С вяра и упорство: Никифор получи шанс, парите са събрани!

Сумата е повече от нужната, дарява останалата сума на нуждаещ се
Обновена: 2 окт 2017 13:10 | 2 окт 2017 13:07,
4
С вяра и упорство: Никифор получи шанс, парите са събрани!
Снимка: Bulgaria ON AIR

22-годишният Никифор получи своят шанс за живот. За по-малко от седмица нужните 6000 лева за лечението му бяха събрани.

"Благодаря на всеки, който ми помогна", пише Никифор до редакцията на Dnes.bg.

Още по темата

Никифор е роден в седмия месец с шум на сърцето и хидроцефалия. Въпреки че е с такива заболявания, вече четири години не спира да работи, защото не получава никаква финансова помощ от държавата.

Преди малко повече от месец обаче съдбата му се преобръща за пореден път, когато лекарите в Сливенската болница му казват, че състоянието му се влошава, а хидроцефалията се е обострила и задържа вода в мозъка.

За операцията му бяха нужни 6000 лева, а според Никифор вече са събрани дори повече пари.

"Вие ме накарахте отново да повярвам, че доброто съществува! Ще даря останалата част от парите на някой, който също като мен се нуждае от подкрепа и ще ви държа в течение за какво е използвана всяка стотинка", завършва Никифор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Никифорлечение6000 лева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО!! АЗ ДАРИХ 7 ЛЕВА С ПРЕВОД ОТ ДСК И МЕ ОДРАХА 2.50 ЛЕВА ЗА ПРЕВОДА!!!ОБАЧЕ НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ АКО СЪМ СИ ИМАЛ ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ ТАКСАТА ПРЕВОД Е 1.20 ЛЕВА А ВКЛЮЧВАНЕТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ Е БЕЗПЛАТНО И БЕЗ МЕСЕЧНА ТАКСА!
3
0
 
9
 
! Отговори
1234 преди 6 години
С/КАПАНА държава. Моята майка пострада от същото заболяване (хидроцефалия). Същата сума ми поискаха. В нормалните държави това се покрива от осигуровките. Лекарите ми казаха, че трябва да си закупя специална клапа която се поставя в главата, цена: 5000 без ДДС. Изпратиха ме във фирма за да я закупя. Купих я и Оооооооо......., след това разбирам, че същата тая фирма се управлява от близък на доктора. С/КАПАНА "б"ЪЛГАРИЯ
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дано се оправи момчето, но се питам докога на работещи и вероятно здравно осигурени хора хора ще продължават да им искат пари за операции, които се плащат от здравната каса? Ако е така направо да спрем да си плащаме осигуровките и да си заделяме парите за черни дни и без това накрая пак ще ни ги поискат
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повече такива новини и всеки от нас осмисля живота си чрез даване, а България печели от хора с ценности. Успех !