Джамбазки към рома, убил Алекс: Ще ви разкажа как се използва въже!

Евродепутатът от ВМРО изригна с пост във Facebook
17 юли 2017 10:23, Златко Желев
322
Джамбазки към рома, убил Алекс: Ще ви разкажа как се използва въже!
Снимка: Facebook

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки изригна с пост във Facebook, часове след смъртта на 18-годишния Алекс от Бяла, който бе пребит пред дискотека от ром заради една... цигара.

"Това е Алекс. От Русе. На 18 години. Пребит от криминално проявен циганин, защото не му дал цигара. Алекс почина. Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За "либерализма". За "хуманизма". За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда. А аз ще ви разкажа как се използва въже", написа националистът и изказа дълбоки и искрени съболезнования на близките му.

Още по темата

Под поста му десетки коментират ужасяващата смърт на Алекс и настояват за най-тежкото наказание за убиеца му, има даже призиви за връщане на смъртното наказание.

"Непредизвиканото убийство, а още повече на дете, е престъпление откъдето и да го погледне човек. Този, който го е извършил, трябва да понесе най-тежко наказание, защото аз също се съмнявам, че ще разбере от дума. Никъде не прочетох досега, че извършителят се срамува от постъпката си или съжалява. За какъв индивид говорим тогава?", пита потребителка под поста на националиста.

Друга жена пише: "Никой от малцинствата не се срамува и не съжалява за престъпленията, които върши. Нецивилизовани престъпници се наказват от корумпирани съдебни производства".

Припомняме ви, че цяла седмица лекарите от Русе безуспешно се бореха за живота на Алекс, след като дванайсетокласника бе с тежка черепно-мозъчна травма след побоя пред бара.

В сряда Алекс излезе от комата и за кратко състоянието му бе стабилизирано, но след това отново се влоши.

Двудневен траур в община Бяла обяви кметът Димитър Славов.

Очаква се обвинението срещу 32-годишния ром Валентин Маринов, който преби момчето, да бъде променено от причиняване на средна телесна повреда в убийство по непредпазливост.


322
Още от
Напиши коментар Коментари
149
1
 
24
 
! Отговори
адвокат от София преди 4 месеца
До грам знания

изобщо нищо не разбираш, явно повече от грам знания нямаш на разположение. При тълкуване на закона трябва и добронамереност и морал и справедливост! Точно това не ви учат сега в псевдоуниверситетите в които давате 10К и ставате "юристи". Това е убийство по хулигански подбуди, без коментар и обвинението следва да е такова. бой на момчето по главата ритане и пр. действия водят до смърт, а не до друго и всеки знае това или е следвало да знае. наказанието следва да е поне 10 г ЛОС!
148
0
 
3
 
! Отговори
hahaha преди 4 месеца
ZAKONI - napisani pravila ot vlastimashtite kum po silnite im podchineni
147
4
 
33
 
! Отговори
Педро преди 4 месеца
Джамбазки много силен във фейсбук, но никой от т.нар. властимащи не смее да възроптае срещу статуквото, щото кльопат от медеца всинци. Ма...цата ви
146
3
 
38
 
! Отговори
was преди 4 месеца
Това започна още от руснака Максим Стависки-пиян уби човек и осакати за цял живот момиче а го осъдиха на три години УСЛОВНО!!! Няма правосъдие,НЯМА.
145
1
 
28
 
! Отговори
Край преди 4 месеца
Една част от ромите - затворници влизат в затвора есенно време. ПОЖЕЛАНИЕ. Сами си отговорете защо.
144
5
 
21
 
! Отговори
Край преди 4 месеца
До оптимистите дето мислят че затвора е решение на всички проблеми. България е на едно от първите места в ЕС по брой на затворници на хил. души население. Затвора за някой индивиди е по-добър от дома им и за това страха от него е 0. Със сегашните наказания - затвор и глоба 1/4 от населението на България не можеш да ги стреснеш въобще. Наказанията които са ефикасни в ЕС са забранени.
143
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо властта се изпокри в миши дупки?Къде сте,бе,"народни" избраници?Искате ли пак да гласуваме за вас?Искате,ама няма!!Нека ви гласуват тези,които пазите от нас,които ви плащаме заплатите.
142
0
 
23
 
! Отговори
до 156 преди 4 месеца
Разбира се, но знаете ли колко пари се събират в момента за да се дадат на следователи за да не съберат доказателства и прокурори за да повдигнат обвинение по друг, по-лек член от НК. Разберете най-после----рибата мирише от главата.
141
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
бърза смъртна присъда .. ..не искам да го храниме и в затвора
140
0
 
37
 
! Отговори
Майка преди 4 месеца
Обвинението трябва да бъде причиняване на смърт по хулигански подбуди !!!
139
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
СМЪРТНА ПРИСЪДА !
138
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мълчи бе,Джамбазин.Само лаеш.Видяхме ви що за продажници сте.Мъже сте само пред забулените бабички.Сега се изпокрихте в миши дупки.Пъчите се само по форумите и по студията.Ама на нито един антиромски протест не ви видях.Ама нали благодарение точно на ромите докопахте казана с мръвките.Такива като тебе и ония тримцата герои на Доньо Донев направихте думата "патриот" да звучи гнусно.
137
4
 
21
 
! Отговори
грам знания 1 преди 4 месеца
С други думи---пиша Ви бавно, защото не можете да четете бързо....проблемът не е в "мекият закон", а в негово прилагане. Защото тиквата направи така, че законите се прилагат избирателно, те нямат за цел да предотвратяват престъпления , а да наказват другите и да помилват нашите хора. Там е проблемът. Но не Ви отърва да протестирате срещу тиквата, нали. По-лесно е да псуваш в механата--както е писал и Ботев--нищо ново под слънцето. Сегашните патриоти са всички такива.....
136
0
 
34
 
! Отговори
Край преди 4 месеца
Големият ВЪПРОС. Където има ред и държава такива убийства стават рядко НО тогава няма да можете да паркирате на тротоара, няма на аварини да си купите баничка от спирката, няма да мигате на хората по магистралите да ви правят път. Няма да можете да си турите бетонна клетка-гараж на общинската земя. Няма да можете да упражнявате свободия в сегашния и вариант. Като отговорите с да 51% тогава ще може да се подреди държава.
135
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Очаква се обвинението срещу 32-годишния ром Валентин Маринов, който преби момчето, да бъде променено от причиняване на средна телесна повреда в убийство по непредпазливост."

Да разбирам, че рома не е искал да го убие, искал е само да му причини тежка телесна повреда, ама се е поувлякъл... и сега - по непредпазливост. Закона казва:

чл. 122. (1) Който причини другиму смърт по непредпазливост, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Такава присъда ли да очакваме? До 3 години?!?
134
19
 
4
 
! Отговори
грам знания преди 4 месеца
Защо монтьора да не си гледа колите, лекара пациентите, обущаря-обувките. Коментарите на 99% показват единствено юридическа некомпетентност. Кога ще научите, че дори и лошият закон е по-добър от липсата на такъв. Още Хамурапи е писал закони против самоуправството. Като чета коментарите --Вие сте останали на нивота на първото хилядолетие преди новата ера. Явно не случайно тиква ни управлява. Но, аз като демократ Ви търпя, защото това е демократично-власт на болшинството,а Вие разбирате ли това?
133
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Tова меекере ли няма да осребри трагедията...?
Типично по политически.
132
2
 
9
 
! Отговори
Демокрация преди 4 месеца
Ако ви напиша какво реално мисля за Джамбазки, ще ми изтриете ли коментара?
131
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
средна телесна за счупен череп и кома??? какво е тежката телесна тогава - да одереш някого жив и нахраниш кучетата с мозъка на децата му? ето ви откъде се вмирисва рибата! значи ако не беше починало момчето, щеше да мине като някакво хулиганство с 1-2 години условна?
130
0
 
11
 
! Отговори
ПОПУЛИСТИ преди 4 месеца
Всички тези доморасли популисти предлагат само галещи ухото наказания....а не и решение на проблемът. Доказателство. 1. Джамбаски се кичи като екзекутор, а много добре знае , защото е и евродепутат, държава член на ЕС не може да въведе смъртно наказание. Въвеждането означава БГ вън от ЕС. и това е край и на заплата на Джамбаски.
Ако е толкоова принципен --да напусне поста си ....да , ама не!