Шведът Ралф си замина, без да плати глобата за ритника

Прибирам се, получих наказанието си, смята той
27 сеп 2017 18:02, Анисия Иванова
111
Шведът Ралф си замина, без да плати глобата за ритника
Снимка: bTV

Шведът Ралф Сундберг, който изрита в главата камериерка в "Слънчев бряг” през юни, си замина, макар още да не е платил глобата си.

Ралф Сундберг призна пред bTV, че се прибира в Швеция, без да е платил присъдената му глоба в размер на 4500 лв.

Според него той е получил наказанието, което е заслужавал и в родината му за подобно деяние би получил същото наказание.

Още по темата

Вчера съдът, като взе предвид чистото му съдебно минало, го осъди по административен ред на глоба, чийто максимален размер можеше да бъде 5000 лв. Защитата му поиска 1000 лв. В крайна сметка съдът наложи наказание от 4500 лв.

Вчера не беше определено и обезщетението, което той трябва да плати на камериерката Диана Петкова.

Така отпреди ден Сундберг е свободен човек и можеше да се прибере в родината си, след като изкара цяло лято под домашен арест в апартхотел в "Слънчев бряг”.

„Толкова е смешно това, което се случи в нашата съдебна практика, че е чак тъжно. Първо ми беше смешно, след това ми стана тъжно и дори се разплаках. Тъжно заради самата мен… Обидата е много голяма, страшно голяма! Отиваш на работа и те ритат като парцал… Ужас!”, сподели вчера Петкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква тиха дипломация?България какво печели от Щвеция?Нещо фирми ли шведски имат инвестиции в България какво ли?Нашите политици трябваше да им кажат "Сега няма да си купим от смотаните ви самолети ей заради тоя тyпан" Самички щяха да го бият и да го забременяват като се върне в Швеция.И пари щяха да плащат на оная женица и Волво да и купят.
12
2
 
32
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Интересите на хотелиерите и ресторантьорите от туристическия бранш са на първо място.Човешкият живот и здраве не значат нищо.Частният бизнес!
11
20
 
4
 
! Отговори
български швед преди 6 години
Ако не го бяха пуснали шведите щяха да блокират доставката на изтребители за българската армия и тогава дебелия Каракачанов трябваше сам да ги кове от дъски и пирони новите самолети.
10
1
 
47
 
! Отговори
Моляяя преди 6 години
Какво административно, бре!Това е предумишлен опит за убийство - безсрамни мръ-сници, наглеци, нищо%жества!!!Вие знаете ли какво значи ритник в главата бре, ей, дори при професионалисти. Това ви го казва човек, който тренира бойно изкуство, което с един лек удар може да убие. Питам знаете ли каква е да ритнеш нищо неподозиращ човек в главата?Че пораженията в главата могат да се открият след години и жената да почине.Срам и Позор за България.Срам и Позор за България!!!Shame on you!!!!!!
9
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ако съм швед мога да си ритъм всеки който не ми харесва е глобата *** една заплата голяма работа
8
0
 
25
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 6 години
Този го пишете бЕгал !
7
1
 
7
 
! Отговори
dfv преди 6 години
e sega ot tiq shte vzemem i gripenite!!e moje da ni posritat malko no....
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У тях би получил същото да бе вярвайте му най малко 3 години щяха да ми дадат отърва се щото да не си развали отношенията с европейските партньори пак давам пример българин ако ритна шведска дали ще се размине с 4500 лв
5
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хайде сега, който го е освободил без да е платил да плати вместо него!!! КазАх! ВеднагА!
4
0
 
35
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 6 години
До Анонимен 1държава НЯМА !
3
0
 
42
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Действала е тихата дипломация и нашите само като са чули че им звънят от Швеция са се подмокрили и са били готови на всичко сам ода угодят на "партньорите" ни , чак пък такива мекотели ли сме станали ?
2
1
 
35
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 6 години
държава няма ! можеш д аси убиваш , риташ , крадеш , лъжеш безнаказано ...няма кой да те осъди за нищо ....защото няма нито съд нито прокартура нито нищо ! дъражните институции просто не функционират ......
1
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това доказа че сме втора ръка хора ако беше българин у тях ритнал камериерка веднага в затвора за поне 3 години

Спонсорирани публикации