБИТИ ТУРСКИ ВОЙНИЦИ---- ТАКА И МАКЕДОНЦИТЕ НЕ ИСКАТ НАШИТЕ ПАМЕТНИЦИ!ЗА ТИЯ РАБОТИ СЕ ИСКА ДЪРЖАВНА СПОГОДБА!/...а не наши ченгета да цвъкат , където им падне.../ПЛЮС ТОВА ---МАКЕДОНИЯ НИ Я ДАДЕ ХИТЛЕР...ПОСЛЕ СТАЛИН Я ДАДЕ НА СЪРБИТЕ!ЕТО ВИ Я ---РАЗЛИКАТА !
191
1
 
16
 
! Отговори
ННН преди 7 години
Македония Е България. За мафията и убийствата е прав.
190
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Македония - изкуствената държава, създадена от комунистите
189
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Га Итлер ви освободи от србско иго друго думахте. И сите бехте на мегдана да сретите Българите като бракя по кръв и Освободители.
188
5
 
17
 
! Отговори
Цървулко Недоделковс преди 7 години
Миленко си е чист македонец, няма и капка българска кръв и е наследник на великите двама македонски царе, Сашо Макето Големата работа и Самуил дето българите го крадат като свой.И разбира се, че Божидар го е страх от великите аргументи на Миленко.Само дето в уикипедия на всички езици пише, че цар Самуил бил Българин... Ама това е световната конспирация срещу Македония. Целият свят така мрази македонците за величието им, че казва "Па вие сте си Българи бе!"...Но не трепери Миленко, вервай си..
187
4
 
23
 
! Отговори
tony t преди 7 години
Албанците ще ги оправят ! И то скоро !
186
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Давам ви на Албанците !
185
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
все ми е тая македонците какви са,квит си искат такива да са,щом не са българи и не искат да са ,нека не са,що ни занимават със себе си,имаме си граница ,спазваме я кво повече сакат
184
1
 
16
 
! Отговори
коко преди 7 години
До MAKEDONНикой не плаче, поне не и обикновените българи! Разбрахме, че сте сърби - южни сърби! Само не вземайте български паспорти, вземайте си направо сръбски! И ако някой плаче, това са нашите политици- патриотари, нали избори идат и власт трябва да вземат! Това да ти прилича на борбата на вашите политици? Май сме си плюли в устата и колкото и да не ви се ще, доста си приличаме по манталитет (не казвам по друго, камо ли по общи гени, пу, пу, пепел ми на уста!).