?50 000 обезщетение за камериерката? А шведът може в петък да излети!

Благой Рагин настоява: Не можем да загубим Скандинавския пазар
7 юни 2017 08:37,
300

53-годишен шведски турист ритна в главата камериерка, докато тя чисти фоайето в Слънчев бряг.

"Тази жена трябва да получи 50 хил. евро обезщетение!", настоя в студиото на "България сутрин" Румен Драганов от Института за оценки и анализи на туризма.

Още по темата

"Ако това се случи с който и да е в страната, от която идва чужденец, там той трябва да заплати 50 хил. евро", продължи Драганов, като подчерта, че не шведите са виновни, а нашата цяла правораздавателна система.

По думите му обществото ни трябва да има достатъчно силен натиск върху нея и българите да притежаваме силно достойнство да защитаваме всеки български гражданин.

Дъщерята на пострадалата жена обясни пред Dnes.bg, че днес предстои семейството да се срещне с адвокат. По думите й нападателят е задържан за 48 часа.

"Което означава, че ако не се повдигне ново обвинение утре ще го пуснат и в петък ще излети", смята жената.

Темата пред Bulgaria ON AIR коментира и Благой Рагин от Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, който твърди, че този тип инциденти могат да се случат във всяка една страна.

"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин.

Гостите коментираха и акцията на държавата, която обяви война на шумните заведения. С началото на летния сезон започват масови проверки по морските курорти, като акцията е насочена към тези заведения, които ще се опитат да нарушават спокойствието.

Румен Драганов даде пример с чуждестранните хотели, които в брошурата си ясно пишат: "Стаята ви се намира срещу заведение, в което се събират млади хора и се забавляват до късните часове".

"Когато сте избрали тази стая и, след като се приберете обратно в страната си решите да се оплачете, от хотела ви казват - прочетете си брошурата", заключи Драганов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
39
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Рагин, ти си мръсно лай.но. Ходи се разстели като изтривалка пред шведските пияндета. Да те рита в главата за забавление "чувствителния скандинавски пазар". Ти си позор. А бедна България, освен от липса на пари страда и от загубеното си достойнство, и дори повече. Него можем ли да си позволин да жертваме, а Рагин? Като гледам, ти твоето можеш да го продадеш. Но не говори от името на всички. Гади.на жалка.
52
1
 
24
 
! Отговори
Vans преди 6 години
"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи." - овца да си да те дерат..
51
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алчността на хотелиерите е безкрайна. Благой явно е някакъв *** за да разсъждава по този начин. Той не цени българите, а си гледа само печалбата. Такива хора рано или късно пропадат. Дано има късмет лично на него да му налети подобен *** и да види за какво става дума.
50
0
 
23
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Да излита в гипс с два счупени крака обаче шведа -така е правилно.
49
0
 
29
 
! Отговори
Атанас преди 6 години
Този *** Рагин говори пълни глупости! Освен че видът му е подобен на Бай ***, явно и маталитетът му също
48
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко жалка държава е България, какви *** ни управляват. Само си представям шведа на почивка в САЩ и рита в главата американка която си върши работата. Ще го размаже техния съд. Колко сме жалки ние българите
47
1
 
26
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Вчера един всезнайко ми обясняваше как риска се носел само от работодателите и затова заплатите в Бг били ниски, защото на запад работодателите нямат риск. Къде е сега работодатеоля на тази жена? Кой ще я защити и компенсира? Накрая ще я уволнят и ще я оставят да се оправя сама и без работа.
46
22
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре я ритнa и мен някой ако ми се завре в краката с един мръсен *** като някакъв роб и аз ще му играя един шут.
45
0
 
36
 
! Отговори
Из сайта на БХРА преди 6 години
Мърлячът Благой Рагин, според който не трябва да арестуваме шведа, защото шведите били чувствителни хора, се намира тук:Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциацияУл. Триадица 5 Б, ет. 1.
44
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как ще го пускате, бе иддиоти??? Това си е опит за убийство!
43
0
 
45
 
! Отговори
селчо преди 6 години
Рагин ,дано някакъв подобен, да изрита член на твоето семейство,пухльо
42
3
 
18
 
! Отговори
бай иване преди 6 години
равенство пред закона има само пред народния съд, друго няма...щото всички овисваха наравно по въжетата
41
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2л бензин една клечка кибрит и хотела изчезва
40
0
 
26
 
! Отговори
Бай иван преди 6 години
Равенство пред закона за всички, даже и депутати.
39
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега някой да издири Рагин в някоя тъмна уличка и да го рита в главата докато ......Аман от проссти ПРОВИНЦИАЛИСТИ!!!
38
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато си направил хотел за милиони освен плюсовете приемаш и минусите. Xотелиера да плати цялата сума и да се научи, че хората не са кучета да лъскат с парцали. Да му бъде отнет хотела в полза на държавата и да бъде съден за експлоатация, на камериерката да дадат 100 000 евро и толкова
37
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това:"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин."ме разплака.Плаче ми се за България и българите. И се чувствам окаляна от подобно изказване. този човек заслужава отстраняване от заеманата от него длъжност на мига. И това е най-малкото!
36
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един мъж е починал след като е пил три литра водка в конкурс по надпиване в Русия, а наградата е била 10 бутилки водка. Конкурса е бил организиран от супермаркет волгодонск.Участвали са 40 човека от който шестима са били хоспитализирани с тежка интоксикация в местната болница.
35
2
 
29
 
! Отговори
сс преди 6 години
като знам бг съдебната система ще изкарат жената че му е направила забележка каде стъпва и му е теглила една шведска попърджня докато минава и той затова си е защитил достойнството, и ще я осъдят да му плати обезщетение за нанесения стрес....
34
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този явно си го каза,че са ни продали достойнството отдавна ! не искаме такива управляващи. утре и те ще ни ритат в главите! този го махайте от поста! - ако му трябва заплата - да предложи жена си,децата си или собствения си *** за наритване срещу пари!

Спонсорирани публикации