?50 000 обезщетение за камериерката? А шведът може в петък да излети!

Благой Рагин настоява: Не можем да загубим Скандинавския пазар
7 юни 2017 08:37,
300

53-годишен шведски турист ритна в главата камериерка, докато тя чисти фоайето в Слънчев бряг.

"Тази жена трябва да получи 50 хил. евро обезщетение!", настоя в студиото на "България сутрин" Румен Драганов от Института за оценки и анализи на туризма.

Още по темата

"Ако това се случи с който и да е в страната, от която идва чужденец, там той трябва да заплати 50 хил. евро", продължи Драганов, като подчерта, че не шведите са виновни, а нашата цяла правораздавателна система.

По думите му обществото ни трябва да има достатъчно силен натиск върху нея и българите да притежаваме силно достойнство да защитаваме всеки български гражданин.

Дъщерята на пострадалата жена обясни пред Dnes.bg, че днес предстои семейството да се срещне с адвокат. По думите й нападателят е задържан за 48 часа.

"Което означава, че ако не се повдигне ново обвинение утре ще го пуснат и в петък ще излети", смята жената.

Темата пред Bulgaria ON AIR коментира и Благой Рагин от Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, който твърди, че този тип инциденти могат да се случат във всяка една страна.

"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин.

Гостите коментираха и акцията на държавата, която обяви война на шумните заведения. С началото на летния сезон започват масови проверки по морските курорти, като акцията е насочена към тези заведения, които ще се опитат да нарушават спокойствието.

Румен Драганов даде пример с чуждестранните хотели, които в брошурата си ясно пишат: "Стаята ви се намира срещу заведение, в което се събират млади хора и се забавляват до късните часове".

"Когато сте избрали тази стая и, след като се приберете обратно в страната си решите да се оплачете, от хотела ви казват - прочетете си брошурата", заключи Драганов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
60
 
! Отговори
Гневен преди 6 години
Той ще си излети а камериерката ще пие една студена вода.... Не за друго ами, за да не загубим скандинавския пазар...тук заради някаква си камериерка. Кво толкова струва черепа и пред ... скандинавския пазар! *** сте всички! Срам ме е, че съм българин!
32
2
 
41
 
! Отговори
Шабан преди 6 години
*** държава
31
1
 
22
 
! Отговори
затвор+ глоба преди 6 години
какво стана в Германия с онзи дето блъсна една жена по стъпалата в метрото, БГ-ромче-пиянка ... същия като този, даже този е по зле, изчака да отминат хората и тогава я ритна и то направо в лицето
30
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация: Ул. Триадица 5 Б, ет. 1Време е да поискаме оставката на Рагин на място.
29
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за това работодателите - мутри ще си търсят персонал от кения и занзибар !
28
0
 
48
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Къде са тук питам Обединените патриоти и техните шефове градски плъхове.Дума не обелват.
27
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кажете в кой вeк хората търкат пода с *** с ръце ? Шведа ще я рита разбира се. Защо не е искала една машина за миене на подоове или поне една ракета. Я си представете ена шведка лъска по тоя начин ами ще ви ритат робиииии. Не шведа, а хотелиера трябва да плати той отговара за ставащото в неговия хотел.
26
1
 
38
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Какво да кажа- потресена съм просто.
25
1
 
49
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Не трябва да лети за Швеция, а за централния софийски затвор.
24
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно за този рагин всичко е пари, той и себе си би продал.Добре ще е и него да ритне някой (има къде) и той след това да му благодари за жеста.
23
1
 
51
 
! Отговори
bobov преди 6 години
Рагин и шведа в затвора и да тренират взаимно шутове в главата след поздрав Добро утро.А по принцип по добре бедни но с вдигнати глави отколкото богати с разбити от шутове на ***.
22
1
 
34
 
! Отговори
УНИЗИТЕЛНО ! преди 6 години
и българите да притежаваме силно достойнство да защитаваме всеки български гражданин...................Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи....................и за да не изгубим чувствителните туристи, могат да ни ритат и по задниците,и в главите !
21
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В една килия до петък с 5-6 нашенски шведи и авторските права от клиповете за престоят му да са за камериерката.Може да поканят Янко Ваташки за продуцент режисьор и продуцент.
20
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този що не покани тук и главорезите от ИД, да си практикуват хобито? Щом ще плащат, какъв е проблема. Защо си мисля че на този пън не му е мястото в туризма.
19
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости - те като чуят скандинавците и ще си помислят точно обатното - какво е това място, каква е тази държава и кой ми гарантира, че мен няма да ме изритат в главата и никакви последствия...Тоя Рагин да плати на жената като не ще да съдят шведа.
18
1
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Рагин хората са рая, щом нямат пари, значи са никой и нищо...такива като Рагин са и проблемът на България...и такива като него са на всички по-ръководни позиции. За него е различно да ритнеш един Рагин, и да ритнеш една камериерка....
17
2
 
93
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар"Пример за най-лошото от българския манталитет: ще ни унижават, плюят, и ритат, но нека им вземем парите. Благой Рагин дали се е усетил, че това се нарича к*рвалък? Да се кастрират такива като него, България няма нужда от безгръбначни.
16
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Партия Гейрп
15
0
 
41
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Няма да плаща бе ,само му счупете носа и долната челюст с ритник. Око за око -зъб за зъб.
14
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този рагин от под логи те ли е?Шведът е извършил опит за убийство и трябва да бъде съден по този член. Обезщетението е отделно.

Спонсорирани публикации