Поптодорова при Паси, взе я в Атлантическия клуб

Каква ще е позицията й обаче, все още не се знае
15 мар 2017 09:15,
98
Поптодорова при Паси, взе я в Атлантическия клуб
Снимка: кадър, Нова телевизия

Бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова ще бъде назначена в Атлантическия клуб. Новината потвърди президентът на организацията Соломон Паси.

"Американските НПО върнаха един отличен професионалист в България", заяви Паси пред "Труд".

Още по темата

Още в първите часове, след като се тиражира информацията за инцидента на летището във Варшава, президентът на Атлантическия клуб лично се ангажира с публичната защита на Елена Поптодорова.

"Както се казва, всяко зло за добро – американците, които загубиха един добър служител, го отстъпват на българите", коментира той тогава.

Паси отбеляза, че Поптодорова е "много стойностен професионалист и към днешно време може да се каже, че няма много такива".

Както е известно, веднага след скандала с луксозната опаковка козметика на полското летище Елена Поптодорова подаде оставка като директор на централноевропейския офис на Американския еврейски комитет, влиятелна неправителствена организация. А в мотивите си отбеляза "по лични причини". И към момента Поптодорова е член на управителния съвет на Атлантическия клуб.

На каква позиция ще бъде назначена бившата ни посланичка в САЩ, предстои да бъде уточнено до дни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин е виновен за крема. С неговата експанзивна политика. За платените и недоразвитите пояснявам че в горното изречение иронията е повече от истината.
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Петокнижие, Второзаконие:23.19 Не заемай на брата си, нито сребро, нито хляб, нито нищо друго, което може да се заема с лихва23.20 На чужденеца заемай с лихва, а на брата си не заемай с лихва, за да те благослови Господ Бог във всичко, което правиш с ръцете си, на земята в която ти отиваш, за да я завладееш28.20 И ще заемаш с лихва на много народи, а сам няма да заемаш (и ще господстваш над много народи, но те над теб няма да господстват)
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко еврейски комитета за клептомани има ,че и аз да стана...и пазете ракетите Скът ,че току виж ги забравили в някоя дамска чанта!
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"влиятелна неправителствена организация"Каква да бъдела избирателната система...Каквато ще да е. Когато допуснете 20-30 такива да се месят, няма да има значение каква е избирателната система.
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е,жената е профи.....толкова години на крадене......и да се издъни за кремче от няколко стотин долара.......срам
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КРАДЦИИзвода...Ако не е ром ще е евреин.и всичко тръгва от ... белите якички
30
0
 
20
 
! Отговори
джон преди 7 години
Паси нещо бърка, не американците са я отстъпили на нас а едни евреи на други такива
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поптодорова щяла да бъде назначена за Creampie Queen ин да клъб. ХАХахахахах
28
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
- Муцка, глей къв крем си взех за 20лв. от Базар.бг.- Ти пък! Има го безплатно на летището във Варшава!
27
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно това са Атлантически цености! Ако аз си взема един парфюм за 400 евро и забравя да го платя, Пасито ще ме назначи ли или трябва и да съм евреин?
26
0
 
25
 
! Отговори
художника преди 7 години
Има една стара българска поговорка:Краставите магарета през девет баира се подушват
25
0
 
14
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Готова е за летния сезон на Златни Пясъци,джепчийките от Игнатиево могат само да и завиждат,остана водачите на двата крадливи клана Станишев като покровител на игнатиевските крадли и Паси като работодател на еврейската джепчийка да се разберат,за да няма деление и борба за територии по златните.
24
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
- Муцка да знаеш какъв крем си купих... Мноого е скъп. - Ти луда ли си!? На летището във Варшава е безплатен...
23
0
 
12
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Браво! Заавлийката Поптодорова тамън се бях притеснил на кой клон, че я туриме да работи..толкова я обиждахте женицата, че сега ще има време - да си побл*иже раните!Апропо - после ще си говорим за морал и етика!Както е твърдял Шопенхауер - те са измислени - да държат "сивата маса" в подчинение!
22
0
 
12
 
! Отговори
Хм преди 7 години
До Чоптодорова"Нормален комунист не съм виждал"А,има и по-лошо-комунист пребоядисан като демократ!
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По какво е професионалист Поптодорова??А Паси??!
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали в началото казваше, че излязла навън от магазина, докато говори, и че върнала крема след това? А по-късно стана ясно, че полицията я е заловила след няколко дни и чак тогава върнала крема. Значи не само, че краде, ами и лъже като дърта комунистка. Е, как да й вярва човек? Никакво доверие към тази. Пълна излагация. Как ще вземе да говори по телефона и няма да усети, че държи крем в ръката си? Айде стига ни е баламосвала.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 11,Правилно! Комуниста не краде! Той граби. За краденето са необходими някои от следните качества- страх, свян, срам. За срам и свян няма смисъл да казвам, а страха липсва с големия брат зад гърба. Хората си оставяха ключовете...за да не им разбие партията вратите. Виж грабежа е друго нещо - грубост, безпардонност, безочие, чувство за безнаказаност, наглост. Все черти характерни за комуниста.
18
0
 
20
 
! Отговори
факт преди 7 години
То и атлантическия клуб!е Американско НПО от там си получават парите дълги години за да работят срещу България.
17
0
 
16
 
! Отговори
saki преди 7 години
Тия в атлантическия клуб ,са като Коза Ностра. Вършиш престъпление ,хващат те , ти си твърд и като те освободят , мафиотските босове те приемат в семейството ,като доказал се .