Една майка твърди: Синът на Стойчо Младенов отвлече детето ни

Александър взел малката Дара и вече пет дни ги няма. Издирва го и полиция
1 окт 2017 07:44,
110
Една майка твърди: Синът на Стойчо Младенов отвлече детето ни
Снимка: 168 часа

Синът на известния футболен треньор Стойчо Младенов, Александър Младенов, е взел дъщеря си и вече пет дни не я дава на майка й. Той е изключил телефона си и е прекъснал всякакъв контакт с жената – Александра Саркизова.

Майката е отчаяна. Тя търси контакт с медиите в опит да си върне дъщеря си. Разказва и за физическия и психическия тормоз, на която я е подлагал Александър.

"Бащата на дъщеря ми Дария я взе във вторник от училище без мое знание и оттогава нямам ни вест ни кост от нея. Не знам къде е детето ми, не знам как се чувства, не знам какво си мисли за мен. Това положение буквално ме убива. Търся помощ, защото съм отчаяна и не знам какво да правя", обяви Александра пред "168 часа".

От известно време Александра и Александър живеят разделени. Двамата нямат брак и затова се налага чрез адвокати да решат въпроса с родителските права. Родителите уж са се споразумели как да гледат детето и точно тогава синът на Стойчо Младенов решава да действа на своя глава.

"В деня, в който трябваше да подпишем споразумението за родителските права, Александър отишъл в училището на нашата Дария и казал на учителката, че иска да се разходи с нея, тъй като имал работа във Варна. Затичах се към училището, но ги изпуснах за малко", разказва Алексанра.

След това започнала да му звъни, но той й затварял. Накрая й пуснал SMS, че оттук-нататък Дария ще живее при него и повече да не я търси.

"Опитах да се свържа и със Стойчо Младенов, и с жена му, но те не ми вдигат. В момента буквално не знам на кой свят съм", разказва още Александра Саркизова.

Тя е подала жалба във варненската полиция, МВР също издирва Александър Младенов и детето. Проблемът за майката е, че тя няма брак с бащата и на практика има равни родителски права с него.

Тя обаче се кълне, че никога не е спирала Александър да вижда детето, когато поиска. И сега не може да повярва, че той върши нещо подобно.

"За мен това е отвличане. Няма как по друг начин да нарека подобно зверство - да криеш едно дете от майка му", категорична е Александра.

Тя разказва, че се преместила с Дария и другото си дете във Варна, защото не можела да продължи да живее в София заради тормоза на Александър.

"Години наред съм подлагана на психически и физически тормоз. Няма смисъл да ви разказвам цялата история. Александър ме удари за първи път още докато бях бременна. След това ми посегна и в деня на изписването на детето ни. Нещата ескалираха и един ден той ми счупи носа, с което увреди синусите ми", разказа жената.

След последния бой тя си извадила медицинско, което е готова да покаже, но засега не е използвала в полицията.

"Г-н Стойчо Младенов ми се обади и направи всичко възможно, за да ме убеди, че с този тормоз ще се приключи и нещата ще се оправят. Боят престана, но психическите атаки продължиха и повече не можех да търпя. Заминах за Варна и тъкмо си стъпих на краката, когато ми се случи това", обясни Александра.

В момента тя е в София, за да търси детето си. Ходила е на всички възможни адреси и места, където смята, че може да се засече с Александър и с дъщеря й. До този момент опитите й са безплодни.

"Продължавам да звъня, но и Александър, и родителите му са ме блокирали по всички възможни начини. Обръщам се към майката на бащата на детето ми. Тя поне трябва да е наясно какво чувствам в момента и не може да допусне това да продължава. Всичко, което искам на този свят е да прегърна детето си. Няма да се откажа, няма да е изоставя. Ще я намеря, каквото и да ми струва", отсича Александра Саркизова.

Засега Александър Младенов мълчи и не е представил своята истина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво е раждаш деца,правиш деца.Помисли малко.Пред закона сте никой и никоя.Нищо не може да му иска.
25
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е като мъж и жена във отношения. Но,нещо се случва скандал,мъжа я удря последствия..,.тях никога не ги интересуват последствията.Разделят се по негово желание. Когато всичко е приключило и жената вече е намерила пътя ,истината и е с друг мъж.Въпросния насилник се явява и започва да налага словесно словоизлеяния, върху мъжа с който е как сегашната му жена за насилника бивша му се е отдавала любовно.И, чрез нападки им навлиза в личния живот и пространството.Премиряваш се не е с теб.
24
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МВР също издирва Александър Младенов и детето. Проблемът за майката е, че тя няма брак с бащата и на практика има равни родителски права с него..........................................И като го издири, МВР нищо не може да му направи, защото детето си е негово, пък и е съобщил на майка му със СМС, че е при него. И какво се е разтичала по редакции, сигурно е бясна, че се е провалил планът и за "доенето".
23
0
 
20
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
Първото дете на Александра Саркизова е от Шванца любовникът на Мая Илиева.
22
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко, но нищо не могат да му направят, тези са недосегаеми в държавата на мутрите.
21
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А с бащата на другото си дете има ли брак?Или сценарият е един и същ - хваща богаташ, ражда му дете и смята , че е хванала кокошката, която снася златните яйца.И така си "стъпва на краката"
20
7
 
31
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Ееее това с доенето на пари е много прилагана практика .... Масова практика е да родиш от някой и после да го заплашваш че ако не изпълнява желанията ти няма да си види детето... Ама има ли още да се връзват на това ? Наистина ли ? Новост за мен обаче беше това че ако нямат брак родителите имат равни права върху детето , щото ако имаш брак не са равни ... То излиза по добре да нямаш ????
19
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как по друг начин да нарека подобно зверство - да криеш едно дете от майка му", категорична е Александра.-----------------------------------А да криеш едно дете от баща му?И ЗАЩО КАКИЧКАТА ОЩЕ НЕ СЕ Е ОПЛАКАЛА В ПОЛИЦИЯТА? И КАК ТОЧНО "СИ Е СТЪПИЛА НА КРАКАТА ВЪВ ВАРНА"?
18
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А другото и дете от друг "съпруг" ли е?След като нямат брак, не е имало развод и няма съдебно решение при кого да остане детето.Равни права имат и двамата родители, особено след като тя е закарала детето във Варна без съгласието на бащата. Той е действал точно като нея.
17
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да каже страдалницата мила, колко кинти ще иска, Стойчо има, да дава и да не мъчат детето. Баси хората. Пълни с пари, празни в душите си. Цялото семейство е въздух под налягане. Не отричам футболните успехи. Останалото е елементарни люде, живеещи, че са VIP, a всъщност, простички, без интереси, но с пари. Цар Футбол ги е издигнал и направил богати. Но им взел духовността и интелигентността.
16
9
 
23
 
! Отговори
Жожоба преди 6 години
Парантията го е шантажирала и пича е реагирал подобаващо. Ко толкоз?
15
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Александра Саркизова е бивша Мис Варна.
14
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и са богати Младенови, толкoва и са самотни. Треперят да не би някой да им иска 5 лева, и да иска не дават. Не са длъжни. Праве е един, интересчии са и то големи. Като треньор и футболист Старшия си е добър. Синовете му не са. Явно какичката грешно е преценила, че ще живее в лукс като роди едно дете. Но с такива ***, не става.Нямало е кой да и каже, че нещата са различни. Отвличане, глупости, детето е при баща си.Не го е давала, нормално да и го вземат.Явно иска кинти но, sorry!
13
13
 
25
 
! Отговори
гейчо преди 6 години
Поредната гнусна инсинуация. Това е плодна една фантазия на една жена която е от клуба на девойките които искат да оплетат в мрежите си по богат и известен човек и после го доят за пари като го злепоставят в общественото пространство. Истината ще се окаже коренно различно но кой се интерисува от нея. Въпроса е девойката да се направи пред обществото на многострадалната майка и после започва жестокото доене за парички. Този подход се прилага към по богати хора от тези девойки с ......... .
12
7
 
13
 
! Отговори
65 преди 6 години
Не се отказвам от долунаписаното от мен,но защо госпожице не сигнализирахте веднага в полицията,това е отвличане.Или разчитате на многото шум около името на Стойчо,за да получите помощ?
11
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, интерсно изказване на въпроса, обичала ли е Александър. Не го обичала, било някаква връзка. На всички е ясно, Младенови живеят в лукс и имат пари. Стиснати са, не помагат на никого за нищо. Приятели нямат имат интереси. Срички старши е добър треньор, доказал ги е но и обрули ЦСКА безмилостни. Уж ги обичаше. Тази девойка е видяла лукса и си помислила, че ще живее добре. Но Младенови са си пейзани, комплексирани и мислят, че всички искат да ги използват. А отвличане няма, има иск за пари.
10
3
 
24
 
! Отговори
Цв Цв преди 6 години
Имате невярна информация! Всъщност друго е станало - малката Дария е отвлякла сина на Стойчо Младенов!
9
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Започнаха да се множат истории с "нещастни" майки и с "добри, девствени и морални" ученички. На едните отвлекли детето, а то е при баща си, защото ки...флата не му ги давала, на другите изисквали елементарно отношение към учебният процес, но със шведски манталитет това не се получава. Думи срещу думи. И джурналистите, най-вероятно платени, раздуват случаите. Важното е да има зрелища и отклоняване на вниманието от разрухата и провала на България. Който се е изнесъл от тук се е спасил!
8
13
 
33
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
Аз гледах интервюто по нова тв. Журналиста е попита дали е била влюбена в Александър, а тя отговори трудно било да се каже, че била влюбена в него някога. Май ще излезе, че е била влюбена в банковата сметка на човека. Аман от *** в тази държава.
7
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да познаем ли колко човека го издирват в МВр-то? 0,0000 Това е БГ, тук ушавите стават от стола само ако им се плати. А за такова нещо в белите страни се влиза и в затвора..