СДВР със спецмерки за охрана на "София прайд"

Час преди това ще се проведат две инициативи против шествието
10 юни 2017 15:45,
93
СДВР със спецмерки за охрана на "София прайд"
Снимка: Архив, Булфото

Специални мерки за охрана и спазване на обществения ред предприема СДВР във връзка с провеждането на десетото юбилейно издание на "София Прайд".

Началото на шествието е от 18 часа пред паметника на Съветската армия. По традиция в същия ден ще се проведат и шествия на противници на гей парада, съобщава Bulgaria ON AIR.

За 17 часа, само час преди началото на "София Прайд", са насрочени две инициативи. До пилоните на НДК ще се проведе митинг за възраждане на семейните ценности.

В същия час, но пред паметника на Съветската армия тръгва шествието на Национална съпротива, което е под надслов "Да изчистим София от боклука".

"София Прайд 2017" ще бъде съпроводен от полицейски екипи по маршрута си на движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
0
 
! Отговори
ВЕРА преди 6 години
АЗ ИСКАМ НА ЦЕНТЪРА В СОФИЯ ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ МЕРОПРИЯТИЯ КОИТО ДА ДАВАТ ПРИМЕР ДА УЧАТ НА ПАТРИОТИЗЪМ ДЕЦАТА ДА СЕ ТЪРСИ НАЧИН ДА СЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ТЪРСИ НАЧИН ДА СЕ ВЪРНАТ ХОРАТА ОТ ВЪН А НЕ ТЕЗИ ДА МИ ДЕМОНСТРИРАТ СЕКСОАЛНИТЕ СИ НАКЛОННОСТИ ЕТО ЗА ТОВА ИСКАМ ДА СЕ СКРИЕТЕ НЯКЪДЕ И ДА НЕ СЕ ПОКАЗВАТЕ ДАЖЕ И ГЛАВАТА ДА НЕ СИ ПОДАВАТЕ 2До Анонимен
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До хетеро Защото ви е сте злобни ,защото зад лицемерните ви усмивки лъха омраза и презрение към нашите ценности ,към заветите на дедите ни ,заради гаврата с нашето минали итрадиции ,защото искате да вземета дъгата от децата, а тя винаги е била тяхна ,за това че искате нещо което никой не ви забранява ,за това че си навирате простотията в лицата ни и искате това да се облече със закон . И ако не искаме ,ще ни осъждат заради вярата ни в Господа наш И.Х. Не ви мрази -презираме ви . Но пасаран.
53
5
 
4
 
! Отговори
В СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ: преди 6 години
ДОБРА СИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА !!!ВЕЧЕ И *** СТАНАХА "ЕВРОПЕЙЦИ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...НЕ ИСКАТ ВЕЧЕ "В МОСКВА"!!1СЪРгея ---избра Брюксел!!СИНА НА Корни ----е в САЩ.....ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ОЩЕ....????!!!!!!!!!!!!!!!!
52
3
 
10
 
! Отговори
дядомраз преди 6 години
Погромът над ценностите не идва само от п?далите. Много преди тях са чалгата и Холивуд,които разрушиха всичко. И вследствие незачитането на семейството като висша ценност първо идва от тези които създават нормални семейства,а след това ги разрушавт. Те създават почвата за прайдове и какви ли не още беди за България. Нормалните хора се страхуват да се обвързват защото си нямат доверие, защото парите станаха най-важни,защото са несериозни п?дали.
51
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СНИМКАТА Е МОНТАЖ ЗАЩОТО ПОЛИЦИЯТА НЕ ДОПУСНА ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ ДА СЕ КАТЕРЯТ ПО ПАМЕТНИКА
50
23
 
5
 
! Отговори
хетеро преди 6 години
защо българите сме толкова озлобено племе??
49
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен - Аз искам да ви питам по принцип какво ви пречат хората, които правят секс...Завист ве!
48
2
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Власт, която пази и охранява с нашите пари обратните е обратна. Изводът е ...
47
2
 
26
 
! Отговори
От друг анонимен преди 6 години
До Анонимен - Ни най- малко не ми пречат когато не се натрапват, не афишират ориентацията си и не ми я налагат като нещо нормално. Това е.... а обратни винаги е имало, както и много хора със заболявания на психиката. Никой не ги дискриминира, но не казвай на болестта, че е норма.
46
1
 
35
 
! Отговори
до 51 преди 6 години
Гейовете не пречат никому... докато не направят парад.
45
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Случайно ли е че неприязън към хомосексуалните има само по време на парада им? Някой много иска този парад, защото осребрява омразата, събуждана от него. На практика гей парадът влияе най зле именно на хомосексуалистите, тъй като генерира силен негативизъм към нещо, на което хората обикновено не обръщат внимание.
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хомосексуалистите не ми пречат, докато не решат да правят парад. Май целта на подобен парад е да бъдат намразени хомосексуалистите. Гей парадът и *** парадът са двете страни на една монета - всяка от тези групи се храни от другата, а омразата мели в мелницата на политици и организации.
43
0
 
26
 
! Отговори
Пъзел преди 6 години
Полицията ако така охраняваши и селата от набезите на етноса, цена нямаше да има!
42
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Педофилите няма ли и те да направят парад? В края на краищата те не са ли хора? Педофилите също имат права. Освен това педофилия съществува открай време. Някои скандинавски политици активно работят за снижаване възрастта на разрешен полов акт /легализация на педофилията/, а южноевропейски политици пък, съдействат за популярността на инцеста /кръвосмешение/. Сещам се и за доста други сексуални патологийки, които също чакат за права и паради.
41
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо, гей парадът нарушава правата на хомосексуалистите, превръщайки ги в атракция и насочвайки агресия към тях. Второ, гей парадът е вербална агресия и като такъв нарушава моите права, тъй като аз не желая такъв парад.Трето, гей парадът е налагане на мнението на малцинството, над това на мнозинството - обикновено на това му се вика диктатура.Четвърто, гей парадът е стандартен порно парад и като такъв, ако ще се провежда, то да е на закрито и да е забранен до 18 г
40
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На *** човек все нещо му пречи, в случая гейовете
39
2
 
22
 
! Отговори
до 49 преди 6 години
До АнонименКой какви ги върши в спалнята -ама хич не ме интересува, да си се обичат, но да не ми го навират, щото не съм воайор, чувствам правата си на нормален човек накърнени от разни трансджендъри и т.н. до 33 пол според американското определение. Как така ще се хабят обществени средства и ресурс на полицията да ги охранява, като са толкова обичани и приети в обществото от що се страхуват, предпочитам жандармепията да се занимава с реда по селата отколкото да пази разни *** разпрани
38
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз искам да ви питам по принцип какво ви пречат хората, които правят секс с хора от собствения си пол по каквито и да е причини???Хомосексуализъм има откакто свят светува, всеки човек носи и женското и мъжкото начало, изобщо какво ново има тук
37
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези процеси и ценности ни ги налагат изкуствено и дори насилствено .Има си хора които работят за разврата и обезличаването на нациите и много пари се плащат на медиите и правителствата за този разврат . За това са опасни .Ако беше жив Ботев щеше с пушка да стои там .
36
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено че ГЕРБ ще покровителстват гейщината.Така са им наредили от Брюксел.А че българинът по природа не е гей, това няма значение за тях.