Футболна драма: Съдийка вини БФС-шеф в секс тормоз

Според жената, заради отказите й, не е свирила нито един мач
Обновена: 14 авг 2017 10:42 | 14 авг 2017 10:30,
25
Футболна драма: Съдийка вини БФС-шеф в секс тормоз
Снимка: кадър "Нова телевизия"

Млада съдийка на футболни мачове обвинява шефът на Българския футболен съюз в Монтана в сексуален тормоз. Ангел Стоянов обаче отрича и обяви, че ще съди жената.

Теодора Тодорова е единствената жена футболна съдийка в областта, а и може би първата. Тя е запазила телефонни съобщения и комуникация в социалните мрежи, в които Стоянов отправя неприлични предложения.

"Всичко започна след един служебен обяд, на който той си позволи да ми каже какво изпитва, какво иска, предложи ми дискретна връзка. Бяхме насаме и трябваше да му оставя вратичка – нито груб отказ, нито пък съгласие. И започнаха след това разговори, когато се виждаме служебно, звънене", разказа жената пред Нова тв.

Тя обвини Стоянов, че заради отказа й така и не е допусната да свири нито един мач. Именно той пък решавал кой мач на кой съдия да бъде разпределен.

"Всичко е една долна манипулация. Тази жена създаде дискомфорт на близките и детето ми", отвърна Стоянов. Той се възмути и от това, че Теодора руши имиджа на институцията БФС и обяви, че ще заведе дело срещу нея.

"Всички жени са хубави. Няма нищо лошо в това да харесваш жени. Лошото е да харесваш мъже", отвърна той на въпроса дали харесва младата съдийка.

"Искам да ме целунеш", "Искам да си ми като робиня", "Искам да изпитам и аз удоволствие",  пък са част от съобщенията, за които Теодора твърди, че са й изпратени от Стоянов.

"Ще изчакам той да заведе дело, за да излезе виновен в собстевното си дело", обясни младата жена и допълни, че в никакъв случай не атакува БФС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз ще се поискам от това. Много хубавко.
22
0
 
9
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Познавам момичето - опърничава, устата, скандалджийка, но НЕ и лека жена! Въпреки, че нямам високо мнение за нея, 100% заставам зад нея! Такива дърти перверзници като този спират развитието на кадърни жени и такива като него са виновни само ку*рви да успяват да се издигнат в кариерата. Не говоря за бфс, а за такива като него във всички сфери. Браво на Теодора, че го разгласи! Последвайте примера и, ако сте в такава ситуация.
21
0
 
7
 
! Отговори
No name преди 6 години
До АнонименЕ хем отрича за чатове и какво ли не, хем пък сведения че я опънал. Е ако я е опънал още по зле за него...
20
0
 
1
 
! Отговори
до 20 преди 6 години
чоджум-превод,моля
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този пък *** сега се сетил, че е създаден дискомфорт на близките и на детето му,а не като е писал просташките съобщения.Такива трябва да се изобличат точно така както е постъпила тази жена ...със документирани съобщения.И смотльото се крие зад ...имиджа на институцията БФС....то пък един имидж.
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"....По публикацията работи: Вера К. Александрова"...Верче,чоджум!Писането на такива простотии говори за ниско интелектуално ниво -на автора и/или редактора!По природа мъжът иска-жената разрешава.На земята има по 3 млрд жени и мъже-т.е. ежедневно се правят поне по 1 млрд "пожелавания" и съответни отговори.Това ли е свободата на словото и гласността- да пишете "като Пишурката- на баба си за хурката"?Ще е по-правилно да напишеш за себе си-искаха ли си и какво им отговори,когато започна работа!
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Монетата/истината ВИНАГИ има ДВЕ страни
16
2
 
11
 
! Отговори
floko преди 6 години
Гледам му на тоя физиономията, гледам и съдийката. Направо не мога да си представя това хубаво момиче да легне с такъв урунгел. Физиономията му е на извpатеняк. Прокурора само за физиономия трябва да му даде 5 години на тоя. Виж го ти какви работи му се приискали и то с това сладурче. Мисля си,че целевата група на тоя трябва да са някакви лелки от неговата черга, а не това ангелче.
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видях какви глупости е писал тоя. Има една поговорка, че куче, което лае не хапе. Бас ловя, че тоя е бил кьор-китюк пиян като е писал тези неща. Няма нормална жена, която да се съгласи да прави секс при тези писания. Тоя е трябвало да опита когато са били насаме заедно и ако тя не му пусне да я остави на мира.
14
10
 
1
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Тая пък заради една***** си прецакала кариерата.Абе моме то да не е тебешир че да се изтрие
13
11
 
8
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Щом си оставила вратичка ще му позволиш да мине през нея!Пък може да е минал и да не се е отплатил подобаващо и затова да е цялата драма.Мъжът е нормално да си иска, а жена която не иска знае как да го покаже.
12
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе и през комунизма, и капитализма и Римската империя ако щете ги е имало тези приблеми и ще ги има. Въпросът е хора като този да си получат наказанието, да момичето е избрало мъжка професия и за напред все ще се сблъсква с такива проблеми, но всички знаем хора като този какви са.
11
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
според мен трябва моментално да го отсвирят от футбола.....все пак не е Стоичков....
10
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето затова жени не бива да стават футболни съдии в мачове при мъжете.
9
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момиченце какво си е мислило,че ще последва след като стане съдийка?Майка и казвала,стани съдия и тя верно станала,ама футболна...После на чичко началник му се приискало агнешко и тя милата вместо категорично да го отреже,му запръхала с мигли и после опа.А замисляла ли се е,че може би има друга причина за да не и позволяват да свири мачове?Дали пък да не е за нейно добро?Да не забравяме,че освен 22ма ритнитопковци на стадиона има и други по-опасни и доста по-бедни от тях.
8
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има сведения че дъртия я е опънал и не си е платил.И ето го цирка налице.
7
3
 
44
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Поздравления за жената, че не е предпочели. "лесният път". Такива хора трябва да св подкрепят и окуражават в постъпките им. Само така ума шанс за по -нормален живот!
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива неща е имало и през Комунизмъ но тогава никой не е могъл да се оплаче , комунистически Геноцид
5
1
 
34
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 6 години
Бе не е *** тоя. Като гледам как изглежда момичето си заслужава да опита, но отрежат ли те трябва да спреш!
4
1
 
35
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Каква поредна футболна драма,очевидно в нашенските футболни среди преди да свириш мач,трябва свириш на нещо друго ,един вид втори инструмент да владееш,иначе не става