Премиерът се намеси, скандалният шеф в АЕЦ-а – уволнен

Борисов наредил проверка, случаят бил от февруари
Обновена: 22 юли 2017 11:18 | 22 юли 2017 11:13,
166

Пешко Караджов е освободен от поста началник на отдел "Физическа защита" в АЕЦ "Козлодуй", съобщават от пресцентъра на Министерството на енергетиката /МЕ/.

Още по темата

Във връзка с разпространен видео материал премиерът Бойко Борисов е разпоредил на министъра на енергетиката Теменужка Петкова да извърши проверка по случая с непристойно поведение на служител на АЕЦ "Козлодуй".

В рамките на вчерашния ден случаят е бил проверен и след докладване на премиера, е било взето решение за отстраняване на Пешко Караджов. До това решение се е стигнало заради проявено от него неприемливо поведение към служител на МВР в Козлодуй.

Действията се развиват в края на февруари тази година в рамките на служебния кабинет, но действия по отстраняване на лицето тогава не са били предприети, посочват от МЕ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КЪДЕ СА СУДЖУЦИТЕ?!!!
59
0
 
10
 
! Отговори
И ТЕ СА СУДЖУЦИ преди 6 години
Бачо Илия, точно там е работата, че са покрили случая, не си чел внимателно.
58
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В аец/яец КозлодУй на всеки работник има по пет герберски калинки с по пет бона заплата, които си клатят копитата и се чешат по макарите.
57
0
 
23
 
! Отговори
Санчо преди 6 години
Дръж суджуците Бойче!
56
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВАСИЛЕВ, НАЙ ВАЖНОТО Е, ЧЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ПАРТИЯ ГЕРБ НЕ СЪВПАДАТ С ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА.А иначе унгарският салам е хубав, да не е от онези 3 тона, с които са се отчели на Боко от посолството ни в Будапеща?
55
0
 
16
 
! Отговори
Бачо Илия преди 6 години
А с шефа на меверету в Козлодуй и прокурорите дето не са покрили случая какво става?
54
5
 
3
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
До Баце. И това е нещо.
53
1
 
6
 
! Отговори
До Василев преди 6 години
Василев, ядеш салам Кучешка радост и бахур, Усмивката на по,,,мияра. Кой знае в кое подземие си се смушил като *** през зимата. Голем хвалипръцко се извъди.
52
15
 
7
 
! Отговори
Винету преди 6 години
До 66 анонимник. Ами май стана ясно, че този келлеш от Добрич само е ползвал името на Борисов без той да знае, а? Ама ние да си пишем със злоба и мръснишки срещу Боко, нали, да та *** в червения маймун?
51
11
 
6
 
! Отговори
Баце преди 6 години
Единствената разлика между тиквената демокрация и тази на червените кхмери , че Боко Тиквуня иска оставки на издънките, докато социализмните стискат оставките до последно.
50
6
 
5
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
До суджука от ***. Ами, ИМА НАЧИН. Само че трябва малко интелект човек да се информира, преди да пише глу.пости. Айде сега си направи труда да видиш колко още кадри на БКП има там и тогава ела пак.
49
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОКАТО МИНЕ ДЕЛОТО ЩЕ ИЗЯДАТ ВЕЩЕСТВЕНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО.
48
1
 
21
 
! Отговори
СУДЖУЦИТЕ ОТ ГЕРБ преди 6 години
НЯМА НАЧИН НАЧАЛНИК В АЕЦ ДА НЕ Е ОТ ГЕРБ.В АЕЦ САМО ТЕЗИ, КОИТО РАБОТЯТ, МОЖЕ ДА НЕ СА ОТ ГЕРБ, НО ТЕ СА САМО ПОЛОВИНАТА ЩАТ. ДРУГАТА ПОЛОВИНА, ОТ ГЕРБ, СА ТАМ НА ПРЕХРАНА,1 САМО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА. И ПО РОДНИНСКИ СА НАВЪРЗАНИ КАТО СУДЖУЦИ.
47
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЕГА БОКО ЩЕ ПРИВИКА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ, ЗА ДА КАЖАТ КАКВО СА ВЗЕЛИ И КАКВО СА ОТЧЕЛИ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е КАЗАНО.И ПОСТЪПЛЕНИЯТА ИЗВЕДНЪЖ ЩЕ НАРАСНАТ. ПОСТЪПЛЕНИЯТА В КАСИЧКИТЕ НА ГЕРБ, НЕ В ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА.
46
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко ли кила суджук е обещал този мушморок на Цецо Цървула, а на Бай ***? Сигурно по 100 - 200 килограма да си замезват ръководителите докато броят откраднатото през деня. От една страна, домашен суджук, от друга,нови кинти по сметките. Double happiness! И заспал народ който гледа как го лъжат и грабят, как му отклоняват вниманието със суджуци, НДК гейт, Гейпаради, минимална заплата и какво ли не.
45
11
 
4
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
А бе, да ва *** в червените салами, да ва ***, и как решихте, че и този от АЕЦ е от ГЕРБ,а?
44
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаете ли ,че няколко стотин близки и роднини на разни полицейски началници, прокурори, съдии и разни други герберски суджуци СА НА ЯСЛА В АЕЦ КОЗЛОДУЙ.
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БХ се прави на голям родолюбец. В цялата държава проблем след проблем, съдебната реформа не се прави, а той се намесва само тогава, когато вече се е чуло по медии. Има стотици хиляди случаи на несправедливост и произвол. Трябва ли за всички да правим клипчета, че някой да свърши нещо. Ами горките баби дето ги мачкат и грабят по селата и те ли трябва да записват, че някой да им обърне внимание.
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВАСИЛЕВ, 100 % СИ ВЗЕЛ ОТ СУДЖУКА!
41
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето защо искам да съм член на ГЕРБ. От един суджук, от друг ракия и вино, гепачка на Европарите, фалшифициране на изборите и ....хей живот, здравей, здравей. Ще ядем и пием най-отбраното, Телешки суджук и Сливенска перла. Сладка е пустата власт, най-отбраното за ГЕРБ. Ще отида в Понеделник да се запиша. Може да гушна 2-3 подкови.