Цачева отсече: Няма "чадър" над Лазар Влайков

Според правосъдния министър от ГЕРБ са реагирали веднага
53
Цачева отсече: Няма "чадър" над Лазар Влайков
Снимка: БТА, архив

Няма "чадър" над Лазар Влайков, с чието оръжие беше убит човек по време на детски рожден ден, заяви правосъдният министър Цецка Цачева.

По думите й ГЕРБ е реагирала веднага, като го е изключила от редиците си и го е посъветвала да напусне Общинския съвет на Септември, на който Влайков беше председател.

Още по темата

Цачева обаче не коментира предишните отстранявания на Влайков от ГЕРБ, тъй като нямала информация за тях и можела да говори само за този случай от последните дни. 

"Няма как да знаем за всеки конкретен случай във всяко село, представя се свидетелство за съдимост, което е било чисто", каза Цачева пред bTV. 

Тя коментира и предлагания от ГЕРБ антикорупционен закон, като заяви, че октомври, ноември и декември е време за съдържателни дебати, така че в края на годината той да е факт.

По думите на Цачева философията в двата законопроекта - на ГЕРБ и на БСП е различна и не могат да минат под общ знаменател.

По думите ѝ гражданите искат да няма "хранителна среда" за хора на висока публична позиция, които могат да придобият неправомерно имуществени или неимуществени блага.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
29
 
! Отговори
промо преди 6 години
абе след изборите неразбраха ли че тая жена трябва да я сниимат по-отдалеч , само плашите хората с ттоя модел отблизо
6
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като пак го включат и пак го изключат, Цецка пак ще твърди, че нищо не знае и не е пъдар. Кажи и гербер и повече не я обиждай.
5
19
 
5
 
! Отговори
Да на Цецка Цачева ! преди 6 години
При нас чадъри няма и няма да има, защото ние подкрепяме евроатлантическата идея. Вссеки има и права и свободи, не може да се задържа човек без подобаващо основание, а г-н Влайков е уважаван член на обществото ни. Станал е инцидент, но това не означава че има виновни, нека първо да се изаясни какво е станало и дали има нужда да има виновни, а не така направо да се обвиняват хората.
4
1
 
26
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Годзила се обади!А кажи ся за дядо си чуумо!?
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нищо после пак ще го приемт и после пак ще го изключат, и т.н.В Бълагрия да си "политик" е престъпно занятие след 1944 г.
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цеци, какиното какво казваш...
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този лъчезарен и хубав човек мислех, че никога повече няма да го видя