Без война, без катаклизъм: За 27 години България се стопи с 1/3

Демографската криза трябва да бъде преодоляна преди България "да умре"
29 авг 2017 10:45,
485

"България е с най-лоши демографски показателия в целия ЕС, а и в целия свят. За около 27 години сме изгуби 1/3 от населението си без война, епидемия или природен катаклизъм, което е прецедент", алармира пред Bulgaria ON AIR председателят на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов.
Още по темата

По думите му България се оголва и демографската криза трябва да бъде преодоляна, тъй като страната ни "ще умре".

Според Костадинов има 3 мерки, които трябва да бъдат приложени - поредица от политики с цел завръщане на емигриралите (около 1,5 млн. души); традиционната българска диаспора (около 120 хил. души) да се завърне у нас; политики, които да стимулират демографския ръст в страната.

"Повече от 50% от новоредените у нас не са българчета, което означава, че след около 20 години няма да имаме демографското основание да твърдим, че това е нашата държава", категоричен бе гостът в "България сутрин".

Костадинов посочи, че основният проблем на младите хора е, че няма къде да живеят.

По думите му в България няма сигурност и законност, по тази причина българинът отива в уредените западни държави.

"Европа си отива пред очите и ръцете ни. Европейското общество не се възпроизвежда, то изчезва. На негово място се настаняват хора, които нямат нищо общо с европейските ценности и налагат своя цивилизационен модел доста агресивно", каза още лидерът на "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


485
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
355
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продължавайте да ближете рускитe зaдници и не се чудете защо бягат българите.
354
0
 
9
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Стига глупости!Все някой друг ни е виновен, защото така е по-лесно да оправдаем вината си!Да, причините са комплексни, но вината си е изцяло наша!Негативната тенденциия с ниската раждаемост, високата смъртност и емиграция в Бг ще се задълбочава.Това е проблем който се сблъсква Западното общество, но при нас е най-зле!Идва времето на ва--р---ва---ри---те!Наследниците на древноримската империя и култура - тоест ние - сме обречени!
353
3
 
5
 
! Отговори
nerealist преди 6 години
До KAK ДА НЯМА ВОЙНАОт турско робство и Русия по- далеч не виждаш ли? До там ли се простира кръгозорът ти?
352
0
 
15
 
! Отговори
27 г. ДиИМОКРАЦИЯ преди 6 години
Не ДЕМОКРАЦИЯ, НАРОДНА , ИСТИНСКА, а лъжлива, ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ, ДИМ и МЪГЛА от телевизии и сайтове. Моля променете си заглавието
351
4
 
23
 
! Отговори
ДЪРТАТА МЕРКЕЛИЦА преди 6 години
иска да засели тук бежанците от Пакистан и АФРИКА, а САЩ ни определщт роля на пушечно месо в бъдеща война с РУСИЯ. ТЕ ТОВА ВИ Е ЦЯЛАТА ДЕМОКРАЦИЯ
350
0
 
6
 
! Отговори
nerealist преди 6 години
До късно е чадоЗа затваряне на граници ли съм писал? Това ли е начинът за задържане на хора в Бг?
349
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление плъзгането надолу е необратимо. България е предвидена за буферна зона населена с роми и бежанци. Тази задача е изпълнявана от всички управляващи досега и финансирана с евросредства.
348
1
 
27
 
! Отговори
nerealist преди 6 години
До nerealistДа си довърша мисълта. Бълг народ е казал: КАТО ГОНИШ ДИВОТО, ГЛЕДАЙ ДА НЕ ИЗПУСНЕШ ПИТОМНОТО.Докато се занимавате с емигранти и диаспори, и украинки, и молдовки, гледайте да не избяга и последният "мохикан" от тук.Под мохикан имам предвид коренен жител.
347
6
 
4
 
! Отговори
късно е чадо преди 6 години
До nerealistКомунистите през соца затваряха границите ни за да задържат хората да не емигриратСега е късно да затворим границите отново както след 9-то........
346
0
 
34
 
! Отговори
nerealist преди 6 години
Много е разводнена темата- Турско робство, последвалите войни и куб разтегнати локуми...Емигрантите няма да се върнат, жизненият стандарт тук е непроменен от години. Погледът на държавата трябва да е насочен наВЪТРЕ- да се задържат хората, да работят, учат, да създават поколения ТУК, да не емигрират. С това унизително отношение от страна на работодатели, мизерни заплати, с тази насаждана омраза между хората, агресията, която е производна на всичко изброено до тук, ще изтървете и последните хора.
345
4
 
20
 
! Отговори
Пиночет преди 6 години
Стопи се от хубаво от ДЕМОКРАЦИЯ
344
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това довежда до създаването на Федералния резерв през 1913 година, окончателна победа на САЩ. ФЕД е частна организация, която не се подчиняван на никакви правила и зкаони, освен на своите собствени. Те печатат пари и ги отдават на американското правителство под формата на заеми, над които се начисляват лихви. Тези заеми и лихви могат да се избият по два начина: 1. Високи данъци и такси. 2. Постоянни войни. Американските управляващи използват втория начин, тъй като е по-популярен сред хората.
343
9
 
18
 
! Отговори
KAK ДА НЯМА ВОЙНА преди 6 години
Нас ни убиват като под ТУРСКО, а ние си мълчим като обце и чакаме някой да ни ОСВОБОДИ отново от чужди и местни дерибеи чорбаджии. Да за това плюят РУСИЯ - защото хората са наясно, че сами едва ли ще могат да премахнат ОКУПАЦИЯТА на САЩ и НАТО с техния политичски придатък ЕС. Нали за да ни приемат в ЕС ни задължиха да влезем първо в НАТО. и сега ни готвят ЗАКОЛЕНИЕ в една бъдеща война с ОСВОБОДИТЕЛИТЕ. Пука им на американците. Те не знаят даже за БЪЛГАРИЯ, че я има
342
0
 
11
 
! Отговори
Real AK преди 6 години
До #375 Не съм съгласен. Подобно беше, но имаше и разлики. Точно тези отношения, в които дори бяхме "по-добре" от тях ни "изядоха главата" после при прехода. Тук едни "мили хора" от села и паланки бяха обсебили всичко и още преди 1989г. си поделиха България. Вярно е също обаче, че тези други страни сега са "Вишеградска четворка" и към тях винаги е имало малко по различно отношение от Запада.
341
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ не допускат банкерското присъствие при себе си и това води до войни с Британската империя, а в последствие и до Гражданската война. Възползвайки се от хаоса на тези войни, Ротшилд правят нови опити да създадат национална банка, които са спрени от Андрю Джаксън(срещу когото е имало опит за убийство) и Линкълн(който е бил убит). След това банкерите дават парите си на подставени лица - Джон Д. Рокфелер, Карнеги, Дж.П. Морган, и т.н., които заграбват американската икономика отвътре.
340
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато се извършва френската революцията, те се възползват от хаоса, подчиняват банковата им система и налагат Наполеон за император. Той е трябвало да им завоюва Европа. Не успява, но в хаоса около неговите войни Нейтън Ротшилд заграбва британската банкова система, с което слага ръка още на Австралия, Индия и на останалите британски колонии. По същото време банкерите проникват в Австро-Унгария.
339
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 6 години
Ротшилд овладяват банковата система във Франция в края на 18-ти век, а в началото на 19-ти правят същото в Англия и Австро-Унгария. Америка окончателно е подчинена през 1913г(създаването на ФЕД)., а Русия през 1917г.(еврейската революция). Оттам насетне всичко е фарс. Германия се вдига на бунт срещу тая система и това води до ВСВ, която е спечелена от ционистите, а Хитлер е превърнат в най-големия изверг. Съветския модел беше неефективен, затова го разтуриха. А крайната цел е световна доминация.
338
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен381По точно, да се махнат евреите.
337
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разберете, че крайната цел на комунизма и капитализма е една и съща. Заграбване на властта от малка група хора. Комунизма е създаден от евреи - Маркс, Енгелс, Ленин, Троцки, Зиновиев, Каганович. Дори Солженицин пише в книгите си, че надзирателите в ГУЛАГ са били евреи. Вижте милиардите в Русия - Абрамович, Чорни, Березовски, Ходорковски... ЕВРЕИ! Капитализма е задвижван от Федералния резерв, който е частна корпорация на няколко еврейски банкерски фамилии, печата парите на САЩ срещу лихва!!!
336
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема на българите, е в самите българи. За да се оправи България, просто трябва да се махнат българите.