Другата версия: История за мъж, жена и хвърленото куче

Версията на мъжа и пълните видеа от случката
18 окт 2017 14:20, Александър Попов
156

20527 гледания   |  Още видео

Една история на мъж, който хвърля куче в магазин и влиза в сблъсък със стопанката му, предизвика доста коментари, квалификации и закани в социалните мрежи и медиите. След публикацията и в Dnes.bg, с редакцията се свърза въпросният мъж - Иво Бонев, който е категоричен, че изнесените информации не отговарят на цялата истина, видеото е непълно и всичко има предистория.

"Така разказаната история не е обективна, непълна е и опетнява името ми", заяви Иво Бонев.

Още по темата

"Версията на тази госпожа е тотално различна от това, което се е случило. Има записи, има доклади до полицията, свалени са записи, има доказателства. Агресията не е към продавачката, което е видно и от публикуваното видео. Никога не съм се връщал да удрям жената, веднъж я бутнах. Преди това стопанката на кучето прояви сила срещу мен, докато аз не съм проявил никаква агресия. На пълният материал се вижда минути преди инцидента как тази жена влиза в магазина, аз й правя забележка да изведе кучето, без да съм я докоснал физически. След което тръгнах да излизам от магазина и започна да ме удря без да й отговарям по никакъв начин. Тръгнах да си ходя, напръска ме със спрей два пъти и чак тогава идва това видео, което се разпространява", разказа пред Dnes.bg Бонев.

"Медиите ме изкарват мутра, а аз работя на постоянен договор, имам дете. Въпросното куче преди три месеца захапа детето ми и аз затова я накарах да излезе от магазина. Тя започна да се заяжда с мен. Не съм нанасял удари, ситуацията е доста по-различна и сложна, но и полицията се е заела, така че истината ще се разбере", завърши Иво Бонев.

Във видеото по-долу се виждат сцените, които са се разиграли извън магазина - ударите и напръскването със спрея.

20528 гледания   |  Още видео


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
доклади до полицията заради някакво си куче?Съвсем ударихте дъното кучкарите.Тази с животно да не влиза в магазина,не на всеки му е приятно да има около него куче.
129
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изпуснал съм.Какво търси този космат .. в магазин?Един шут и аут.Агресорът е жената.Не може да влиза с куче където иска.Не на всеки му е приятно.
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ....
Ако можеш да си ги сложиш в чантичката, никой нищо не ти казва ... Всъщност, в теизи страни, може да си правиш каквото си поискаш, стига да не пречиш на останалите. Разбира се, в България, да правя кот си искЪм, означава да си трън в гъ3а на целия свят.
127
1
 
10
 
! Отговори
пукни урод! преди 1 година
...трябваше да и разбие носа с лакет, така поне бих направил аз, и после задължително ТРИЧАНЕ на гадината!
126
1
 
21
 
! Отговори
.... преди 1 година
В испания кучетата нямат право да се возят в градския транспорт дори, за магазини няма да говоря... имам куче не съм против тях , но не на всеки му харесват и трябва да се съобразява с това.
125
52
 
1
 
! Отговори
Tuti fruti преди 1 година
Малко му е боя на тоя! На такива не спрей ами елетрошока направо и да се научат да не се правят на "примерни" граждани!
124
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Не знам и аз кой

Прав си пич, твоя коментар е хипер смислен и съдържателен...я си го прочети пак!
123
7
 
4
 
! Отговори
Не знам и аз кой преди 1 година
Аз направо незнам какво да кажа,всичките тия коментари не са на нормално мислещи хора.Нещата вървят към много зле.Неграмотници,селски пръчки и тотална деградация.Няма никаква нормална последователност и логика в расажденията,пълен ужас.И това са ,,ужким,,мислещите и активни хора.Майко мила......
122
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До The Dogg

За тъпите коментари може и да ти простя, но за това, че ми изгуби час и половина да те чакам на пейките в парк Славия ще ти откъсна главата ако те намеря. Отворко комплексиран!!!
121
1
 
6
 
! Отговори
До анонимен 125 преди 1 година
За сeлскитe кучета нищо не каза?!
120
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И най-мръсното куче няма как за разнася болести колкото селско дете и селската му майка.от селяни и ц*гани да почнат екоравновесие, те са истинската напаст!
119
6
 
35
 
! Отговори
бесен преди 1 година
Какво са се научили кучкарите да си навират пумярите навсякъде?! Аз от къде знам колко е чисто това куче? А тази наглярка го вкарва в магазина с хранителни стоки. После защо сме в челните места по кучешка тения.
118
1
 
44
 
! Отговори
наглост преди 1 година
Както и да гледам видеото тази трябва да бъде арестувана! Не само, че му посяга пък и после го гони да го пръска със спрей. Това какво е? Гледам този само я отблъсква, ама май е трябвало да и шибне един прав за да седне по г.з.
117
33
 
9
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Кучкарите по принцип не са агресивни хора, но страхуващите се от кучетата преминават
границата на разумното под предтекста, че кучетата нямат място до хората и започват да се държат като животни. Примерно този преди мен (Cortez) е типичен пример. Разбира се срещат се хора всякакви, вкл. и сред кучкарите.
116
4
 
36
 
! Отговори
Тъпанар преди 1 година
До "... навсякъде по света можеш да си влезнеш с кучето където пожелаеш било то магазин,ресторант и тн...".

Айде бе! Я пак! Сигурно е позволено и да си хапват от чиниите на другите клиенти, щото животинка - не разбира!
115
7
 
26
 
! Отговори
Cortez преди 1 година
Кучкарите по принцип са агресивни хора, защитниците на псетата преминават границата на разумното под предтекста че и кучетата имат права, да съгласен съм но те се простират до там където започва нарушаването на нашите човешките права, защото ние сме онези наречени Хомо Сапиенс а не животни. И поради тази причина трябва да се действа с интелект, ...тихо, умно и внимателно, без вой и лай...сещате ли се?
114
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До The Dogg

къде си бе, пoмиярче?! На пейките в Славия съм, чакам те да ме научиш там на каквото щеше да ме учиш!
113
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Десислава Андонова, нямаш ли деца, за които да се грижиш бе
112
25
 
2
 
! Отговори
Перничанин преди 1 година
Този не с всичкия си ,да предположим че е прав в твърдението си!То начина по който се държи го прави виновен , какво и да казва
111
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи с право я изблъска на земята след това. Даже малко й е било, трябваше да я приспи с един в мутрата.