Хайките по морето – PR или упражнение по управление?

Вреди ли поведението на Симеонов на имиджа на кабинета?
14 авг 2017 10:45, Петя Славова
142

Вицепремиерът Валери Симеонов се появи в нощен клуб в Слънчев бряг, за да бори шума от дискотеките по морските курорти. Клиентите обаче освиркаха визитата му с думите: "Оставка".
Още по темата

"Действията на вицепремиера не са политически PR. За да бъде такъв в ситуацията трябва да има политик, а в нея няма", заяви експертът и режисьор Нидал Алгафари в студиото на "България сутрин".

Той попита риторично защо Валери Симеонов не потърси сметка какво се случи с фалиралата банка КТБ, вместо да се занимава с нощните заведения.

PR експертът Арман Бабикян подкрепи думите на събеседника си пред Bulgaria ON AIR и определи създалата се ситуация като комична. Той твърди, че ставаме свидетели на поредното доказателство как "някои хора се упражняват да управляват".

"Управлението на държавата е сложна група от системи. Валери Симеонов е вицепремиер и като такъв, той трябва да задава дневния ред на министрите, не нещо друго", твърди Бабикян.

Вицепремиерът получи остри реакции от страна на посетителите на нощния клуб в Слънчев бряг, което Алгафари обясни с думите: "Каквото повикало, такова се обадило".

"По-страшното е как в заведението са присъствали достатъчен брой чужденци, които идват от държави, устроени по съвсем друг начин и много трудно би могло да им се обясни какво прави един вицепремиер в България", отбеляза режисьорът.

Гостите бяха единни, че поведението на Валери Симеонов вреди на имиджа на кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
12
 
! Отговори
БГ-Гражданин преди 6 години
До вчера ривахте и за бетономорието, и чалгизацията, и за "пияните западни туристи", и за шума който се вдига в заведенията по морето, а когато се намери някой който да отиде на място и да се опита да направи нещо, пак ревете и плюете .... Даже се загрижихте за западните туристи, които до вчера също оплювахте .... Акцията по омъскаряване на всичко Българско и родно продължава с пълна сила, а дежурните *** са още по-изнервени, щото рублите им май взеха да свършват .... !!!
30
2
 
6
 
! Отговори
а дрогата? преди 6 години
По морето масово се продават наркотици, там е меката на дрогата. Ама смее ли Симеонов да проверява за наркотици. Ще проверява за музиката дали свири силно, иначе ако почне наркотиците може да му се наложи да полага обществено полезен труд като неговия ортак, при демокрацията и евроатлантизЪма нема лабаво с наркомафията.
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджуко-пишман патриот гейт е към края си!
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отново се прави опит за пречупване на Българския туризум. Предният път ни атакуваха от вънка, чрез Англия. Сега от вътре сами се атакуваме. Да видим , колко още можем да понесеМ.
27
4
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
какво се учудвате. не само той, а и много в управлението и извън него са хора с тоталитарно мислене. пример относно този другар, роден през далечната 1955, баба Себиле ???? дс не си е отишла, а някои от тях по-прости и от простите...като започнат да ни разпитват, алергия ме обхваща. ДЕМОКРАЦИЯТА Е ИМИТИРАНА ДИКТАТУРА. много по-важни неща има за решаване, свят ще ви се завие, но отдолу гледат и те правят същото. жално ми става най-вече за младите: отчаяни, объркани, лъгани, уви нищо
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоа Парламент стана и по-зле и от Италианската Мафия
25
4
 
8
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 6 години
Тези "хайки" са олицетворение на ПЪЛНИЯ ПРОВАЛ на управлението на шайката СУДЖУЦИТЕ 3!!!! А участието в тях на втория по ТЪПОТА ( след Бай СУДЖУК) Патридиот дон Винкелони ( затова е ВИЦ-премиер) води до уникално смешни и безсмислени ситуации....
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валери е един голем Манипулатор-хипнотизатор , излъга цяла България с помоща на една думичка ''патриот'' хаха колко балами има на тоя свят
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е вярно това , че на СБ трябва само да пиеш или да не спиш. Пълен абсурд говорят някой хора. Изобщо не сте стъпвали там. Личи си от думите ви. Пълно е с хотели назадна линия , където няма шум . Има плажове с тихи места. Има много семейства с деца таМ. Тука се говорят некви комплексарски обиди за наш курорт от НЕБългари.
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валери да обясни пред Парламентарната трибуна какво е правил като Вицепремиер в Дискотеката
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде ви е видеото, бе нещастни васали?
20
0
 
16
 
! Отговори
турист преди 6 години
За последно ходих на Слънчев бряг когато бях на 18 г. Отидох да се забавлявам и си прекарах супер. Сега съм на 45 и през ум не ми минава да посещавам някой парти курорт. Всичко с времето си. Проблеми с шума и пр. имат онези, които са отишли да си почиват на места за купонясване.Тази година отивам на Халкидики в едно куротче на 10 км. от най-близкото населено място. Там никой няма да ми смущава съня и спокойствието.
19
1
 
11
 
! Отговори
mgs преди 6 години
Кокошкарска история...Не мога да разбера тоя на какво ми прилича повече - ЗКПЧ на пионерски лагер или ***...
18
2
 
11
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Защо ми се струва,че патриотите са следващия Реформаторски блок,т.е.ще липсват в следващия парламент както т.нар.реформатори.Нещо май взеха много да се взимат на сериозно!
17
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз не харесвам Съни Бийч, но истината е, че всяко крайбрежие си има по един такъв курорт - само за хора, които реално не са отишли на море да спят и да седят трезви.Трябва да не си с всичкия си, за да идеш там да спиш и почиваш, абсурд.Но акцията на тоя *** си е пълен популизъм и предизвиква единствено съжаление. Явно са тотално изчерпани откъм идеи вече.
16
1
 
5
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Може да е искал да изнесе нощна патриотична лекция ,като си е мислел ,че властта и чалгата са различни полета за изява.Е не са.На двете места Симеонов е нежелан
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краси Радков как го имитира тоя селянин Валери не е истина..".кажи УА"
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Б+а+с+и тоа Валери какъв мазен б+о+к+л+у+к излезе
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е клипа? Тиквата задмина по тоталитаризъм и Ким Чен чак.
12
1
 
9
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
Парламента трябва да се разследва от Европол за незаконни Сделки межди Партии и Депутати

Спонсорирани публикации