Шведът Ралф си замина, без да плати глобата за ритника

Прибирам се, получих наказанието си, смята той
27 сеп 2017 18:02, Анисия Иванова
111
Шведът Ралф си замина, без да плати глобата за ритника
Снимка: bTV

Шведът Ралф Сундберг, който изрита в главата камериерка в "Слънчев бряг” през юни, си замина, макар още да не е платил глобата си.

Ралф Сундберг призна пред bTV, че се прибира в Швеция, без да е платил присъдената му глоба в размер на 4500 лв.

Според него той е получил наказанието, което е заслужавал и в родината му за подобно деяние би получил същото наказание.

Още по темата

Вчера съдът, като взе предвид чистото му съдебно минало, го осъди по административен ред на глоба, чийто максимален размер можеше да бъде 5000 лв. Защитата му поиска 1000 лв. В крайна сметка съдът наложи наказание от 4500 лв.

Вчера не беше определено и обезщетението, което той трябва да плати на камериерката Диана Петкова.

Така отпреди ден Сундберг е свободен човек и можеше да се прибере в родината си, след като изкара цяло лято под домашен арест в апартхотел в "Слънчев бряг”.

„Толкова е смешно това, което се случи в нашата съдебна практика, че е чак тъжно. Първо ми беше смешно, след това ми стана тъжно и дори се разплаках. Тъжно заради самата мен… Обидата е много голяма, страшно голяма! Отиваш на работа и те ритат като парцал… Ужас!”, сподели вчера Петкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
21
 
! Отговори
msc преди 6 години
До ТиневТака е уви....това ако го направи в |Турция щеше да придобие представа за ''Среднощен Експрес'' а и не само там естествено.
72
2
 
26
 
! Отговори
алелуя преди 6 години
Тука няма съд хахахаха аз ако съм на местото на шведа пак ще дойда когато ме избие на агресия и ще я ритна по муцуната и безпардонно ще се прибера отново.И така всяко лято.Ние сме мазохисти и ни харесва това и целия свят знае че сме бедни мрънкащи мижитурки .
71
0
 
28
 
! Отговори
Ха,хаааа, преди 6 години
Съдът наложи наказание ,пък шведът спокойно и необезпокояван взе,че избяга без да си плати. Каква държава само. Ум да ти зайде.
70
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
А някой знае ли на колко осъдиха нашия "швед",дето изнасили съдийката?Макар,че едното и другото нямат нищо общо,но все пак и ритника е не по-малко унизителен и болезнен?А жената и обезщетение няма да получи.Срам за продажните съдии,ако имат нещо човешко в себе си.
69
0
 
20
 
! Отговори
Край преди 6 години
Глобата е за държавата а ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО е за пострадалата жена. Него държавата трябваше да го ПРИНУДИ да плати па тогава да ходи където ще ходи. Питайте ги вашите избраници защото това не така. Аз ще ви кажа - щото на тези дето ви пишат законите не им дреме за вас. Като ви ритат в глава се оплаквайте на арменския поп. Няма кинти, няма корупция - законите ви се пишат от слабо умни хора които ви презират.
68
1
 
25
 
! Отговори
User преди 6 години
Робската психика още я има, решението на съда е доказателството! Винаги да си *** на чужденеца или висшестоящия! Драги съдии, прокурори и други отговорни към делото лица - скоро и вас да наритат!
67
1
 
23
 
! Отговори
Скъсан пиндел преди 6 години
Не е нужно нито робство,нито нещо друго.Българинът е уникално рядко...явление и само ще се унищожи.Българи предадоха България,не някой друг,а свой!Заминава...
66
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведска му работа...
65
3
 
15
 
! Отговори
Суджук Паша преди 6 години
Един добър ден за българо-шведската дружба ! ! !
64
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо го пуснаха да си замине без да плати глобата? Що за съд е това? А обещетението на жената кога ще плати, никога!!! Кой ще го накара от ШвеДция са плати, съдията издал присъдата? Отърва се пияницата. Ако беше ритнал така в Турция, а? Една Петунка в затвора и щеще да излезе с разпрана задна гума. Никой не уважава страна като нашата поради това, че самите държавници са без достойнство.
63
1
 
5
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Шведски Наказателен КодексГлава 4За Престъпления срещу Свободата и МираРаздел 7"Човек който физически малтретира друг човек или стреля с огнестрелно оръжие срещу него, или хвърля камъни, вдига силен шум, или по друг начин със своето безразсъдно поведение го малтретира, трябва да се осъди за малтретиране на глоба или затвор най-много до една година."Значи първо, шведът явно се е осведомил добре. Второ, може и затвор да му дадат. И трето - шведската глоба ми се вижда по-скъпа май?
62
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре ве, българският съд пусна един турчин, дето затри семейство на мотор, та за един шут ли ще се церемони?! Това е български съд! Нема друга такава клоaka!!!
61
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мисля че каквато и да било съдебна реформа ще свърши работа при наличието на тия пия-вици и гни-ди, които са се настанили на удобните местенца в съдебната власт и си прибират по близо 50 хиляди лева месечно плюс още поне толкова от рушвети, познават се и се подкрепят помежду си!Само НОВ НАРОДЕН СЪД за такива съдии може да оправи нещата!
60
1
 
10
 
! Отговори
ИВАН преди 6 години
До Теди Знам,че звучи несериозно,но бих предложил на г-жа Петкова следващото лято да нарита няколко шведа-пияндурници,а ако не случи има достатъчно такива англичани,които правят още по големи поразии!
59
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съда е виновен!Съдебната реформа е нужна веднага!
58
2
 
23
 
! Отговори
ВОЛКО преди 6 години
До до МладежВ ГРЕШКА СИ , ЗА ТАКЪВ РИТНИК В МУЦУНАТА НА СЪДИЯ , КАКВА ЩЕШЕ ДА Е ПРИСЪДАТА!?
57
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това безхаберие с неплащане на глобите не е от вчера. Присъствал съм на няколко дела, на които осъдени чужденци искат да си платят глобата, а съда им казва-свободни сте ние ще ви намерим до 1 година и тогава ще си платите. И след това съдебната система плаче,че няма пари.
56
1
 
30
 
! Отговори
хм! преди 6 години
Ами, нека другия път да дойде в Щатите и да ритне камериерка в хотела пък да видим колко ще му се наложи да плати и къде, и с кого ще прекара няколко години зад решетките.Тъжно ми е за сънародниците ми в Бг, които трябва да търпят подобни унижения от българската корумпирана съдебна система.Пострадалата жена трябваше да получи минимално обезщетение в рамките на поне 20 000 ?.
55
2
 
8
 
! Отговори
до Младеж преди 6 години
Току-що погледнах в сайта на бг право и там пише следното:'Чл.416. (2) Препис от присъдата, с която подсъдимият е осъден да изтърпи съответно наказание, се изпраща на прокурора за изпълнение...(4) Когато с присъдата е наложена глоба...съдът издава изпълнителен лист и го праща на съответния орган за изпълнение. (5) Действията по ал.1-4 се извършват в седемдневен срок от влизане в сила на присъдата.'Така, че проблема е в прокуратурата според мен.
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е ще си замине! Нема шапка да ви крои!