Хематоми, избити зъби... Охраната на клуб в Студентски град бие?

Майката на едно от пребитите момчета подаде жалба срещу полицията
10 юли 2017 11:07, Анисия Иванова
117

Хематоми по лицето, избити зъби и наранявания по тялото и слабините - това е равносметката от побоя над 18-годишния Мирослав, който пострада в дискотека в Студентски град. В "България сутрин" той и приятелят му разказаха какво се е случило в злополучната нощ.

За инцидента съобщи лично в социалните мрежи майката на нападнатия младеж. От клуба в Студентски град са категорични, че нямат информация за подобен инцидент.

Там 18-годишният Мирослав и негови приятели били на рожден ден. "Вечерта си беше нормална, имахме сметка на масата, която платихме. Но понеже бутилката свърши, моят приятел отиде до бара да си поръча малка водка. Той се забави и аз отидох да видя какво става. Той не беше разбрал колко струва чашата му. Опитахме се да оправим нещата. Търсихме точни пари, при което дойдоха охраните, казаха да отидем с тях", спомня си Мирослав пред Bulgaria ON AIR.

Той опитал да реши конфликта по мирен начин, но опитите му се увенчали с неуспех.

"На влизане веднага ни удариха по един път в корема, него го изритаха между краката. Разбиха ми на мен носа и в този момент съм припаднал", разказа пък приятелят на Мирослав, който е непълнолетен, но въпреки това е бил допуснат в нощното заведение. Биячите били четирима.

Майката на пострадалия - Татяна Райкова, разказа: "Подадох жалба в полицията, подадох жалба срещу нейното бездействие. Те нищо не са направили по въпроса с презумпцията, че моят син е отказал съдействие от полицията. На въпрос "Желаете ли съдействие от полицията?" е отговорил: "Не, желая линейка".

"Когато той е целият в кръв, уплашен, без да знае защо е бит, той не знае нито правата си, нито какво съдействие би му оказала полицията в този момент", настоя майката.

Тя съобщи, че след инцидента на сина ѝ се обаждали хора от клуба и го обиждали. Обиди прозвучали и към нея - че Мирослав е невъзпитан, наркоман и пияница.

"Искам да помоля да спрат квалификациите към мен и сина ми", отправи апел Татяна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
25
 
3
 
! Отговори
Плаза преди 6 години
До vlady хахаха ти влизал ли си в тея клубове където разправяш, само *** с раници, *** изпълнители и долната чат на обществото, влезни в нормален клуб в студентски да видиш разликата.
39
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много точен коментар прочетох тук. Охраните са смешници и комплексари, гледат кой да пребият и да е около 60 килограма. Като дойдат мутрите с анаболние охрани се ***, и вход не им искат. И едните и другите са от прости по-прости.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***
37
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Татяна,нищо няма да стане.Биячите от охраната НЕ СА ро-ми, иначе щеше да има денонощни протести срещу тях и щяха бързо бързо да ги опандизят, Перата щеше да настоява за тяхното справедливо наказание, а 4 батальона рокери щяха да дойдат да ви подкрепят!
36
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 34Не е пълнолетен и самия факт, че се е озовал в студентски град в сто часа е вина изцяло на майка му, не може хем да абдикираш от възпитанието на детето си и да го пуснеш да вилнее в студентски град, хем после да се оплакваш от беззаконие
35
2
 
22
 
! Отговори
Да, така е.... преди 6 години
Глупости. Напили (дрогирали) са се, правили са се на мъже и са яли боя. 100%.Майката да си възпита синчето, защото явно не си е свършила работата. Да не говорим, че е пуснала малолетен мишок да се напива из нощните заведения.
34
4
 
8
 
! Отговори
! преди 6 години
Преди година тези май бяха убили просто за кеф един инвалид в мол!
33
5
 
47
 
! Отговори
vlady преди 6 години
В София има достатъчно читави клубове като Live&Loud, Mixtape, Fans, Adams, Black Lodge, MAZE, ZAR и т.н. с културна възпитана публика и професионална цивилизована охрана. Безумие е да се ходи по долнопробни бардаци в Студентски Град.
32
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ЗАЩО МАЙКАТА ПОДАВА ЖАЛБАТА?ТОЙ НЯЛИ Е ПЪЛНОЛЕТЕН, ЩОМ Е СТУДЕНТ?ДА НЕ Е ПОД ЗАПРЕЩЕНИЕ ИЛИ НЕГРАМОТЕН?
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да си мазохист за да влезеш в български клуб.
30
1
 
7
 
! Отговори
иха преди 6 години
и май няма да му е за последно
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По скоро не са разбрали, че трябва да си платят сметката--------------------ВСЕКИ СРЕДНО-НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЗНАЕ, ЧЕ СМЕТКИТЕ СЕ ПЛАЩАТ.ИНАЧЕ - БОЙ.
28
18
 
3
 
! Отговори
Дупенце от Студентск преди 6 години
Хахах тука всичките сте некви отхвърлени от обществото хора, грозни , без пари , никви приятели. Май никой от вас не се забавлява и никога не е ходил на дискотека. Яко скучни и безсмислени сте!
27
0
 
15
 
! Отговори
PD преди 6 години
Инцеденти, по масовите дискотеки е имало, и ще има. Но охраната не бие всички неразбрали наред, иначе, заведенията ще са празни. А те не са.Но атаката пак е върху тезата:Полицията не си върши работата. Добре . Съгласен. Но защо с лъжата, колко невинно е моето неразбрало гардже. Или щото за истинските далавери, медиите нямат куража, а може и да объркат далаверата, на тези дето им плащат.
26
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щях да съм много потресена от историята ако въпросните деца имаха 18 години.... но...имайки предвид, че нямат, майката не трябва ли да носи отговорност за това, че изобщо ги е пуснала?
25
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднага на бития да му се пусне тест за наркотици! Залагам 15 лева и 63 стотинки, че тестът ще е положителен!
24
0
 
30
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 6 години
Имало е чалга и бой, значи са си прекарали добре. Те ако искаха нещо нормално, нямаше да отидат в Студентски град
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
без да знае защо е бит.................. ЗНАЕЛ Е, ЗНАЕЛ Е! Не ще да е толкова ***.
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СИНЧЕТО ИЗУЧАВА АЛКОХОЛНИТЕ НАУКИ, БИЛ Е ПРАКТИКА В ДИСКОТЕКАТА.А НАРКОТИЦИ ИМАЛО ЛИ Е? Май че да!
21
3
 
20
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Не ми се вярва, че са яли бой само защото не са разбрали колко струва малката водка. По скоро не са разбрали, че трябва да си платят сметката. А полицията няма вина, за драмите на разни чалгарчета, които дивеят в Студентски град.