Цачева отсече: Няма "чадър" над Лазар Влайков

Според правосъдния министър от ГЕРБ са реагирали веднага
53
Цачева отсече: Няма "чадър" над Лазар Влайков
Снимка: БТА, архив

Няма "чадър" над Лазар Влайков, с чието оръжие беше убит човек по време на детски рожден ден, заяви правосъдният министър Цецка Цачева.

По думите й ГЕРБ е реагирала веднага, като го е изключила от редиците си и го е посъветвала да напусне Общинския съвет на Септември, на който Влайков беше председател.

Още по темата

Цачева обаче не коментира предишните отстранявания на Влайков от ГЕРБ, тъй като нямала информация за тях и можела да говори само за този случай от последните дни. 

"Няма как да знаем за всеки конкретен случай във всяко село, представя се свидетелство за съдимост, което е било чисто", каза Цачева пред bTV. 

Тя коментира и предлагания от ГЕРБ антикорупционен закон, като заяви, че октомври, ноември и декември е време за съдържателни дебати, така че в края на годината той да е факт.

По думите на Цачева философията в двата законопроекта - на ГЕРБ и на БСП е различна и не могат да минат под общ знаменател.

По думите ѝ гражданите искат да няма "хранителна среда" за хора на висока публична позиция, които могат да придобият неправомерно имуществени или неимуществени блага.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, веднага й повярвах!
26
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не чадър,палатка има опъната .
25
0
 
23
 
! Отговори
Десислава Атанасова преди 6 години
В ГЕРБ няма чадъри. СССССССССССССССССС
24
0
 
24
 
! Отговори
Цвета Караянчева преди 6 години
Ние не държим чадъри над Влайков!
23
0
 
30
 
! Отговори
Гюнтве преди 6 години
Тая са окъпа у народната либоф!!муахаааа...майката на кво беше!?..на Годзиля май!!
22
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Влайков е цъфнал като цъфнал ГЕРБ.
21
0
 
30
 
! Отговори
запознат преди 6 години
За издаване на разрешително за носене на оръжие е необходимо и удостоверение от Националната следствена служба удостоверяващо,че срещу лицето/Влайков/няма образувано наказателно производство за извършено престъпление от общ характер.Има ли този селянин такъв документ, или няма?Тази кака, какво точно ни баламосва? От днес Наказателният кодекс не важи,в сила е Устава на партия ГЕРБ/т.н.Член 1-ви/.
20
0
 
26
 
! Отговори
Да на Цецка Цачева ! преди 6 години
Цецка Цачева е убеден антикомунист-ленинец. Нейния дядо е бил убит от комунистите, също като дедо му на Бойко и тя още от ученичка е повела решителна борба с тях, влизайки под прикритие в редиците на БКП. Благодарение на нейния професионализъм БКП се сгромоляса, ама сега още има хора които вярват че Цецка е била комунист и партиен секретар на БКП.
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не лъжи бе Цецке,не си от вчера в ГЕРБ.Не ставай втора Г-жа Лъжа.Предостатъчна ни е КукУрнела..
18
2
 
2
 
! Отговори
я преди 6 години
До Анонимен 18Що? Какво си ял?
17
0
 
24
 
! Отговори
чудо преди 6 години
В страната на чудесата в която няма правосъдие за обикновения човек има огромно и на сгради и на щат министерство на правосъдието!!!което няма никакви правомощия свързани с правосъдието!!!чудеса....
16
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5 пъти е намушквал човек, пребивал е друг, застреля трети, обаче нямало било чадър ахаххаПовръща ми се от цялата ви мафиотска партия.
15
0
 
33
 
! Отговори
оставка преди 6 години
Лице което преди 5 години е намушкал човек с нож и е пребил сина на общинска съветничка става лидер на ГЕРБ в града !?!?що за партия са това???
14
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Цачева обаче не коментира предишните отстранявания на Влайков от ГЕРБ, тъй като нямала информация за тях и можела да говори само за този случай от последните дни."Аха, нищо не била знаела, НИЕ знаем, обаче Цецка не била знаела. :D Ето как се защитава мафията.Добре, че не ни стана президент.
13
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено, че няма чадър, просто Влайков съвсем случайно откак ГЕРБ са на власт се е разминавал с присъда след намушкване на човек, след побой, а сега като нищо ще се размине и след застрелване на човек.
12
0
 
27
 
! Отговори
Вие си ги избрахте!! преди 6 години
Нямало чадър :) Мафията ГЕРБ показва истинското си лице, защитавайки един доказан престъпник. Гербаджията има 2 предишни потулени престъпления - побой и средна телесна повреда. Ама вие си гласувайте за ГЕРБ! Няма проблеми... като сте мазохисти и ви харесва да ви бият и е...т!
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма чадър, има палатка.Тоя сега сигурно ще се разплаче, че вече не е член на ГРОБ...И след 2 г. пак ще е към тях.
10
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямало чадър над Влайков с чието оръжие бил убил човек. Да,бе, да! Вярваме. А сега го гонят защото прекали с простотиите си и се вдигна миризмата.
9
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали никой не се съмнява, че във всяко село и по-малко населено място има по един Ценко Чоков или по един Лазар Влайков.Те са взели селата под аренда заедно с населението. Те са феодали, а всички други са подчинени.. Раздават пари срещу лихви, раздават правосъдие и какво то още се сетите. А знаете ли какво става с европрограмите по заетостта? Там хората, които отработват определени часове, го правят във имотите на кмета. Някой да се е жалвал? Не! Но това го знаят и управляващите. Е, тогава защо
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бау !