Четем стенограмата – добре. Но виновни ще има ли?

Фалитът на банката стартира от сигналът в ДАНС
Обновена: 13 юни 2017 10:17 | 13 юни 2017 10:15,
30

Владимир Каролев твърди, че фалитът на КТБ стартира от анонимния сигнал в ДАНС.

"Всеки такъв може да доведе до фалит на банка", каза икономистът в студиото на "България сутрин".

Според него неплатежоспособността на банката е била умишлена, тъй като КТБ не е имала проблем с активите си, които, по думите му, са над средната капитализация за банковата система и отсече: "Искам да видя втората стенограма!"

Още по темата

Владимир Каролев, заедно със социолога Първан Симеонов търсиха пред Bulgaria ON AIR истината за случилото се с Корпоративна търговска банка през 2014 г.

"По-големият скандал е не какво четем в публикуваната стенограма, а това, че три години по-късно виновни няма", твърди Симеонов.

Каролев продължи, че по време на заседанието на КСНС Бойко Борисов е задавал важните въпроси и е заявил, че ДАНС и прокуратурата са виновни за ситуацията.

"Сега, след като стенограмата вече е публична, нека Борисов последва собствените си думи!" - призова икономистът.

Той отбеляза още, че от стенограмата не може да стане ясно дали Българската народна банка (БНБ) носи някаква вина, но бе категоричен, че според него тя няма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
5
 
! Отговори
питам се преди 6 години
Има ли намеса отвън.?? Има. Сигнала-по който тръгва ,,проверката'' е подаден от соросоиндна организация. Сега -МВФ заявява ,че всяка една българска банка, трябва да има чуждестранно присъствие-системата била нестабилна. Идеята е-да няма български банки..А нашите еничари,гледат да осребрят тази възможност.Ако ще задлъжняваме, да задлъжняваме на чуждите банки ,под короната на МВФ.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ко ? Не.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе ква стенограма като и на бебетата е ясно че шайката бандити на оня шмекер от Банкя открадна милиардите!Стига с тез халосни пушилки и димни завеси
4
0
 
4
 
! Отговори
математика преди 6 години
Цацаров +Пеевски+Василев=0 виновни проста математика сиреч няма виновни
3
1
 
17
 
! Отговори
Неизвестенизвършител преди 6 години
Виновни сме всички ние - че се оставяме да ни правят на улави.
2
1
 
13
 
! Отговори
да си припомним преди 6 години
Ами да! Да си припомним-изведнъж Цацата решава да провери сигнал!!!, няколо екипни коли спират ДЕМОСТРАТИВНО пред офиса на Цв.Василев..размотват се униформени насам ,натам -всички да ги видят.В същото време медиите на Пеевски тръбят ,че Василев изнесъл ЧУВАЛИ С ПАРИ от банката-новина -партенка,но свърши работа-народа се юрна да тегли пари. И няколко дъжавни дружества в същото време и ЕДНОВРЕМЕННО ИЗТЕГЛИХА МИЛИОНИ..Всяка една банка би рухнала
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами те виновните са на власт и са недосегаеми.Кой да ги осъди?!