Роми, турци, руснаци, украинци... Българският ген изчезва!?

Демографската катастрофа води до подмяна на населението в България!
13 апр 2017 10:37,
243

Демографската катастрофа ще доведо до подмяна на населението у нас, а българският ген няма да изчезне, но ще бъде асимилиран в огромния свят. За това предупреди в "България сутрин" социалният антрополог Харалан Александров след тревожната статистика на НСИ, че населението ни намалява с над 50 хил. души годишно.

По думите му ще се смени съставът на населението, тъй като България е изключително привлекателна за хора от Турция, Украйна и Русия.

Още по темата

"Явно ни е по-трудно да приемем население от арабския свят. Предпочитаме светли хора, които говорят славянски езици. Когато младите хора отидат да живеят в уредено общество, те започват да раждат по 2-3 деца. За съжаление, по-образованите хора у нас имат по-малко деца", обясни той за Bulgaria ON AIR.

Харалан Александров посочи, че най-рано хората умират във Видинска област, а най-дълго живеят в Софийска. Застарялото население остава в бедните райони, докато младите отиват в големите градове.

"Крайно време е да се разтревожим сериозно и да вземем мерки. Въпросът е да не станем културно малцинство. Просто ще има все повече българи, които ще бъдат по-мургави или по-руси и синеоки", каза още социалният антрополог.

Математикът проф. Михаил Константинов предупреди, че това е ускорително влошаващ се проблем. Той отчете, че първо трябва да направим нула, да минем през минимума и да започнем да катерим, за да спрем процеса на изчезване.

"В най-добрия случай това ще изисква 20-30, може би и 50 години. Произвеждаме неграмотно население в удивително големи размери. България губи млади хора, затова се увеличава и смъртността. Тук остават само възрастни хора", посочи проф. Константинов, според когото все пак страната ни е едно от най-добрите места за живеене по почти всички показатели.

Той е на мнение, че трябва да се работи за привличането на образовани българи, които живеят в чужбина, като им се предложат много добри условия у нас.

"Отваряне на България към българите, които живеят извън страната. Навън става много страшно и това работи за нас", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Принципно, две деца са достатъчни, но ако родителите ги родят рано - преди 30-тата си година, след това е необходимо - 3 деца- което е парадокс
46
0
 
36
 
! Отговори
българин преди 7 години
До БългаринРаботил съм из половин Европа и Русия и мога със сигурност да ти кажа, че най-близко като манталитет сме до Северна Италия и Хърватия, това за генетичното родство славянско не знам кой го е измислил, но изобщо не сме близко до руснаците като разбирания за живота, отдалече прилича, но *** да поживееш там и ще се убедиш,че имаме много малко общо. В една и съща ситуация един българин и руснак се държат различно, да не говорим за традиции в семейството , до кухня и други такива.
45
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България е пример за страна къде мусульмане и христиане живеят мирно и имат уважение един к друг, това трябва да използва за благото на страна, забравя обидите и вървя само напред. P. S Аз съм от Русия, сега живея в България
44
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С хищни хиени и мързеливи принцеси семейство не става.
43
2
 
21
 
! Отговори
Естествен подбор преди 7 години
Да не му пречим!Безконтролната раждаемост и на нашите, и на чуждестранните НЕградивни индивиди трябва да се озапти - това е основният проблем на нашето време. Това е проблем не само на Европа, но и на целия свят.При тези темпове и насоки на развитието на промишлеността и на стопанството изобщо, на света са му нужни най-много няколко милиарда население. За останалите няма да има работа, да не говорим пък, че повечето от тях нито желаят да работят, нито могат да вършат нещо качествено.
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чорбажий, мюсулменско, по-вече...Абе, хора, вие да пишете не можете, кусур на Европа и САЩ търсите.
41
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То па един ген...
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
49, толкова си прав, че не е истина."Шаячна правда" и т.н.Исега Бойко същия - "тия с белите ръчички" да не му давали акъл, той си се разбира с простите и това му стига. И те си го избират, съответно.
39
17
 
8
 
! Отговори
до 41 преди 7 години
Не е и нужно семейството да има повече от две деца.Хората разсъждават под влияние на заблудата, внушавана ни по бай-Тошово време, че било нужно да се създават най-малко по три, за да се разраства нацията. Но ако всички нации се разрастват, за колко време ще отеснее замята и ресурсите ще се изчерпат?На Тошо му беше нужен полуграмотен, сит и покорен пролетариат, ухажван с приятното за ухото му твърдение, че е по-ценен и по-високо платен от разни "интелигенти-менти"(подигравани,обиждани,гладни).
38
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е дело на дивата демокрация,наложена от Запада и САЩ.Разделяй и владей.Това е техния девиз.От друга страна политицире ни се продадаха за пари .Продадаха се за да станат чорбажий.Народа е *** и търпелив.Затова геноцида ще продължава.
37
16
 
17
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Българският ген и този на руснаците е един и същ. Произлизаме от славяните. Повече ме притеснява турския и арабския ген.
36
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не виждам къде е драмата. Тук винаги е било ветровито място, хора минават, някои остават, други заминават.То самото понятие "българин" предполага страшна мешавица, ако всеки то нас си направи един ДНК-тест, кой знае какво ще излезе.Иначе е ясно - хората бягат от пълната бъркотия, продажните ни политици и базовото население. Вече дори да си с пари, пак не е гаранция, че ще ти се стои тук.
35
8
 
22
 
! Отговори
Среден пръст преди 7 години
Свалям шапка на Виктор Орбан. Не им цепи басма на скакалците с мюсулменско вероизповедание.А за руснаци и украинци, колкото по-вече, толкова по-добре. Въпроса за демографията не е само в икономиката, но и в религията. Още по-вече войната против славянството и православието не е от вчера. Колкото до гена, ме ми се вярва да се отличаваме от други народи с европеидна външност и да притежаваме белези неприсъщи на други съседни народи.
34
0
 
31
 
! Отговори
Произвеждаме преди 7 години
неграмотно население в удивително големи размери.______________Не е казано съвсем точно. Ние не ги произвеждаме, а създаваме условия за развъждането на пара.зи.ти. Те сами се възпроизвеждат. България не е географски район, в който биха могли да живеят, ако някой не ги храни даром.Българският манталитет и култура са им органично чужди, затова е невъзможно да се интегрират.Възможни са само два варианта - разрастващото се раково образувание да убие здравия организъм или туморът да бъде изрязан!
33
7
 
2
 
! Отговори
до 35 преди 7 години
Така ли, е защо. На тия тука да им проповядват русофилистична "култура" ли.
32
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е само до доходите, цялостно условията за отглеждане на деца са кофти.Дори най-заможните ми познати рядко имат повече от 2, максимум 3 деца. Няма как да се оправим. Познавам само едно семейство, което имат 6 деца, но са от 2 брака и като теглиш чертата пак реалния прираст е +2.А колко са с по 1 или без ми е трудно да ги преброя.
31
13
 
13
 
! Отговори
CrossFire преди 7 години
Много се забавлявам с коментари от типа "Ами как няма да изчезваме като...". Случайно Африканците да живеят по-добре? Но се роят като скакалци без елементарни условия за живот, а ние, които имаме на практика всичко сме се превърнали в мрънкащ труп на бивша нация. Как очаваме каквото и да било да се подобрява когато дори деца не щем да правим.
30
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласувахте на изборите за собствения си геноцид.
29
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Овчия ген няма да изчезне. И след 1000 години, все така ще управлява Бойко Шеснайсти.
28
4
 
31
 
! Отговори
българин преди 7 години
Няма драма, след като няма държава това са нормални работи. Родът ми се знае от около 250 години, по произход сме тракийци, живели сме в Османската империя, в Гърция, България, сега аз съм последния от рода останал в България, другите се пръснаха от Германия и Белгия до Канада. Моите две деца са с категоричната перспектива за емиграция и смяна на гражданство завинаги, единственото им колебание е дали Канада , дали Европа. За какво и за кого да инвестирам тук ? Нека да е широко на политиците...